Şimdi Ara

TM-2 Gerçek Sıralamasını Merak Edenler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
645
Cevap
0
Favori
50.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çağlar ben de 11 300 senin gibi ben de şüphedeyim????
  • Sen nereleri istiyorsun kadir?
  • ben de senin gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir__25 -- 26 Temmuz 2010; 13:24:36 >
  • Benim hala anlamadığım nokta sıralamalar nasıl gerileyebiliyor?
    Şimdi şöyle düşünelim.Ben TM-2 de 34bindeyim.Önümde de atıyorum 10bin sayısal olsun.Bu sayısalların yarısı tmden tercih yapsa benim sıralamam 29binlere çıkar.Ya da en kötü ihtimalle hepsi tm-2 den tercih yapsa bile benim sıralamam yine 34binde kalır.Yani sıralamam en kötü 34bin ama önümdeki sayısalların tmden tercih yapması durumuna göre sıralamam düşebilir.Böyle düşünüyorum da yanlışım nerde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Benim hala anlamadığım nokta sıralamalar nasıl gerileyebiliyor?
    Şimdi şöyle düşünelim.Ben TM-2 de 34bindeyim.Önümde de atıyorum 10bin sayısal olsun.Bu sayısalların yarısı tmden tercih yapsa benim sıralamam 29binlere çıkar.Ya da en kötü ihtimalle hepsi tm-2 den tercih yapsa bile benim sıralamam yine 34binde kalır.Yani sıralamam en kötü 34bin ama önümdeki sayısalların tmden tercih yapması durumuna göre sıralamam düşebilir.Böyle düşünüyorum da yanlışım nerde acaba?

Geçen senede 34 binin önünde sayısallar vardı.Ama onlar tercih etmiyordu.Bu sene yine önünd esayısallar var ama tercih edecekler.Yani önündeki adamar geçen seneden fazla...
  • Bu sene TM-2 Bölümü için herkes hukuk soruyor.Girebilir miyim giremez miyim diye...

Geçen devlet Üniversitesi olarak en son :

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Hukuk Fakültesi Hukuk(İkinci Öğretim) EA-2 19.694 sıralamasıyla almış.

Konntenjan artışları 300 civarı.

Buna ek olarak

İnönü Üni------110
    19 Mayıs Üni---75
    Yalova Üni------75

Yani ek olarak bu sene sayısalları hesaba katmassak ve başka bölümlerde ki kontenjanları hesaba katmassak (artışları)

21.100 dolaylarında kapatacak.

Bundan sonra sizin yorumunuza kalmış.Şimdi herkesten bir yorum bekliyorum.Sizce bu sene en son devlet hukuk kaç sıralama ile kapatır?

• bugun fem dershanesine gittim bir arkadaşımla birlikte.
    düşünün FEM bu işlerde en iyilerde.
    Burdaki adamlar bile bugun bana "Yok sen alan dışı sırana göre yapacaksın,yok ösym ne derse o,senin sıran işte 4binde" (ki normalde 7binlere geriliyorum) diyebiliyorsa, ösym hakkaten iyi b.k yedin demek istiyorum izninizle. Rehberler bizi yanlış yönlendiriyor,kılavuz yanlış yönlendiriyor,sıralama doğru bilgi vermiyor... Gerçekten sisteminize edeyim!

Bu arada bu forumda da istanbul hukuk,marmara hukuk i.ö vs olur mu gibi birçok soru gözüme çarptı.
    Unutmamız gerek bir şey daha var ki istanbul hukuk i.ö geçen sene açıldı ve sıralaması haliyle düşüktü.
    bu yıl herkesin bilgisi dahilinde ve harçlar da aman aman yüksek değil.
    bu sebepten dolayı ist ve marmara ikinci öğretimleri yükselecektir.

Genel anlamda ise devlet hukuklarının en son 23-24 binde kapatacağı kanısındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

Geçen senede 34 binin önünde sayısallar vardı.Ama onlar tercih etmiyordu.Bu sene yine önünd esayısallar var ama tercih edecekler.Yani önündeki adamar geçen seneden fazla...

İyi de geçen seneki 34binin önünde bu seneki kadar sayısal yoktu ki, 0.8 ile 0.3 farkı 0.15 ile 0.13 arasındaki farkdan çok çok fazla. 2010'da 34bin önünde 10bin sayısal varsa geçen sene 3-4bin ya var ya yoktur belki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirilenko47

quote:

quote:

İyi de geçen seneki 34binin önünde bu seneki kadar sayısal yoktu ki, 0.8 ile 0.3 farkı 0.15 ile 0.13 arasındaki farkdan çok çok fazla. 2010'da 34bin önünde 10bin sayısal varsa geçen sene 3-4bin ya var ya yoktur belki de.

Yukarıda yazılanları oku önce sonra yaz buraya.

Yukarıda geçen seneki sayılarda var bu seneki sayılarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirilenko47

quote:

quote:

O öyle değil işte...

AOBP'de Alan İçi veya Alan Dışı hesabı katmadan yapılmış o sıralamalar...

Yani geçen seneki sayısalcıların tamamı 0.8 ile çarpılarak sıralamaya katılmış...
    Bu senekiler de 0.15 ile...

O yüzden geçen sene de EA'cıların önünde sayısalcı vardı... Hatta oranı daha da yüksekti...

Zira bu sene Edebiyat sınavı yapmayan sayısalcı, Türkiye 1.si bile olsa, ilk 30bin'e giremiyordu... Geçen sene 2000. oluyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

@ysselim

Hocam ben ygs2de 60bindeyim.Sayısal çıkışlı bir öğrenciyim ve geçen yıl 65 binden alan bir bölümü tercih edicem ilk tercih olarak.Gelme ihtimali nedir sizce ? akıbetim hakkında yorumunuzu alayım lütfen

soru günceldir
  • quote:

quote:

@ysselim

Hocam ben ygs2de 60bindeyim.Sayısal çıkışlı bir öğrenciyim ve geçen yıl 65 binden alan bir bölümü tercih edicem ilk tercih olarak.Gelme ihtimali nedir sizce ? akıbetim hakkında yorumunuzu alayım lütfen

soru günceldir

YGS puanlarıyla alan bölümler 2 yıllık olanlar mıydı?

O konuda bir bilgim yok ama... Kafadan atarak yanıltmak istemem...

Gene de gelme ihtimali var diye yaz... Gelirse ne ala, gelmezse de kısmet...
  • quote:

Bu sene TM-2 Bölümü için herkes hukuk soruyor.Girebilir miyim giremez miyim diye...

Geçen devlet Üniversitesi olarak en son :

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Hukuk Fakültesi Hukuk(İkinci Öğretim) EA-2 19.694 sıralamasıyla almış.

Konntenjan artışları 300 civarı.

Buna ek olarak

İnönü Üni------110
    19 Mayıs Üni---75
    Yalova Üni------75

Yani ek olarak bu sene sayısalları hesaba katmassak ve başka bölümlerde ki kontenjanları hesaba katmassak (artışları)

21.100 dolaylarında kapatacak.

Bundan sonra sizin yorumunuza kalmış.Şimdi herkesten bir yorum bekliyorum.Sizce bu sene en son devlet hukuk kaç sıralama ile kapatır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

quote:

@ysselim

soru günceldir

YGS puanlarıyla alan bölümler 2 yıllık olanlar mıydı?

O konuda bir bilgim yok ama... Kafadan atarak yanıltmak istemem...

Gene de gelme ihtimali var diye yaz... Gelirse ne ala, gelmezse de kısmet...

Yok hemşirelik bölümü yani 4 yıllık.Geçen yıl 65 binden almış ve benim bu yıl sıralamam 60 bin.Kılavuzda dönüştürülmüş sıralamayı 98 bin olarak görüyorum fakat inananasım gelmiyor.Eğer onu dikkate alırsam bu bölüm cepte gibi

• Hala anlıyamıyorum ama.34bininciyim isterse önümde 33bin sayısalcı olsun ve hepsi eadan tercih yapsın ben yine 34bininci sıramda kalmazmıyım.Beynim durdu valla ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdada
    bugun fem dershanesine gittim bir arkadaşımla birlikte.
    düşünün FEM bu işlerde en iyilerde.
    Burdaki adamlar bile bugun bana "Yok sen alan dışı sırana göre yapacaksın,yok ösym ne derse o,senin sıran işte 4binde" (ki normalde 7binlere geriliyorum) diyebiliyorsa, ösym hakkaten iyi b.k yedin demek istiyorum izninizle. Rehberler bizi yanlış yönlendiriyor,kılavuz yanlış yönlendiriyor,sıralama doğru bilgi vermiyor... Gerçekten sisteminize edeyim!

Bu arada bu forumda da istanbul hukuk,marmara hukuk i.ö vs olur mu gibi birçok soru gözüme çarptı.
    Unutmamız gerek bir şey daha var ki istanbul hukuk i.ö geçen sene açıldı ve sıralaması haliyle düşüktü.
    bu yıl herkesin bilgisi dahilinde ve harçlar da aman aman yüksek değil.
    bu sebepten dolayı ist ve marmara ikinci öğretimleri yükselecektir.

Genel anlamda ise devlet hukuklarının en son 23-24 binde kapatacağı kanısındayım.

Peki sence iü 2. ögrt. hukuk kaçta kapanır.
    Benim de alandışı sıralama 7700 civarına geriliyor. Ve meraktayım gelecek mi diye.

• 25 binden sonra niye gerçek sıralama daha düşük oluyor onu anlayamadım
  • Arkadaşlar tüm sayfaları okursanız bu soruların hepsinin cevabı var. Selim abi bunların hepsini ayrıntılı anlattı.
    Aynı soru her sayfada tekrar soruluyor. Oysa ki bir önceki sayfaya bakılsa soru sormaya gerek kalmadan cevabını bulacaksınız.
    Hepiniz üniversiteli olacaksınız. Lütfen biraz araştırmacı olalım.
  • ist. ikinci öğretimin 2009 da ki başarı sırasında durma şansı hiç yok mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir__25
    ist. ikinci öğretimin 2009 da ki başarı sırasında durma şansı hiç yok mu???

Çok düşük arkadaş. Açıkçası ben 7600-7700 civarlarında olmama rağmen bana bile gelmeyebilir diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.