Şimdi Ara

TM bölüm seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok dışa dönük ve girişken bir insan değilim ama tm’ci olduğum için bu yeteneklerimi geliştirmem gereken bölümler aklımda hep
    Netlerim de şuanlık iyi geliyor 80+tyt 60 ayt sabitlemiş durumdayım(geometrim eksik bayağı orayı topluyorum şuan)
    Aklımda hukuk,işletme,uluslararası ilişkiler gibi bölümler var
    Sizce bu bölümlerde kendimi geliştirip öne çıkabilir miyim ? Bu bölümlerde okuyan arkadaşlar pm atarsa sevinirim
    Son tyt denemem 88 net
    Son ayt denemem 60.25 net

• İçe dönük olmak sorun değil. Utanma duygunu aşman gerekir ama. Utangaçlık zorlar.
  • hocam ozelliklerin dedigin sekildeyse hukuk secmen daha mantikli olabilir.iibf icin giriskenlik sart.cunku mezun oldugunda ben x'im diyemiyorsun diger fakulteler gibi.belli seyleri kovalaman lazim.
  • Up
  • Akademisyenlik düşünebilirsin, illa özel veya kamuda çalışmak zorunda değilsin.
  • Bana kalsa felsefe okumak isterim :d.Zaten çift diploma olarak felsefe diploması da düşünüyorum. Yazdığım ufak bir hikaye kitabı bir kaç tane de roman projem var felsefe bölümünde kendimi geliştirip yazarlık yapmayı da düşünüyorum açıkcası
  • gencfon G kullanıcısına yanıt
    Dediğin yanlış değil fakat iyi üniversite iibf için cidden öne çıkartıyor insanı. Bence dediğin çoğu bölüm için geçerli burda farkı yaratan üniversite oluyor. Adı olsun, kattığı vizyon, ekolü, mezun ağı gibi özellikler çoğu şeyi belirliyor aslında. O yüzden eğer iyi bir üniversitede okuyabilecekseniz kesinlikle okuyun derim. Örneğin iktisatı Bilkent'te Boğaziçi'nde okumak o 'iibf okuyorsan %90 işsiz olacaksın' algısını çok rahatlıkla kırıyor.
  • gencfon G kullanıcısına yanıt
    hocam mulkiye falan kalmadi artik.odtu boun bilkent itu koc haric iibf okunmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.