Şimdi Ara

TM-2 Gerçek Sıralamasını Merak Edenler (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
0
Favori
50.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Belliydi zaten böyle olacağı...

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: emre4165

Selim abi burak kılanç hukuk falan sarsılabilir sıralamalar diyor durunm ne sence ?

Hukuklar saçmalayabilir, haklı...

Baştakilerin yeri çok değişmez de, sonrakiler yukarı yaklaşabilir... Zira mezun olup da Hukuk yazan pek çok insan duydum...

Ama gene de bu misal Ankara Hukuk'u ilk 2000'e yükseltemez... Zira zaten kendi kontenjanı 800... Ondan önce gelen Galatasaray, Boğaziçi vs. gibi üniv'lerdeki TM-2 bölümlerin toplamda 1000'e yakın kontenjanları var... Yani en tepeye çıksa, olacağı yer 1800... Kaldı ki o arada 1000 tane sayısalcı var...

O yüzden Ankara Hukuk'un ilk 3000'den daha iyi bir sıralama ile alması imkansıza yakın...

Ama sadece hukuk yazacak olanlar yüzünden tüm hukuklar tren gibi yukarıya doğru gelebilir... Onu da beklemiyor değilim...

• konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ama benim de bir sorum olacak 2010 lys tm2 puanlarıyla ilgili olarak
    1) tm2 de ilk 100. ve 200. vs aldığı puanlar kaç?
    2) yüksek puanlı 4 tane hukuk fakültesi (gsü, bilkent, fatih, tobbetü) 544 puanla almış. 544 puan hangi derece aralığında?
    cevaplarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muster

konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ama benim de bir sorum olacak 2010 lys tm2 puanlarıyla ilgili olarak
    1) tm2 de ilk 100. ve 200. vs aldığı puanlar kaç?
    2) yüksek puanlı 4 tane hukuk fakültesi (gsü, bilkent, fatih, tobbetü) 544 puanla almış. 544 puan hangi derece aralığında?
    cevaplarsanız sevinirim...

Ben 545.891 ile 181.yim. GS'de son giren kişi 213. Bilkent de 205 gibi bir şeydi sanırım. Hep o civarlarda, 200'lerin başları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

Ben de tercih yapayım dedim... Biraz hızlı oldu ama...

Ankara hukukta dersler nasıl geçiyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

Ankara hukukta dersler nasıl geçiyor hocam?

Bilmiyorum ki... Gidebilenlere sormak lazım.

Okul çok kötü ama be... ODTÜ'den sonra lise gibi... Ne düzen var, ne de sistem...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.