kuzenimin tm2 sıralaması 78bin küsür. ben sınava gireli cok uzun süre oldugu icin yeni sınav sistemini bilmiyorum.
bu sıralamayla su listedekilerden gelme olasılıgı nedir?
1) istanbul ticaret üniversitesi hukuk (60.000 görünüyor klavuzda) 2) beykent üniversitesi hukuk fakültesi (191.000 görünüyor klavuzda)
benim merak ettigim sey tm2 puanında sayısalcılarda sıralandıgına göre 60binden alan istanbul ticaret üniversitesinin gelme olasılıgı nedir?
birde beykent hukuk un 190 binlerden 60-70 binlere kadar düsme olasılıgı var mıdır?
cevaplarınız icin tesekkur ederim saygılar
kılavz çok iyimser bi bakş açısyla hazrlandığı için çok gerçekçi bulunmuyo malum ama beykent kılavzda 191binse 78lere kadar yükseleceğne pek ihtmal vermiorm ösym o kadr da çuvallamz gbi gelio yani:) beykente grer inş
aynen dedigin gibi. bende girer diye bekliyorum ama kafa karısıklıgı var malum. insallah girer bakalım. cevap icin tesekkur ederim.
slm arakdaşlar benim tm2 sıralamam 20000 selçuk hukuk iö geçen sene 18000 kapatmış acaba gidebilir mym önümden 2000 sayısalcı gidermi
alican2727 bende selçuk hukuk iö istiyorum sıralamam 17387 ben bazı yerlerde okudum hukuk çok yığılma olcak filan gibi bana riskli dediler ama inş ikimizde gireriz
inşallah smack ama bence gireriz selçuk olmazsa kırıkkkale iö var hayırlısı olsun
arkadaşlar nasıl 25.000 den sonra sıralamalar geçen seneye göre düşük oluyor ??
98.000 ile gazi kamu iö gelirmi ?
ya şu doğrutercih.com da tercih rovası yapan varmı varsa akdeniz ve ısparta hukuğun sonuçlarını paylaşırsa sevinirim..
arkadaşlar aranızda erzincan hukuk veya konya hukuk iö giren varmı 17 binle açıkta kaldım sadece hukuk yazdım aranızda benim gibi varmı_?
İstanbul hukuk'a 5077 ile giren tanıdığım var 6300 ile ise girilemedi. Yardımcı olablir belki.
arkadaşlar aranızda erzincan hukuk veya konya hukuk iö giren varmı 17 binle açıkta kaldım sadece hukuk yazdım aranızda benim gibi varmı_?
quote:
Orijinalden alıntı: smack1992
22008 ile hiçbir devlet hukukuna yerleşemedım haksızlığın danıskası olan o aptalca sayısalcıların hukuk seçmesı yuzunden gıremedık kardeşım hukuka yoksa normalde gırmemız lazımdı herhangı bı devlet hukukuna 22bınle 26800dekı çağ %50 burslu hukuka yerleşebıldım ancak hayret bı şey ya
arkadaşlar konya iö kırıkkale iö veya erzincan hukuk giden yokmu varsa kaçla girdi bu sene hukuk en son kaçıncı sıra ile kapattı yardım lütfen
En son hukuk ERzincan kapatmış galiba.15600 civarında sırala ile
selim bey'in güzel tahminleri yalan oldu galiba! anladığım kadarıyla kendisi de...
quote:
Orijinalden alıntı: yubaba
selim bey'in güzel tahminleri yalan oldu galiba! anladığım kadarıyla kendisi de...
yalan falan değil.sadece o kadar çok insan hukuk tercihi yaptıki kaçınılmaz olarak yükseldi hukuklar.diğer iibf bölümleride düştü özellikle ilk 5000 de olan bölümler.yani bana yaradı odtü iktisata girdim.
belliydi hukukların yükseleceği. rehberlikçiler bas bas bağırdı. burada haybeden konuşmak,umutlandırmak kolay. her neyse, tebrik ediyorum odtü iktisat iyidir. sıralaman kaçtı ?
quote:
belliydi hukukların yükseleceği. rehberlikçiler bas bas bağırdı. burada haybeden konuşmak,umutlandırmak kolay. her neyse, tebrik ediyorum odtü iktisat iyidir. sıralaman kaçtı ?
4100.boğaziçi ve odtü nün iibf bölümleri düştü baya.hukuklar sağolsun girdim çok mutluyum
benim tm-1 4600'dü. tercih etseydim girebilir miydim acaba ?
quote:
bence girerdin.arkadaş 7500 le 5600 lük odtü siyaset bilimine girdi.rahat girerdin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Madeofhate
quote:
bence girerdin.arkadaş 7500 le 5600 lük odtü siyaset bilimine girdi.rahat girerdin bence.
hadi ya ? şaşırdım vallahi. başta hukukları yazmıştım. istanbul hukuk geldi. hakkaten hukuklar tavan yapmış. neyse tekrar hayırlı olsun hepimize.