Şimdi Ara

TM 180K -------- 35K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ygsde 180 yapan birinin 35bine cekebilme ihtimali var midir? Iyi bir calismayla ???
    Boyle bir sey yapan ya da tanik olan var mi?

• 40 tane mat 45 tanede edebiyat yap daha fazla bile olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 127 k dan 38 k ya çekmiştim hemde berbat netlerle.
    Mat 35.5
    Geo 7
    Edb 36
    Cografya 17-18 falandi.

• carsii kullanıcısına yanıt
    Hocam ben edebiyati da matematigide seven bir insanim. Eh ortalama da bir ogrenciyim. Sizde bu 3 aylik surecekte verebilecegim performansin cok ustunde calisirsam sizde bunlar hayal degil degil mi ? Tedirginim...
  • paradiz P kullanıcısına yanıt
    Kardesim lys cok onemli bak ozellikle mat 2 tabi secicegin bolume gore edebiyatla biraz yer degistiriyorlar ama ikisinide 40 civarlarinda tutarsan okul puaninda cok geri atmazsa sorun olmaz yaparsin inan kendine he olmazsasa elimden geleni yaptim dersin kendine karsi en azindan icin rahat olur bilmiyorum mezun dusunuyormusun ki bence dusunme ama dusunsen bile mat 2 ve edebiyat bitirip mezuna kaldigini dusunsene 1 degil 10-0 onde baslarsin yani

Hocam icime su serptin. Cok iyi bir edebiyat matematik calisicam. Dedigin gibi elimden geleni yapicam. Cok tesekkur ederim hocam
    Hedefim Istanbul Uni. Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler.
    Gecen sene ygsde batirmistim
    Ki bu senede biraz batirdim ama neyse :D lysde one alanlari cok gordum belki inanmazsin ama bi kiz vardi kursta 600 bindi lysde 100 bine crkti yani inandirici gelmeyenilir ama bende ilk duydugumda hadi len dedim
    Ama sonucu gosterince sasirdim yani sen pay bic lysnin onemine birde puan hesaplama sitelerinden bak mesela40 mat 40 edebiyat yaz istedigin yerin puanina bir anda yaklastigini gorursun :D

Hocam elimden geleni yapicam. Tum benligimle calismaya vericem kendimi umarim yaparim. :)
    Varsa edebiyatla ilgili bir tavsiyen alirim kardesim edebiyatim kotude biraz

Vallahi hocam edebiyat icin Guvender aldim elimde sifreliyorum edeb var birde altin anahtar. YGSden cikar cikmaz gittin 200 sayfalik defter aldim ve saniyorum 10 11 tane renkli kalem basliyacam yazmaya konuyu calisicam bir daha goz gezdiricem sonra altin anahtardan okuyucam sadece. Sifrelenmesi gereken yerler olursa sifrelerim onun disindasoru cozmeyi dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.