setup a giremiyorum. iki pc aynı anda kullanamıyorum.router ayarlarını nasıl yapabilirim cihazımın markası: TL-WA500G 54Mbps Wireless Access Point
hiç birşey anlaşılmıyor biraz daha detaylı anlatabilirmisin?
cihazımın modeli TL-WA501G kablo router acsespoint kablo internet kullanıcısıyım iki pc aynı anda bağlanamıyorum tek pc bağlanıyo şifreleme işlemini nasıl yapabilirim cihazın arayüzü linkte var yardım............
bende de aynı access point ten var, ben de wireless a çeviriyorum uydunet modem çıkışını lakin iki laptoptan fazlası bağlanmıyor. uydunet bağlanmaz çünkü ip alamazsınız diyor, ap nin distribütörü ise dhcp yi aktif et bağlanırsın diyor ama hala bağlanmıyor. fikri olan ?
Modeminizin verdiği IP 'yi, AP 'ye vererek denediniz mi ? ve bu modem'de yaptığınız her ayarda kapatıp açmanız lazım.
valla hocam modem modu "AP" de, dhpc aktif. network kısmında type "static ıp" de. üstteki arayüz simülasyonundaki herşeyi tek tek yazabilirim isterseniz. hayır biri bana "bu alet istedğin işi yapar, ikiden fazla wkablosuz bağlantıyı yapar" dese rahatlayacağım. uydunet çağrı merkezi "wan çıkışı yoksa router değildir, olmaz" diyip duruyor. Nova (distribütörü) ise yapar diyor. nolur yardım edin :(