Şimdi Ara

TM-2 Gerçek Sıralamasını Merak Edenler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
0
Favori
50.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki tm1 puanları ve sıralaması açısından bakıldığında sıralama ne yönde hareket edecek bununla ilgili fikir vererebilecek olan var mı?
  • selim bey 35717 ile ist sbf kamu yönetimi tutar mı ?? tek tercih yaptım .

ösym ye göre 38000 2009 da ise 32700
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: emre4165

Selim abi burak kılanç hukuk falan sarsılabilir sıralamalar diyor durunm ne sence ?

Hukuklar saçmalayabilir, haklı...

Baştakilerin yeri çok değişmez de, sonrakiler yukarı yaklaşabilir... Zira mezun olup da Hukuk yazan pek çok insan duydum...

Ama gene de bu misal Ankara Hukuk'u ilk 2000'e yükseltemez... Zira zaten kendi kontenjanı 800... Ondan önce gelen Galatasaray, Boğaziçi vs. gibi üniv'lerdeki TM-2 bölümlerin toplamda 1000'e yakın kontenjanları var... Yani en tepeye çıksa, olacağı yer 1800... Kaldı ki o arada 1000 tane sayısalcı var...

O yüzden Ankara Hukuk'un ilk 3000'den daha iyi bir sıralama ile alması imkansıza yakın...

Ama sadece hukuk yazacak olanlar yüzünden tüm hukuklar tren gibi yukarıya doğru gelebilir... Onu da beklemiyor değilim...

@smack1992
    1. 17387 içinde sayısallar var, ama geçen sene de vardı...

2. 19600 ile alan bir bölüm bir sene sonra 16bin'e kadar düşebilir, 22bin'e kadar çıkabilir de...

3. 17387 sıra ile 14bin'e girme şansın %20... Bölüme bakar...

selim bey tm-1 de 1295. yim tm-2 de 1055 ben koç işletme boğaziçi işletme istiyorum sence önümde buralara girmeme olanak sağlayacak kadar tercih yapmayacak sayılsalcı varmı

• slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..tm-2 sıralamam 10401..istanbul hukuk 2.öğretime yerleşme şansım nedir sizce..önümdeki tm den tercih etmicek sayısalları ve istanbul 2.öğretimin puanının artıcağı mevzusunu göz önünde bulundurarak yardımcı olursanz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1792

slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..tm-2 sıralamam 10401..istanbul hukuk 2.öğretime yerleşme şansım nedir sizce..önümdeki tm den tercih etmicek sayısalları ve istanbul 2.öğretimin puanının artıcağı mevzusunu göz önünde bulundurarak yardımcı olursanz sevinirim...

zor gibi dostum, ama yaz bence..gelmezse nere düşünüyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_ikbal

quote:

Orijinalden alıntı: ali1792

slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..tm-2 sıralamam 10401..istanbul hukuk 2.öğretime yerleşme şansım nedir sizce..önümdeki tm den tercih etmicek sayısalları ve istanbul 2.öğretimin puanının artıcağı mevzusunu göz önünde bulundurarak yardımcı olursanz sevinirim...

zor gibi dostum, ama yaz bence..gelmezse nere düşünüyorsun..

Niye zor hocam? Çok mu uçacak hukuk puanları? Benim anlamadığım arkadaş en kötü 10401.sırada ve önündeki sayısallar kendi puan türünde de iyi durumdaysa neden hukuk seçsinler ki :/

• quote:

Orijinalden alıntı: radreser

Hukuk kesin gelir sana bence gerçek sıran 12500 13000 arası bişey olması lazım anadoluda hukuk kesin olur..

çok teşekkür ederm =) tercih listem şöyle;
    1.marmara hukuk
    2.anadolu hukuk
    3.akdenz hukuk
    4.uludağ hukuk
    5.selçuk hukuk
    anadolu hukuk mu güzel peki akdenz ya da uludağ mı?
  • Anadolu hukuk
  • öle mi diosunuz eskişehiri sewiorm tşk ederm =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedaniel18

quote:

Hukuk kesin gelir sana bence gerçek sıran 12500 13000 arası bişey olması lazım anadoluda hukuk kesin olur..

1.marmara hukuk
    2.anadolu hukuk
    3.akdenz hukuk
    4.uludağ hukuk
    5.selçuk hukuk

kesnlkle anadolu eskişehrde ünversite okumak harika abm osmangazide okudu ordan biliyrm tam bi öğrenci kenti.ki anadolunun kampüsü çok gzel ben hayran kalmştım yani şehr içinde ayrı bi şehr gbi. bnm 490 puanım ilk terche yazmayı bile düşündüm valla:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hilalk

quote:

quote:

1.marmara hukuk
    2.anadolu hukuk
    3.akdenz hukuk
    4.uludağ hukuk
    5.selçuk hukuk

kesnlkle anadolu eskişehrde ünversite okumak harika abm osmangazide okudu ordan biliyrm tam bi öğrenci kenti.ki anadolunun kampüsü çok gzel ben hayran kalmştım yani şehr içinde ayrı bi şehr gbi. bnm 490 puanım ilk terche yazmayı bile düşündüm valla:)

bnm de osmangazide okuyan arkadaşlarm war ama anadolu kadar beğenilmiyormuş gerçktn eskişehir güzel o yönden =)

• arkadaşlar size acil bir soru soracam çok kararsızız tercihlerimde sizce marmara ikinci öğretimi mi öne yazmalıyım yoksa dokuz eylül veya anadolu hukuğu mu???herkes ayrı bir şey söylüyor sizden de bekliyorum birşeyler....(harç parası önemli değil ikinci öğretim için...)
  • bence dokuz eylüldense anadolu yazman daha mantıklı çünkü dokuz eylüln hukuk fakültesi bucadaymış we gidenler izmirle alakası olmadığını hayal kırıklığına uğradıklarını sölüyorlar tabi yine de takdir senin
  • selim abi burak kılanç ın dediklerinden sonra 4165 sırayla ist hukuka giremiyecem diye şüphelendim valla
  • burak kılınç herkesin kafasını karıştırdı inş dediği gibi kötümser bir tablo çıkmaz ortaya.. bu arada benim sıralamam 11900 erciyes hukuk 12500 buraya veya her hangi bir hukuka kesin girer miyim?
  • arkadaşlar burak kılanç ne dedi ki?
  • quote:

bence dokuz eylüldense anadolu yazman daha mantıklı çünkü dokuz eylüln hukuk fakültesi bucadaymış we gidenler izmirle alakası olmadığını hayal kırıklığına uğradıklarını sölüyorlar tabi yine de takdir senin

sizi burada görmek ne büyük şeref sayın avukatım :)
  • giresin kardeş kesin hukuka da erciyes falan büyük ihtimal gelir.ama işte o adam kafaları karıştırdı biraz
  • eyvallah kardeşim seninde istediğin yer olur inş. int araştırdım vakıf da yüzde 19 artmış kontenjan devlette de epey var erciyes 50 den 150 selçuk 200 250 ye vs... bence sayısalcıların bi kısmı tercih etse bile çok etkilemez inş
  • ben de öyle düşünüyorum ya yani öndeki saycılar zaten tıp ecz diş müh yazıp gitek bişekilde çok etkilemez inş
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.