Ağustos’un 1 inden beri çalışıyorum. Üçgenleri Kenan kara ve acilden bitirdim. Tyt fizik: Dün elektrostatiği bitirdim. Devrelere başlayacağım. Tyt biyoloji: nükleik asitler ve atp yi bitireceğim yarın. Türkçe : Sıfatları bitirdim. Sırada zarflar var.Yarın da denemelere başlayacağım. Tyt matematik: Yarın denemelere başlayacağım. Herkese başarılar dilerim 🫡 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tkexpert Say 49k —>say 5k günlüğü
-
-
31 Ağustos Cumartesi
- Bugün hastane işlerim vardı. Eve yeni gelebildim.
- Acilden 3 test paralelkenar testi çözüp biraz da tyt fizik çalışıp günü sonlandıracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başarılar kral
-
başarılar kolay gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kolay gelsin hocam başarılar
-
@minamina222 @yardımiçinaçtımhessabı Çok sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 31 Ağustos 2024; 19:39:55 > -
Kolay gelsin hocam ben 3 gündür hafif çalışıyorum. yarın tam anlamıyla başlayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok sağolun hocam
-
Kolay gelsin hocam size de. Maraton başlıyor .
-
başarılar hocam
-
Kolaylıklar ve başarılar dilerim hocam. Bizim de haftaya üniversite başlıyor ve 20 haziranda final sınavımız var artık eş zamanlı olarak çalışıyor oluruz Eğer özel değilse hedefiniz neresiydi
-
Sağolun hocam. Size de kolaylıklar dilerim. Hedefim İTÜ ehm şuanlık
-
49k ile mezuna bırakmışsınız. şimdiden başarılar dilerim. hedefi yüksek tutmak iyidir.
ama ufak 1-2 uyarı/hatırlatma yapayım.
1 ağustos bence erken olmuş çalışmaya başlamak için. sonra sonra bıkkınlık gelme durumu olabilir. acizane tavsiyem aralık ayına kadar rolantide giden araba gibi tam gaz yapmadan, belli bir disiplinde gitmeniz daha sağlıklı olur. 5-6 saat günlük çalışma yeterli olacaktır. aralıkdan sonra dozu bir tık artırabilirsiniz mart ayından sonra da inşallah isteğiniz azalmaz ve tam gaz var gücünüz ile denemelere geçerseniz.
birde haftalık ders programı yapmayı ihmal etmeyin. sınava az kalana kadar program ile devam ediniz. çok işe yaradığını defaatle görüp duydum.
inşallah muvaffak olursunuz.
-
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam. Dediğiniz de çok haklısınız. Bu duruma da dikkat edip ona göre gün içinde istediğim şeyleri de yapabileceğim bir uyku düzeni kurdum. Akşam 22:00 da yatıp 4:30 da kalkıyorum. 6:00 da derse başladığımda 12:00'a kadar çalışmam bitmiş oluyor. O da beş buçuk saate falan tekabül ediyor. Bu sayede 10 saatlik bir boşluk oluyor bu da hayli hayli yetiyor bana.
Eylül-Aralık arası 7-8 saat ile gitmek istiyorum. Sonrasında vitesi yavaş yavaş arttıracağım inşallah
Sizin de oğlunuz mezuna kalmıştı galiba. Ona da başarılar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 31 Ağustos 2024; 21:10:58 > -
Kolay gelsin hocam degerlenecek buralari
İyi çalışmalar hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam çok sağolun
-
Sağolun hocam. Size de iyi çalışmalar ve kolaylıklar dilerim. Üniversite de
-
1 Eylül 2024
Toplam 7 saat 45 dakika çalıştım.
2 saat tyt biyoloji (nükleik asit ve atp bitti. Palmeden 4 test çözüldü)
1 saat 15 dakika tyt fizik ( Altuğ Güneş’ten 1,5 video bitirdim.)
2,5 saat tyt kimya (Kimya Özel’den atom ve periyodik sistemleri bitirdim.)
2 saat geometri ( Acilden 3 test paralelkenar çözdüm. Gereksiz uzun sürdü.)
teşekkür ederim. Allah cümlenize kolaylıklar versin.
Benzer içerikler
- izmir demokrasi üniversitesi mavi diploma veriyor mu
- fosfolipit polimer mi
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
- savunma sanayi maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X