Şimdi Ara

TM BÖLÜM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle umarım herkes istediği bölüme yerleşir emeklerinin karşılığını alır umuduyla başlıyorum, forumda açılan birkaç başlığa baktım herkesin sıralaması 30-40 binlerde baya başarılı arkadaşımız varmış forumda onları öncelike tebrik ediyorum:) ben maalesef onlardan değilim.. aşağıda sıralamamı ve puanımı görebilirsiniz normalde kendi bölümüm eşit ağırlık ama matematik özürlü olduğumdan sözel puanım daha yüksek çıkmış.. öncelikle sözeldeki bölümlerin herkes boş olduğunu söylüyor ve tercih etmek istemiyorum gerçekten.. kafamdaki bölümler öncelikle kamu daha sonra iktisat, işletme vs.. şimdiden yardımcı olan bilgili arkadaşlara çok teşekkür ederim

TM BÖLÜM TAVSİYESİ

• Yardımcı olabilecek biri yok mu?
  • up up
  • Kardeş sen 197 ben 196bindeyim :D bende senin gibi bakıyorum kamu, uluslararası ilişkiler, işletme, iktisat ,ekonometri falan.
    İstanbul gelmiyor ama çanakkale,bursa,edirne,mersin,sakarya,kocaeli ve katü geliyor sanırsam.
    Mersin bana çok uzak olmasa direk mersin kamu ya da uluslarlara giderdim ama uzak olduğundan dolayı sanırsam bursa uludağ yazacam... bukadar yakın sıralama olamaz :D bende matsız yaptım bunu :D netlerinide ss atarsan özelden sevinirim
  • osmani69 O kullanıcısına yanıt
    selam dostum bende kocaelini istiyorum gelir mi acaba kamu yönetimi:)
  • Merhaba aramıza hoşgeldin.
  • furkanuc kullanıcısına yanıt
    hoşbuldum teşekkürler var mı bir tavsiyeniz? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAĞLIK YÖNETİMİ TM-1 ÖNERİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tm1 bolumleri bitirdikten sonra daha cok somut is imkani saglar
    Belki kamu okurken daha rahat okursun ama is imkanlari tm1 lerin daha iyi
    Yani tm1 den bolum bitirince buyuk ihtimalle direk 1500 2000 maasla ise girersin ama tm3 de is bulamayabilirsinde 5 bin tl lik is de bulabilirsin kendini gelistirmeyle alakali
    Ben bu kumari oynayip tm3 den bolum secegim mesela matematik ve geometrim lys de 0 net bildigin 0. Derslere de girmedim hic iyiki edebiyat cografya ve ygs iyi.
    Sehir sorunu yoksa sana ege universitesi uluslarasi iliskiler tavsiye ederim. Tutar sanirim. Olmadi ikinci ogretimini yazarsin o kesin tutar
    Emin ol kocaelinde okumaktan daha iyidir.
    Kocaeli sakarya vs tavsiye etmem hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genelde bütün iibf bölümlerinden mezun olanlar aynı özellikte oluyorlar diyorlar yani kpss şartmış, senin dediğin gibi benim matematikte sıfır o yüzden tm3 den bölüm seçmek istiyorum ilkokul ve lise hayatım boyunca çok çektim sayısal derslerden birde üniversitede çekmek istemiyorum:) son olarak geçen sene ege üniversitesi kaçbinle kapatmış uluslararası ilişkileri?
  • işletme yaz ve ingilizce öğren.Mezun olduğunda işin hazır.

İngilizce bilen adam kesinlikle boşta kalmaz.

• david12 D kullanıcısına yanıt
    evet oda olabilir bu puanlarla hangi devlet üniversiteleri gelebilir? doğuya gidemem batı civarındaki üniversiteler tercihimdir çok sağol dostum:)
  • bu arada benim sıralamam seninkiyle aynı ve işletme yazacam.Henüz nereyi yazacağıma karar vermedim ben de iyi araştırmak lazım.

• david12 D kullanıcısına yanıt
    bende araştırıyorum akdeniz üniversitesine, çanakkale onsekiz marta felan yetiyor gözüküyor ama benim matematik sıfır ya sonra okulu felan uzatmayım ondan korkuyorum o yüzden daha çok sözel ağırlıklı iibflere yöneldim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: david12

işletme yaz ve ingilizce öğren.Mezun olduğunda işin hazır.

İngilizce bilen adam kesinlikle boşta kalmaz.

Allah aşkına 200bindeki adamın okuyacağı işletmeden ne hayır gelecek?İngilizce olsun olmasın
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Biraz daha yapıcı ol güzel kardeşim insanları bu şekil yok 200 bindeki adamın vs diyerek küçümsemen hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kwelia

Biraz daha yapıcı ol güzel kardeşim insanları bu şekil yok 200 bindeki adamın vs diyerek küçümsemen hoş değil.

Arkadaşı küçümsemiyorum.O sıralama ile gidebileceği işletmeden birşey olmaz diyorum ben.
  • Kwelia K kullanıcısına yanıt
    Merak etme uzatmazsın.

Ülkede işletme mezununa çok ihtiyaç var ki her yere işletme bölümü açılıyor.Arz-talep ilişkisi yani.

Size kalsa tüm işletme bölümlerinde hayır gelmez.İşletmeye karşı önyargınız var.Boğaziçi işletme bile boş bölümdür sizin gözünüzde.

İşletme mezunu bir kişi kendini geliştirip iki dil yapıp kpssdende iyi bir puan alsa yine mi bir şey olmaz? önyargılı olma.
  • İŞLETME-İKTİSAT TM1 Mİ TM3 MÜ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.