< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Aynen öyle hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabah tyt akşam ayt yapmaya çalışıyorum genellikle. Eksik tespiti de denemelerle oluyor en iyi şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3-3,30 saatlik periyotlar halinde oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dershane yarın deneme yapacak eğer Özdebir ise evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepomniachtchi -- 22 Eylül 2024; 8:3:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alıştım artık. 12.sınıfın başında başlamıştım bu periyoda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eyvallah benzwr bir yol izliyeceğim bende < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 22 Eylül 2024; 21:8:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkçe kaliteliydi baya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Unlucky olmuş. Matematik diğer branşlara göre bir tık daha kolaydı bence. Türkçeyle dengelersin büyük ihtimal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 23 Eylül 2024; 20:48:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |