Şimdi Ara

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
15.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Tmci dostlarım başarı sıralamalarızı bu konu altında paylaşıp, yerleşme olasılıklarımız hakkında yorum yapalım. ben elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışcam

işte benim sıralamam bu tm3 tercih yapmayı düşünüyorum. Uludağ psikoloji gecen yıl 11.500'le almış gelme olasılığı hakkında yorum yapabilir misiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker2323 -- 22 Temmuz 2011; 16:12:53 >

• geçen sene yaklaşık 70000le alan biryere 72.4xx ile girilebilirmi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Mitokondri:

geçen sene yaklaşık 70000le alan biryere 72.4xx ile girilebilirmi sizce

bence ihtimal var çünkü ilk elli binden sonra sıralamada önemli oynamalar olabiliyo, umudunu yitirme [/b
  • 10323 başarı sırası ile Uludağ Psikoloji'ye garanti girilir. Hatta Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk, PDR ve Psikoloji alanlarındaki gerek yeni açılan bölümleri gerek eskilere yapılan kontenjan artışlarını düşünürsek 9600 ile alan Ege Psikoloji'nin bile gelme olasılığı çok yüksektir.
    Tavsiyem Ege Psikoloji'ye gitmeniz yönündedir.
  • uludağ sana büyük ihtimal elir
    bana da meslek ve üniversite önerir misiniz?
    tm1 450
    tm2 453
    tm3 457
    ama idealim yok önerdiginiz bölüm ve ünilere bakıcam(burssuz olmasın)
  • tm-2 puanım : 488.875 tm-2 sıralama 5524
  • geçen sene 187 binle kapatan bölüm bu sene 173 binle beni alır mı acaba
  • arkadaslar ben tmcym ygs4 ıle terch yapabılıyormuyum yaptıgıımda alan ıcı mı oluyo alan dısı mı bı yardım edebılır mısınız lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

Aha da sonucum İlk tercih 9eylül hukuk 8100den almış geçen yıl gelme ihtimali nedir size göre arkadaşlar kesin diyebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Green35 -- 22 Temmuz 2011; 0:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denis Diderot

10323 başarı sırası ile Uludağ Psikoloji'ye garanti girilir. Hatta Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk, PDR ve Psikoloji alanlarındaki gerek yeni açılan bölümleri gerek eskilere yapılan kontenjan artışlarını düşünürsek 9600 ile alan Ege Psikoloji'nin bile gelme olasılığı çok yüksektir.
    Tavsiyem Ege Psikoloji'ye gitmeniz yönündedir.

quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

uludağ sana büyük ihtimal elir
    bana da meslek ve üniversite önerir misiniz?
    tm1 450
    tm2 453
    tm3 457
    ama idealim yok önerdiginiz bölüm ve ünilere bakıcam(burssuz olmasın)

çok teşekkürler ya içim rahatladı Ege ilk tercihim olcak zaten inş herhangi biri gelir.

Magical Zero sen tm1 , tm2 mi yoksa tm3 ten mi tercih yapmayı düşünüyorsun daha çok yani sözel ağırlıklı mı yoksa sayısal ağırlıklı bölümleri mi düşünüyorsun?

• Benim puanlarda çok çok düşük. Ygs ile tercih yapmayı düşünüyorum. Ondan sonra olursa dgs ile 4 yıllığada geçiş yapmayı istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

Aha da sonucum İlk tercih 9eylül hukuk 8100den almış geçen yıl gelme ihtimali nedir size göre arkadaşlar kesin diyebilir miyiz ?

Bence hiç düşünme kesin girersin demiyorum ama %95 ordasın % 'lik ihtimal ancak önündeki bütün sayısalların hukuka yüklenmesi durumunda gerçekleşebilir. Hatta zorlasan Marmara hukuk bile gelebilir tabi düşünürsen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: peynir ekmek karpuz

arkadaslar ben tmcym ygs4 ıle terch yapabılıyormuyum yaptıgıımda alan ıcı mı oluyo alan dısı mı bı yardım edebılır mısınız lutfen

hayır , ygs4 sözeldir..Tmciysen ygs 5 ve ygs6 ilgilendiriyor seni. Ygs3 ve Ygs4 alandışı senin için.
  • Tm2 10470
    Marmara 2.öğretim hukuk 10900. akdeniz üniversitesi hukuk 10700. almış geçen sene.2sinden biri gelir mi dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Tm2 10470
    Marmara 2.öğretim hukuk 10900. akdeniz üniversitesi hukuk 10700. almış geçen sene.2sinden biri gelir mi dersiniz ?

Marmara gelebilir. Bundan 2 sene önce 14 binle mi ne kapattı gecen nasıl olduysa 10 binlere cekti. Daha da cekmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

geçen sene 187 binle kapatan bölüm bu sene 173 binle beni alır mı acaba

biraz zor gibi arada cok fark var be hacı ya :D 14 bin kişi boru mu bu gene de ümidini yitirme bence B planın olsun :) acaba ben de pdr mi düşünsem :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Tm2 10470

Marmara gelebilir. Bundan 2 sene önce 14 binle mi ne kapattı gecen nasıl olduysa 10 binlere cekti. Daha da cekmez bence.

Hocam diğer konuda da sen cevap vermiştin bana başka kimse cevap vermiyor
  • quote:

quote:

Tm2 10470

bence gelmeyedebilir çünkü hukuk çok gözde bir bölüm sayısallar sadece hukuk için tm'den giriyor sınava.8-9 binlere cıkabilir bu sene. Ama gelme olasılığı da var sınırdasın bence . ikisinden başka düşündüğün bir üniversite var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Tm2 10470

Hocam diğer konuda da sen cevap vermiştin bana başka kimse cevap vermiyor

Yapma ya dogrudur herkese biseyler yazyrm zaten

• alandışı tm-2 puanım 495,648
    alandışı tm-3 puanım 494,532

bunların gerçek sıralamaları sizce nedir bu civarda yapan var mı aranızda ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.