Şimdi Ara

TM-2 Gerçek Sıralamasını Merak Edenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
0
Favori
50.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "ysselim" bunca kişi seni bekliyor.Tercihler pazartesi başlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18
    "ysselim" bunca kişi seni bekliyor.Tercihler pazartesi başlıyor...

Evet hepimiz ysselim'i bekliyoruz. Tercih yapmadan önce onun yapacağı çalışma çok önemli.
  • yaparsan hepimiz için çok faydalı olucak.büyük sevap kazanırsın valla;)
  • Ya finalin yaptığı tercih programına baktım moralim çöktü bakan varsa doğruluk payı varmı ki onun geçen sene nerdeyse 16000 lerle alan hukuğu 14300 lerde göstermiş.. :((
  • evet bence %90 doğru final.İyi çalışmışlar
  • Saatlerdir internetten veri topluyorum...

Fen Liselerinin vs. bir kısmı kendi öğrencilerinin puan ve sıralamalarını yayınlamış. Onları da inceleyeyim dedim...

Şimdilik ufak bir tahmin vereyim...

TM-2'de ilk 2000'dekilerin 1200 tanesi sayısalcı gibi duruyor...

(İlk 5000'de 50 sayısalcı sonucu buldum. Bunların 12 tanesi aynı zamanda TM'de ilk 2000'de...)

Bakalım, birşeyler çıkmaya başladı ufaktan...
  • inşl öyledir ya
  • İnş çok ama çok fazla sayısal çıkar bu sene....Geçen sene ilk 2000 binde SAyısal yokmuş bu arada....Bu da benden osun
  • ohhhhhhhhhhhh
  • Bekleriz.MF-4 türünde 150.000 bindeyim, Sn. Yavuz Selim abimiz sayesinde önümdeki MF-1, MF-2, MF-3 , TS ve TM'cileri çıkarak gerçek sıralamamı hesaplayabileceğiz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 24 Temmuz 2010; 23:24:14 >
  • quote:

İnş çok ama çok fazla sayısal çıkar bu sene....Geçen sene ilk 2000 binde SAyısal yokmuş bu arada....Bu da benden osun

E onun imkansız olduğunu yazdık ya yukarıda :)

Anca 2-3 kişi çıkar diyordum da, çıkmamış demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Bekleriz.MF-4 türünde 150.000 bindeyim, Sn. Yavuz Selim abimiz sayesinde önümdeki MF-1, MF-2, MF-3 , TS ve TM'cileri çıkarak gerçek sıralamamı hesaplayabileceğiz değil mi?

Başlıkta TM-2 diyor ama... Dikkat ettiysen...

Gene de...

MF-4'te eğer 150bin isen, geçen seneki SAY-2 150bin. sıra ile neredeyse aynısındır... Önünden adam falan çıkmayacak... Kusura bakma moral bozmak gibi oldu ama...

En azından girişteki mesajı okusaydın, MF'ciler için fazla değişen birşey olmadığını anlattığımızı da görürdün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

İnş çok ama çok fazla sayısal çıkar bu sene....Geçen sene ilk 2000 binde SAyısal yokmuş bu arada....Bu da benden osun

Görmemişim yada unutmuşum dediğini.

Şuan TM2 de 3000 lerde olan elemanlar çok şanslı.Çünkü önündeki sayısalların çoğu tercih yapmayacak.Belkide geçen sene 1500-2000 lik yere girebilecekler...
  • quote:

quote:

Bekleriz.MF-4 türünde 150.000 bindeyim, Sn. Yavuz Selim abimiz sayesinde önümdeki MF-1, MF-2, MF-3 , TS ve TM'cileri çıkarak gerçek sıralamamı hesaplayabileceğiz değil mi?

Gene de...

MF-4'te eğer 150bin isen, geçen seneki SAY-2 150bin. sıra ile neredeyse aynısındır... Önünden adam falan çıkmayacak... Kusura bakma moral bozmak gibi oldu ama...

En azından girişteki mesajı okusaydın, MF'ciler için fazla değişen birşey olmadığını anlattığımızı da görürdün...

Başlığı baştan sona okudum, MF-4 için ayrıntılı hesaplama yapabileceğini umuyordum. Yorumunuzu için teşekkür ederim, peki tercih için hangi sıralamadan başlamamı öneriyorsun? Bu arada engelliyim, Burak Kılanç abimizin 2008'in engelli ile ilgili dökmanına göre ek puan varmış, 2009 yılın sınavında engelli ile ilgili dökümanı bulamadım, bu sene engelliler için değişiklik oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

Görmemişim yada unutmuşum dediğini.

Şuan TM2 de 3000 lerde olan elemanlar çok şanslı.Çünkü önündeki sayısalların çoğu tercih yapmayacak.Belkide geçen sene 1500-2000 lik yere girebilecekler...

Yav işler orada karıştı ya zaten...

Ben ÖSS 2009'da Sayısalcıların EA sıralamasına girmeyeceklerini hesap ediyordum... (Zira bizim zamanımızda tüm testlerinden en az 4 net yapmayanın puanını hesaplamazlardı) Ama 2009'da EA puanları da hesaplanmış...

Sayısal 1.sinin de 2200. gibi bir sıralamaya denk geliyordu EA puanı...

Şimdi buradaki sorun, ilk 2000'den sonrası...

İlk 2000'e kadar hadi çıkardık diyelim...

Sonrası için bu sefer geçen seneki Gerçek Sıralamalar gerekecek...

Onu bari yayınlamış olsalar...

Sen o ilk 2000'de sayısalcı olmadığı verisine nereden ulaştın? Var mı geçen sene yapılmış bir araştırma falan?

• quote:

quote:

quote:

Gene de...

Başlığı baştan sona okudum, MF-4 için ayrıntılı hesaplama yapabileceğini umuyordum. Yorumunuzu için teşekkür ederim, peki tercih için hangi sıralamadan başlamamı öneriyorsun? Bu arada engelliyim, Burak Kılanç abimizin 2008'in engelli ile ilgili dökmanına göre ek puan varmış, 2009 yılın sınavında engelli ile ilgili dökümanı bulamadım, bu sene engelliler için değişiklik oldu mu?

Valla Engelliler konusunu bilemiyorum... Sınavda ne yaptınız, sizin sınav nasıl değerlendirilecek vs. herhangi bir bilgim yok...

Ama normal MF-4 olsaydın, geçen sene SAY-2'de 100bin ile 200bin arasında, en sevdiğin ve en çok okumak istediğin bölümlerden başlayarak tercih yapmanı önerirdim...

• adı**************say-2-sıra*****EA-2sıra
    didar elif akgün******813********4294 (istanbul tıp)
    volkan albayrak*****1177********4786 (marmara tıp)
    ahmet anıl başkurt***408*********4841 (cerrahpaşa tıp)
    kıvanç yazan*******1027********5287 (boğaziçi bilg. müh.)
    ahmet anıl görgülü***671*********5334 (boğaziçi endüstri müh.)
    merve şendal******1604********5348 (ege tıp)
    necati oğuz duman**520*********5446 (tobb end. müh. burslu)

• quote:

Valla Engelliler konusunu bilemiyorum... Sınavda ne yaptınız, sizin sınav nasıl değerlendirilecek vs. herhangi bir bilgim yok...

Ama normal MF-4 olsaydın, geçen sene SAY-2'de 100bin ile 200bin arasında, en sevdiğin ve en çok okumak istediğin bölümlerden başlayarak tercih yapmanı önerirdim...

İşitme engelli olduğum için optik kodlayıcısı görevlisi gerekmeden normal insan sınavı nasıl geçtiyse aynen geçtim. Birde, engelliler için ayrı salonu var. Girdiğim engelli salonunda 4-5 gibi az kişi oluyordu, sessizdi ve masalar genişti. Onun dışında pek farkı yok normale göre. Şükürler sınavda sıkıntım olmadı. Sınav sonucunda ek puan listesi boş gözüklüyor, sadece okuldan puan geldi. Ek puanı olayı engelli derecesine göre değişiyor olabilir sanırsam.

• Bu sene tm 2 de ilk 10 binde tahminen kaç sayısalcı var önemli olan o 4-5 bin mi???
  • ana18 lede konuşmuştuk ya benım sıralamam 22008 tm2de.2009 da kırıkkale İ.Ö.hukuk 19700 den almış 2010 kılavuzda 22000 gözüküyor girebilir miyim o zaman önümde sayısalcılar falan olduğunu düşünürsek??? lütfen yardım edersenız sevınırım??????
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.