Bildirim
TM ANKET İLK 40 BİN OLUR & OLMAZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
TM ANKET İLK 40 BİN OLUR & OLMAZ
(En Son Oy Tarihi: 25.7.2018)
Giriş
-
30k bile gelir -
Olmaz be. Ben vasat üstü bir mf yim. Ben bile daha iyi yaptım tm den. Diğer sayısalcılar kim bilir neler yapmıstır. -
Bi üniversitede 50 bin olunca burs veriyodu 40 bine çekmişler ondan yazdım -
Bu sene edb bölümü daha az çözüldü herkes 3 saat boyunca alanına yoğunlaştı cok mf ci girmez ama tm de 40 üstü yapamayanlar çok sıkıntı çekecdk -
vasat üstü olmadığını biliyoruz hocam arkadaşın moralini bozmaya gerek yok boşu boşuna. -
Bilader 30kya görmezden hiçbir şey bilmiyorum
Ben de bu netleri yaptım 20kya yakın olacak TM sıralanan rez al -
Hay allah kahretsin ilk 50 bine garanti gözüyle bakıyordum ama bu belli olmaz şimdi yine stres yine stres -
Bence tam tersi hocam. Yarım saatliğine de olsa tm ye bakan iyi sayısalcılar çoktur. Benim çevremde 30+ mat 15-20 tane de tm den çözen baya sayısalcı var. -
Knk +30 yapan çoğu matcı zatrn 32 fen fln yaptı tm den tercih yapmayacaklar kısacası bende 30 mat 21 edb yaptım sayısalım ama fenim 25 benim 32 fen fln olsaydı tm den tercih yapmayacaktım -
Ben de yapmayacağım ama sonuçta o sıralamaları dolduracak biraz da tm den çözen sayısallar. -
Doğru diyosun sıralama olarak geri atacağı kesin ama bu netlerle 40 binin de arkasına atmaz inşallah -
Benim çevremde neden yok hocam? Sadece kendi çevrenize bakmayın.Geçen sene final dershanesinin ilk sınıfından 10 12 girmişti denemek için edebiyat sınavına.Şimdi ise 1 kişi yapmış sadece.Onun da diğer bir hedefi hukuk zaten.İnsanlar kendi bölümlerini mi kontrol etsinler yoksa çalışmadıkları edebiyatı mı yapsınlar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X