< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tkexpert Say 49k —>say 5k günlüğü (4. sayfa)
-
-
Çok sağolun hocam tavsiye için. Ancak 6 saat ve civarı çalıştığımda vicdan azabı çekiyorum. Bende o yüzden biraz daha fazla çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah hocam
16 Eylül Pazartesi
Toplam 7 saat 35 dakika çalıştım
165 dakika tyt denemesi
4 saat 50 dakika Ayt biyoloji ( Sinir sistemi Dr biyoloji’den bitti ve 3D den 4 test çözüldü. Barış Hoca’nın yeni konu anlatımlı kitabı baya iyi olmuş. Öneririm
17 Eylül Salı
toplam 7 saat çalıştım
3 saat 25 dakika Ayt matematik ( mikail hoca fonksiyonlar )
2 saat tyt fkb deneme çözümü
2 saat Ayt kimya ( modern atom teorisi bitti )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 18 Eylül 2024; 6:43:46 >
18 Eylül Çarşamba
Toplam 7 saat 40 dakika çalıştım
2,5 saat AYT fizik ( Bilgi sarmal tork denge 5 test çözdüm)
1,5 saat ayt biyoloji( Apotemi sistemler 4 test sinir sistemi çözdüm. Ama çok zamanımı yedi. Bilgi yanlışı olan sorular vardı. Onların doğrusunu öğreneceğim derken 4 test için 1,5 saat harcadım.)
1 saat 20 dakikageometri ( acilden 2 test çokgen ve Kenan Kara 2 tane çokgen videosu)
1,5 saat tyt fkb deneme çözümü
50 dakika tyt Türkçe deneme çözümü ve kontrol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 18 Eylül 2024; 21:50:38 >
19 Eylül Perşembe
Toplam 8 saat 45 dakika çalıştım
1 saat Ayt fizik ( Bs den 5 test tork-denge)
3 saat 25 dakika Ayt kimya ( Bs den Modern atom teorisi ve periyodik özellikler toplam 11 test çözüldü ve Görkem Şahin’den konu videoları 1,5x de izlendi)
1 saat 40 dakika birikmiş tyt fkb branş deneme analizi
40 dakika Ayt biyoloji ( Apotemi sistemler 4 test sinir sistemi çözdüm ve sinir sistemi kısmını bitirdim)
2 saat Ayt matematik ( mikail hoca fonksiyonlar ve Apotemi fonksiyonlardan ilerledim.)
Makineleşmek istiyorum... trum.. trum.. trum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 19 Eylül 2024; 22:49:48 > -
Ödf ile mi çalışıyorsunuz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam
20 Eylül Cuma
Toplam 3 saat çalışabildim
Bugün hastane işlerim vardı. Saat 7 de çıktım akşam 6 da anca gelebildim eve. Dikişlerim alındı ve genel cerrahi doktorunun ani bir ameliyata girmesi gerekti.
4 saat boyunca onu bekledim. Dayanamayıp hemşire ablalardan kağıt kalem istedim ve bankta Dr Biyoloji konu anlatımı izlemeye başladım. 1 saat kadar çalıştım sonrasında internetim bitti. En son çareyi intörn ablalarla tus bölümlerini değerlendirip evlilik hakkında sohbet ettim. Yeni nesiller evlenmekten uzak duruyor gibi. Ablalar da çok güzel ve iyi kalpliydi bana yemeklerinden verdiler. Allah sahibine bağışlasın.
Üzücü olan, yarın maçı seyredemeyeceğim. Bu günü telafi etmem gerekiyor
1,5 saat Ayt biyoloji (Dr.biyoloji endokrin sistem bitti )
1,5 saat ayt matematik ( mikail hoca fonksiyonlar )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 20 Eylül 2024; 20:30:44 >
Geçmiş olsun hocam, hastane işlerinde fazla zorlama kendini sonra kaş yapayım derken göz çıkarıyor insan. Bu sefer daha fazla zamanın heba oluyor. Daha zaman çok içinden geçeceğiz inşallah.
-
tekrardan geçmiş olsun hocam 40 yılda bir gelen morinyolu fb gs derbisi de kaçmaz bence en azından yanda dümenden açık kalsın
-
Sağolun hocam. İnşallah sınavın içinden geçip tercih listelerimizi konuşacağımız bir yıl olur.
Sağolun hocam. Büyük ihtimal arkada fb tv yi açık bırakırım radyo niyetine.
Hocam mikail hocanın kitabı, ders anlatışı falan nasıl tavsiye eder misin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zamanınız fazlaysa öneririm hocam . Ders anlatışı iyiydi. Ama en çok öne çıktığı alan soru çeşidi. Bu açıdan çok beğendim kitabı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X