para varsa kesinlikle bilkent |
tm 10k(bilkent econ vs ytü econ vs sabancı econ) (2. sayfa)
-
-
tamamdır hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki sabancı hakkında ne diyosunuz?
sabancı mı yoksa bilkent mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 16 Temmuz 2024; 10:31:50 >
Kesinlikle bilkent. Okula gidince bana teşekkür edersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ekonomi okuyacaksan bilkent, bölümden emin değilsen sabancı da olabilir
-
İktisat ise bilkent. Ytünün adını çok söyledik çünkü hak ettiği yerin çok altındaydı. Ama şu anki durumda maddi sorun yoksa bilkent. Daha fazla merak ettiğiniz şey varsa açtığım bilkent econ konusuna bakabilir ya da kampüse geldiğinizde konuşabiliriz (yanlıs anlaşilma olmasin tanıtim ekibinde değilim, yaz okulundayım)
ytü'de endüstri müh okuyorum.
yukarıda yazan çoğu arkadaşa katılmıyorum, okul çıkışı bıçak yersin vs. bu konuları bir kere geçsinler.
davutpaşa kampüsü de yıldız kampüsü de on numaradır, üniversite hayatını keyifle yaşatır mezunları da çok da iyi yerlere gelir linkedin'den bakabilirsin.
ancak iş bilkent - ytü kıyasına gelince değişiyor. sektör ne kadar istanbulda da olsa ytü ne kadar yaratılan hype'ı hak etse de paran varsa tabi ki de bilkentin vizyonu bambaşkadır.
ha bir de ytü iktisat ile işletme muhtemelen 1-2 sene içerisinde ilk 5binin içerisine girecek, teknik üniversitede iibf okunmaz algısı yıkılalı çok oldu çünkü.
hocam bilkentin hazırlığına çok zor diyorlar. bu beni biraz korkutuyor.
YTÜ üzmez ama Bilkent için para varken gereksiz olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bıçak yemezsin ve kampüs güzel evet ama içi bomboş ve kampüsten çıktığında hiçliğin ortasında kalıyorsun sadece bir metro istasyonu var en yakıb merkezi yer 30 dk yürüyerek
kanka ya siz istanbul'da yaşamıyorsunuz ya da bol keseden sallıyorsunuz ben anlamadım.
davutpaşadan metroyla marmaray metrobüse geçiliyor, 41at ve okul ringiyle direkt cevizlibağa geçiliyor. 85c ile yine cevizlibağ ve fsm yurduna gidilebiliyor.
istanbulda ulaşımı en kolay itü ayazağadan sonraki ikinci kampüs davutpaşa herhalde
hocam ytü hypeına kapıldım herhalde. bilkent ytü arasında kaldım. iki okuluda gezip karar vericem herhalde ama ytününde denildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 16 Temmuz 2024; 11:26:11 >
Maddi açıdan sorun olmayacaksa bilkent yaz geç, türkiyenin en iyisi. Ama şunu da düşün, okuldan ne bekliyorsun? Bilkent akademik açıdan katı sosyal açıdan da görece zayıf bit okul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 16 Temmuz 2024; 11:28:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hazırlık en ufak sorununuz olacaktır.
Kanka okuldan çıkıp direkt gidebildiğin bir yer yok cevizlibağa nereden baksan 30 40 dk metrobüse yine aynı sürecek kendin diyorsun merkezi bi alışverişe gitmek için 2 vesait lazım. Okul ringini hiç söylemiyorum zaten ana baba günü oluyormuş
Bilkent Üniversitesi yazmanı öneririm hazırlık cidden zor iyi çalış bence şimdiden . Ha o kadar para verilir mi bilmiyorum. İstanbul’da özellere bak istersen tam burslu olacak şekilde . Özyeğin
Yeditepe
Bilgi
Bahçeşehir
Kadir Has
Ekonomi bölümleri olarak bunlar bar tam burslu yazabileceğin gelir mi bilmem ama aklında bulunsun .
Para sıkıntı değil dersen Bilkent tek tercih etmelisin.
cevizlibağ 30-40 dk mı hahajaldlaşfk
kanka valla arkadaşı sağdan soldan duyduklarınla yönlendirme bence.
benim sana boğaziçinden metrobüse gitmek için önce levent'e metroyla gidip ordan bir daha metroya binip gayrettepeye geçmen gerekiyor ne saçma yol demem ne kadar saçmaysa söylediklerin de o kadar saçma.
istanbul'da tek vesaitte bir yerlere gitmek diye bir şey yok sen boğaziçindesin kadıköy'e nasıl 4 vesaitte gitmek zorunda kalıyorsan davutpaşadaki adam da ayazağa'daki adam da aktarma yapıyor.
bir de boğaziçi dışında kampüsünün dışında yapacak bolca şeyin olduğu istanbulda bir üniversite yok. itü, ytü, koç, yeditepe, sabancının öğrencileri kampüsün içinden çıkmıyor çoğu zaman.
Hocam bence bilkent yazılır bunlar içinde ama para vermek istemiyorsan ytu marmaradan iyidir. Marmara RTE külliyesine taşınıyor konum olarak da ytu söylendiği kadar kötü değil ve kampüs hayatını çok iyi yaşarsın
-
En iyisi arkadaş kendi gezip görsün usta anlaşamıcaz belli
çok çok paran varsa bilkentle sabancı arasında yazı tura at ya da şehir farkına göre karar ver, araba ve istediğin konumda ev alabilecek kadar paran yoksa bilkent yaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X