Şimdi Ara

194k -> 138k -> 1.9k EA Tavsiye Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam gibi hiç düzen oturtamadım her çalıştığım vakit kafama o gün ne esiyorsa onu yapıyordum tavsiyem bir plan oluşturmanız. haftalarca çalışmadığım olmuştu sakın derslerle aranızı açmayın edebiyat tarih çalışmam boşa gitmişti baştan playlist vs. bitirmiştim. o gün çalışma isteğiniz olmasa bile en azından 1 saat de olsa okuma yapın yatakta vs. dinlenme halinde. ea'nın anahtarı da ayt matematiktir o kadar sene başında bilgi sarmallar, orijinaller, 3d'ler aldım sonuç sadece vdd + bilgi sarmal lti bazı testler + 345<-bunu da tam bitiremedim zor testleri atlamayın kesinlikle özellikle vdd nin beceri temellilerinin hiçbirini yapmadım videoyu direkt atlıyordum allah kahretsin büyük hata valla zor geliyorsa zor gelsin abi nolcak bir daha dönersin o soruya yine yapamazsın ama sonuçta öğrenmeye çalışmak çok önemli. yarış son düzlükte kazanılır diyorlar ya çok doğru son zamanlara doğru tüm gün twitterda fenerbahçe seçimleri için takılıyordum haziranın ilk haftası ucl gecesinde morinyo açıkladıklarında tüm gece ayaktaydım vs. yani anlayacağınız aslında benim de hedefim 500dü ama fanatiklik, düzensizlik ve istikrarsızlık beni bitirdi.
    edb: kadir gümüş izledim çok detay anlatıyor dersten sonra aklımda hiçbir şey kalmıyordu ders defterimi önüme koyup kendi soru bankasını cumhuriyet şiirine kadar bitirmiştim. altını çizdirdiği şeyleri arada okuyordum rüştü hocanın bir sürü kampımsı oynatma listeleri var onları sınava 1 gün kala bile izlemiştim. ayt sabahı 5te kalkıp video defteri baştan sona okumuştum altı çizili şeyleri 2 saat boyunca. sınava doğru iyice edb salmıştım beni kurtaran kolay edb. ile bu oldu standart sorular gelse 21 2 yapamazdım. zart zurt heriflerin eserlerini geçtim adını bile öğrenmeyin temel olanları soruyorlar
    tarih: en başta ramazan yetgin izledim kesinlikle tavsiye ederim anlatış tarzı baya iyi kendi soru bankasını komple bitirdim. ardından dedim ya unuttum diye soner ardıç tarih diye bir kanal var muazzam abi böyle bir şey yok bu adam akıp gidiyor 2.5x'te tam kıvamında oluyordu fulledim zor gelmediğinden ama bir tık zor gelse bile 1-2 yanlış çıkarırdım en iyi dersim merakım olduğundan tarihti.
    coğrafya: tyt kısmında coğrafyanın kodları harita kampı+garanti konuları kampını izledim sonra sınavda boğazlı soruyu yanlış okuduğumdan kaçırdım ekstra bir şey gerektiğini sanmıyorum yine coğrafyanın kodları türkiye haritaları kampı izlenebilir yanına ek olarak biraz detaymış ama önceki senelerde zor türkiye harita soruları çıkmış yine çıkabilir ek olarak küresel ve bölgesel örgütleri öğrenin.
    matematik: eyüp b babaninyo der geçerim vdd mükemmel bir şey bence asıl olayı beceri temelli sorular ben onu kaçırdım siz yapmayın 345 ile birlikte ilerlettim gayet güzeldi ek olarak bıyıklıdan lti oturmadığı için bir tur izlemiştim yanında bilgi sarmal sb. bazı testlerini çözdüm eyüp hoca integralde çok kısa yollu anlatıyor ona uyuz olmuştum.
    geometri: kenan karadan üçgeni izleyip karekök 0 çözdüm ilk mezun senemde yani bir temelim vardı. bu sene de yine üçgeni kenan karadan izleyip 345ten çözdüm ardından kalan konuları bıyıklıdan film izler gibi açıyordum bazı yerlerde hatalar vs. vardı ama yine de iyiydi sonra karekök 0la pekiştiriyordum benim çok işime yaradı bu kaynağın küçük görüldüğüne bakmayın geometriyi bana kavrattı. erol geometri diye bir kanal var günlük soru atıyordu bir ara günde 4-5 tane onları izliyordum yatmadan 200 tanesini izlemişim o baya yardımcı oldu. yine analitik için eyüp b oynatma listesi var benim vaktim olmadığımdan önce durdurup kendim çözmedim sadece pürdikkat izledim ama siz orayı öyle izlerseniz sınavda en baba sorularla gelsinler yine analitiği tokatlarsınız.
    trigonometri beni çok zorladı apotemi fasikülü aldım yine asıl olayı olan maratonu çözmedim ve sınavda 2 tane trigo kaçtı tavsiyem zor sorudan kaçmayın.
    194k -> 138k -> 1.9k EA Tavsiye Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 21 Temmuz 2024; 15:20:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ne yazcan

• İtü econ yakışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler öncelikle, 2.kez mezuna bırakma kararı zor oldu mu az çekmişsin zira ben de sayisalda 10kdan 3.7kya çektim bir daha kalsam mi diyorum da çok riskli koç bilkentte burslu mühendislik kazansam değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 21 Temmuz 2024; 15:2:1 >
  • harbiden bilemiyorum odtü sbky var, bilkent gelmez belki ytü ekonomi, marmara ybs(194k -> 138k -> 1.9k EA Tavsiye Konusu ), türk alman işletme, boün turizm işletmeciliği seçenekleri var harbi kafayı sıyırıcam. keşke bir sene daha kalabilsem ilk 300 girmeye çalışıp sabancı ceng veya bilkent iktisat giderdim

• ratsastaja kullanıcısına yanıt

babama daha sınava 1 ay kala baba bu sene de bir bok yapamayacağım dedim son kez şans istedim ama bu sefer tüm arkadaşlarım üniversiteye geçince artık dedim tamam aga biraz sık dişini yine tam istediğim gibi olamadı çok saldığım vakitler oldu ama 2.mezun kararında çevredekilere he ya demek çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 21 Temmuz 2024; 15:15:26 >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt

keşke hocam ama 1.5k'ya çeker gibi, itüye giremeyenlerin okulu ytü ziyaretinde bulunacağız

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

Hocam bu nasıl yazi anlamadım

• ratsastaja kullanıcısına yanıt

düzelttim hocam 194k -> 138k -> 1.9k EA Tavsiye Konusu 

siyasal ekibine hoş geldin

boun turizm

İyi bi üniye git bölümü boş ver.

• Akdeniz YBS öneririm
    Boun gelmiyorsa en iyi seçenek

• Akdeniz yebese hayırlı olsun olsun hocam gittiğiniz de josetti ye selamımi yollamayı unutmayin

• behindhand kullanıcısına yanıt
    odtü

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk hocam milletvekili nasıl olunur

• araştırdım biraz yarın tanıtım gününe de gidicem bakalım

• Faydalı uplayalim

• eline sağlık hocam çok iyi çekiş .Dediğin gibi keşke azıcık daha kassaydın daha fazla tercih hakkın olurdu çok sıkıntılı bi sıralama gelmiş

recep tayyip erdoğan mesleği nasıl olunur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.