Bildirim
tm 3 27 900
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende ayniyim 27.950 Erzurum Erzincan hukuk ve ikinci öğretimleri yazacam illaki gelir birisi -
Erzuruma pek tavsiye etmem beyler. -
valla kardeşim erzincanı düşünmüyorum ben ama 23 28 k arası mfci çokmudur acaba 1 2 k felan gerilermiki sıralama ? -
sebebi nedir üstadım -
Adaptasyon süresi uzun ve büyük ihtimal yurtta kalacaksınız, ki yurtta kalmak cidden güzel değil. Büyük şehirden de geliyorsanız, sıkılmamanız ve bıkma aşamasına gelmemeniz mümkün değil. -
28.800 ankara siyaset gelir miquote:
Orijinalden alıntı: halllil
Adaptasyon süresi uzun ve büyük ihtimal yurtta kalacaksınız, ki yurtta kalmak cidden güzel değil. Büyük şehirden de geliyorsanız, sıkılmamanız ve bıkma aşamasına gelmemeniz mümkün değil. -
geldiğim şehire bin basar üstad erzurum onun için dert olacağını sanmıyorum ama gelirmi gelmezmi bilemiyorum -
Gönlünde ne varsa o olsun. -
inşallah dostum hepimizin -
uppquote:
Orijinalden alıntı: aegnora
inşallah dostum hepimizin -
uppppquote:
Alıntıları Göster -
Aga benimde puan 426 ve 27k. Ben 24k dan belki antebe yerleşirim diye düşünüyordum. 398 le kapatmış geçen sene. 426 ya gelir heralde düşünceleriniz neler? -
valla inş gelir ustada puanlar çok önemli değil sıralama ama çok mfci var diyolar bilmiyorum -
Hocam bende mf cilere güveniyorum. Forumda birçok konu var tm de aşırı yığılma var 3 4k geriye gider hukuk diye. İnşallah doğru olur. -
ya bilmiyorum inş gider diyebiliyorum şuan 3 4 k sanmıyomda 1 2 k olabilir diye düşünüyorum bu sıralamalar arttıkça artıyor tabi -
Hocam peki yeni açılacak hukuklar hakkında bilginiz var mı? 3 adet açılacak kılavuz da yer alacak dendi ama ne kılavuz var ortada ne de o üni ler. Bu sene tercih listesinde yer alacak dendi. Kaç K bandında olan kişiler yazmalı bilgisi olan biri bilgilendirsin lütfen! -
valla hocam ilk defa sizden duydum kılavuza baktım ama göremedim eğer bilginerseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim -
upppquote:
valla hocam ilk defa sizden duydum kılavuza baktım ama göremedim eğer bilginerseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim -
psıkolojı yaz ne kamusuquote:
uppp
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- trigonometri zor mu
- birim zamanda birim yüzeye çarpan tanecik sayısı nedir
- roketsan çalışma saatleri
- amfoter metaller kodlama
- günde kaç paragraf çözülmeli
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X