ytü iktisat/işletme ingilizce bilkent iktisat %50 marmara iktisat/işletme ingilizce sözelde ilk 200 yaptım büyük ihtimalle koç gelmez ek olarak sabancı %50 girebiliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 16 Temmuz 2024; 10:32:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tm 10k(bilkent econ vs ytü econ vs sabancı econ)
-
-
bilkent iktisat hariç yazılmaz, sözelden yaz
-
Para yetiyorsa Bilkent iktisat yaz oku bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sözelden umarım girerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam para anlamında sıkıntı yok ama ytü son dönemde çok iyi diyolar. kararsızım
YTÜ hakkında araştırmalarım kısıtlı olduğundan bir şey diyemiyorum buna. Yerinde olsam Bilkent iktisat yazardım ama doğru karar olur muydu bilmiyorum hocam.
Kanka YTÜ ile Bilkent karşılaştırılmaz. Ekonomik açıdan sıkıntın yoksa ve önümüzdeki 5 sene olmayacaksa bilkent yaz. 620 k olmuş bu sene.
-
hocam diğer üniversitelere göre bilkent baya ucuz zaten. apartman üniversiteleri olmuş 230-240k. büyük ihtimalle bilkent yazarım
bilkent harici bir şey düşünme bu listede
-
Bilkent varken ytü yazarsan ömrün boyu pişman olursun
hocam arada o kadar mı fark var diyorsunuz
olm kıyaslanamaz bile
hocam ytü iktisatı 2-3 sene önce olsa düşünmezdim ama şimdi iyi diyince düşünmedim değil
Ne sana ytü iktisatın çağ atladığını düşündürttü onu anlamadım
hocam son zamanlarda inanılmaz bir ytü havası var. her yerde övülüyor buna kandım herhalde
Sosyal medyaya iyi yatırım yapıyor rektörleri ondandır. Kız arkadaşım ytüdeydi tanıtım günlerine bile gittim makina okuyan bi arkadaş hariç herkes dinozor hocalardan şikayetçiydi ayrıca davutpaşa kampüsünde okumak anadoluda üniversite okumakla denk bir şey
hocam belgeyi atabilir misin rica etsem. bi arkadaşa atıcam da iddia vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
YTÜ'nün reklamı fazla yapılıyor. Kampüsü kötü yerde, çıkışta bıçak yiyebilirsin. Bilkent gibi kaliteli bir okul varken ytü yazılmaz. Arkadaşlarımdan econ kadrosu çok iyi diye duyumlar alıyorum, akademik olarak tatmin eder. Econ okuduğun için sosyal olarak da memnun olursun diye düşünüyorum.
-
hocam kampüsü kötü diyorlar ama dediklerinizde haklısınız herhalde ben biraz gözümde büyüttüm
hocam akademik kadrosuna baktım baya sağlam büyük ihtimalle bilkent yazarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dusdata dershane fiyatları
- astigmat engelli raporu oranı
- apotemi zor mu
- concerta 18 mg yorumlar
- tyt biyoloji kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X