Şimdi Ara

TL-MR3020 MODEM 3G SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün internetten aldığım tp linkin TL-MR3020 modelli 3g modemi bir türlü elimde bulunan 4 farklı 3g modemi takmama rağmen internete bağlayamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Sorun çözüldü :))
  • Merhaba,

Rica etsem nasıl çözdüğünü anlatabilir misin? Ben turkcell vinn için deniyorum ama bir türlü bağlanmıyor.

Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar selamlar,

Bu alette 3G VINN'ı KABLOLU yapabiliyor muyuz? Ben bunu Smart TVye kablo ile bağlayabiliyor muyum yani?
    Acil cevap lütfen..

teşekkür
  • arkadaşlar bende aldım ama internet gelmiyor tüm ışıkları yanıyor ama internet ışığı yanmıyor lütfen yardımm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakuar

Arkadaşlar selamlar,

Bu alette 3G VINN'ı KABLOLU yapabiliyor muyuz? Ben bunu Smart TVye kablo ile bağlayabiliyor muyum yani?
    Acil cevap lütfen..

teşekkür

az önce tp-link destek hattına sordum. 3g internetten LAN çıkışı alınabilirmiş. ayrıca wireless internet için access point oluşturabilirmiş.
  • ufak tefek ama 3g modemle ilgili her türlü atraksiyonu yapabiliyo cihaz.

örn. 3g modemi takıyorsunuz cihazın ethernet çıkışından yada wifi sinden nete girebiliyorsunuz.
    isterseniz switch bağlayıp ethernet sayısını çoğaltabilirsiniz.

isterseniz kablolu modeminizi bağlayıp kablosuz dağıtım yapabilirsiniz.

v.s v.s.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi 6 modem sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam su sorunla ilgili çözen arkadaşlar bi yardımcı olabilirler mi ?
    ınternete baglanmıyor 3g ıle hep connecting yazısı cıkıyor.
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazla Türkcell vınn Huwei E173 ve E177 ile bağlanabilen var mı?
  • 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Merhaba arkadaşlar bu cihazla Türkcell vınn Huwei E173 ve E177 ile bağlanabilen var mı?

ben de bu cihazı kullanıyorumçok marifetli 3g moduna getiriğinizde otomatık olarak hemen 3 g olarak bağlanıyor.her üç operatörun 3 g modemini denedim..ayrıca kullanmış oldugum acce.pointten kablosoz olarak veri alıp, digiturk ve giablue hd ue uydu alıcına kabo ile bağlanıyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Merhaba arkadaşlar bu cihazla Türkcell vınn Huwei E173 ve E177 ile bağlanabilen var mı?

ben de bu cihazı kullanıyorumçok marifetli 3g moduna getiriğinizde otomatık olarak hemen 3 g olarak bağlanıyor.her üç operatörun 3 g modemini denedim..ayrıca kullanmış oldugum acce.pointten kablosoz olarak veri alıp, digiturk ve giablue hd ue uydu alıcına kabo ile bağlanıyorm.

hocam ben 3g moduna getiriyorum avea jet kullaniyorum kaptip actigimda birfah giremiyorum pc baglayip ayar yapmam gerekiyor siznsl yaptiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam sizin modemlerin modeli ne? ve routeri aldıktan sonra neler yaptınız?
  • benim kullandığım cihaz bu:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3020

tp lınk in sitesinde ingilizce 250 sayfa kadar kul.klavuzu var.biraz oradan faydalndım.sonra arayuze girip deneme yaptım..şimdi sorun yok.size nasıl anlatsam bilemiyorum ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 4 Ekim 2012; 21:06:36 >
  • quote:

benim kullandığım cihaz bu:

hocam bişey göremiyoruz bir eksiklik var sanırım direk yazarsanız daha iyi olur
  • quote:

quote:

benim kullandığım cihaz bu:

hocam bişey göremiyoruz bir eksiklik var sanırım direk yazarsanız daha iyi olur

şimdi oldu galiba...
  • quote:

benim kullandığım cihaz bu:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3020

tp lınk in sitesinde ingilizce 250 sayfa kadar kul.klavuzu var.biraz oradan faydalndım.sonra arayuze girip deneme yaptım..şimdi sorun yok.size nasıl anlatsam bilemiyorum ki...

Hocam bizimde kullandığımız cihaz bu, fakat ben bu cihazı değilde kullandığınız 3g modemi sormustum?
  • quote:

quote:

benim kullandığım cihaz bu:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3020

Hocam bizimde kullandığımız cihaz bu, fakat ben bu cihazı değilde kullandığınız 3g modemi sormustum?

ben şu an 3 g modem kullanmıyorum,ama bende her üç operatörun modemi var,turkcell ve avea yı denedim.(vodafonla turkcell aynı marka zaten)bendeki modemler en alt model modemler.her üçüde gayet iyi çalışıyor.hatırladıgım kadarı ile moedmin arayuzune gir, chazı 3 g mouna al,kuruluma ara yuz yönlendiriyor.yarın arzu ederseniz cihazı ve 3 g modemi kurararak anlatayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 4 Ekim 2012; 21:27:29 >

• quote:

quote:

quote:

ben şu an 3 g modem kullanmıyorum,ama bende her üç operatörun modemi var,turkcell ve avea yı denedim.(vodafonla turkcell aynı marka zaten)bendeki modemler en alt model modemler.her üçüde gayet iyi çalışıyor.hatırladıgım kadarı ile moedmin arayuzune gir, chazı 3 g mouna al,kuruluma ara yuz yönlendiriyor.yarın arzu ederseniz cihazı ve 3 g modemi kurararak anlatayım...

size zahmet olucak ama yardimci olma sansiniz varsa cok makbuke gecer aldigimdan beri kullanamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kendi yaptığım ayarları biraz sonra yazacağım,ancak sizin 3 g modemiminz bilgisayrada çalışıyor mu test ettiniz mi, yani 3 g modem de arıza olmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.