Şimdi Ara

tm 3 27 900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce erzurum iö veya ankara siyaset ve kamu yönetimi gelme ihtimali nedir nerelere yönelmeliyim allah rızası için bi yardım

• Bende ayniyim 27.950 Erzurum Erzincan hukuk ve ikinci öğretimleri yazacam illaki gelir birisi
  • Erzuruma pek tavsiye etmem beyler.
  • yeniçeri55 Y kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim erzincanı düşünmüyorum ben ama 23 28 k arası mfci çokmudur acaba 1 2 k felan gerilermiki sıralama ?
  • halllil kullanıcısına yanıt
    sebebi nedir üstadım
  • Adaptasyon süresi uzun ve büyük ihtimal yurtta kalacaksınız, ki yurtta kalmak cidden güzel değil. Büyük şehirden de geliyorsanız, sıkılmamanız ve bıkma aşamasına gelmemeniz mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halllil

Adaptasyon süresi uzun ve büyük ihtimal yurtta kalacaksınız, ki yurtta kalmak cidden güzel değil. Büyük şehirden de geliyorsanız, sıkılmamanız ve bıkma aşamasına gelmemeniz mümkün değil.
    28.800 ankara siyaset gelir mi
    geldiğim şehire bin basar üstad erzurum onun için dert olacağını sanmıyorum ama gelirmi gelmezmi bilemiyorum
  • Gönlünde ne varsa o olsun.
    inşallah dostum hepimizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnora

inşallah dostum hepimizin
  • quote:

Alıntıları Göster
    upppp
  • Aga benimde puan 426 ve 27k. Ben 24k dan belki antebe yerleşirim diye düşünüyordum. 398 le kapatmış geçen sene. 426 ya gelir heralde düşünceleriniz neler?
  • manfas M kullanıcısına yanıt
    valla inş gelir ustada puanlar çok önemli değil sıralama ama çok mfci var diyolar bilmiyorum
  • aegnora A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mf cilere güveniyorum. Forumda birçok konu var tm de aşırı yığılma var 3 4k geriye gider hukuk diye. İnşallah doğru olur.
    ya bilmiyorum inş gider diyebiliyorum şuan 3 4 k sanmıyomda 1 2 k olabilir diye düşünüyorum bu sıralamalar arttıkça artıyor tabi
  • aegnora A kullanıcısına yanıt
    Hocam peki yeni açılacak hukuklar hakkında bilginiz var mı? 3 adet açılacak kılavuz da yer alacak dendi ama ne kılavuz var ortada ne de o üni ler. Bu sene tercih listesinde yer alacak dendi. Kaç K bandında olan kişiler yazmalı bilgisi olan biri bilgilendirsin lütfen!
    valla hocam ilk defa sizden duydum kılavuza baktım ama göremedim eğer bilginerseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

valla hocam ilk defa sizden duydum kılavuza baktım ama göremedim eğer bilginerseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim
    uppp
  • quote:

uppp

Alıntıları Göster
    psıkolojı yaz ne kamusu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.