< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 21 Temmuz 2024; 15:20:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
194k -> 138k -> 1.9k EA Tavsiye Konusu
-
-
ne yazcan
-
İtü econ yakışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler öncelikle, 2.kez mezuna bırakma kararı zor oldu mu az çekmişsin zira ben de sayisalda 10kdan 3.7kya çektim bir daha kalsam mi diyorum da çok riskli koç bilkentte burslu mühendislik kazansam değer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 21 Temmuz 2024; 15:2:1 >
harbiden bilemiyorum odtü sbky var, bilkent gelmez belki ytü ekonomi, marmara ybs( ), türk alman işletme, boün turizm işletmeciliği seçenekleri var harbi kafayı sıyırıcam. keşke bir sene daha kalabilsem ilk 300 girmeye çalışıp sabancı ceng veya bilkent iktisat giderdim
-
babama daha sınava 1 ay kala baba bu sene de bir bok yapamayacağım dedim son kez şans istedim ama bu sefer tüm arkadaşlarım üniversiteye geçince artık dedim tamam aga biraz sık dişini yine tam istediğim gibi olamadı çok saldığım vakitler oldu ama 2.mezun kararında çevredekilere he ya demek çok önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 21 Temmuz 2024; 15:15:26 > -
keşke hocam ama 1.5k'ya çeker gibi, itüye giremeyenlerin okulu ytü ziyaretinde bulunacağız
-
Hocam bu nasıl yazi anlamadım
düzelttim hocam
-
siyasal ekibine hoş geldin
-
boun turizm
-
İyi bi üniye git bölümü boş ver.
-
Akdeniz YBS öneririm
Boun gelmiyorsa en iyi seçenek
Akdeniz yebese hayırlı olsun olsun hocam gittiğiniz de josetti ye selamımi yollamayı unutmayin
odtü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hoşbulduk hocam milletvekili nasıl olunur
araştırdım biraz yarın tanıtım gününe de gidicem bakalım
Faydalı uplayalim
eline sağlık hocam çok iyi çekiş .Dediğin gibi keşke azıcık daha kassaydın daha fazla tercih hakkın olurdu çok sıkıntılı bi sıralama gelmiş
-
recep tayyip erdoğan mesleği nasıl olunur
Benzer içerikler
- grammarly türkçe
- mert hoca ekşi
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
- yurt dolap kilidi
- unutumuvermiş nasıl yazılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X