Şimdi Ara

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
15.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

alandışı tm-2 puanım 495,648
    alandışı tm-3 puanım 494,532

bunların gerçek sıralamaları sizce nedir bu civarda yapan var mı aranızda ?

yukarı
  • tm1 im 129k 120-138-157k ile gecen sene yerlesilen bolumlere girme ihtimallerim nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill4me

arkadaslar yeditepe hukuk en son 60bin ile kapatmış geçen sene burssuz ben 76 bindeyim ilk sıraya yazmayı planlıyorum gelme sansı nedir?

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

tm 1 sıralamam 77 bin.alandışı girdim. istanbul yada marmara iktisat 2. ögretim gelme olasılıgı nedir arkadaşlar? sadece fikirlerinizi merak ediyorum.

.
  • quote:

quote:

tm 1 sıralamam 77 bin.alandışı girdim. istanbul yada marmara iktisat 2. ögretim gelme olasılıgı nedir arkadaşlar? sadece fikirlerinizi merak ediyorum.

.

marmara bilmiyorum da dün istanbul ünv. iktisata baktm geçn yıl 97000 ile almş 2. öğretm :)
  • Netlerim beklediğimden çok ama çok düşük geldi özellikle lys3 herneyse yapacak bişey yok:)
    Psikoloji?Sosyal Hizmet? Nereler gelir sizce? Psikoloji hayal zatende..

http://img812.imageshack.us/img812/7972/adszyc.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylant09 -- 22 Temmuz 2011; 19:27:38 >
  • quote:

quote:

quote:

.

marmara bilmiyorum da dün istanbul ünv. iktisata baktm geçn yıl 97000 ile almş 2. öğretm :)

evt baktm bende ama sayısaldan girdim. 0.12 ile carpılmıs kısımda 96 bininciyi almış

• Benım TM 1 sıralamam 23.444 sıralamam ıse
    1 - Ankara Iktısat
    2 - Hacettepe Iktısat
    3 - Ankara Malıye
    4 - Istanbul Ingılızce Iktısat bunlar sadece Tm 1 tercıhlerım tm 2 ve tm 3 de eklenecek sızce bunlar arasında hangısı tutar ?
  • Hukuk yazacaklar varsa sorusunu alabilirim soracak olan olursa bu mesajı alıntı yaparak sorsun.
  • arkadaşlar TM1 puanım yerleştirme puanları ve başarı sıralarında gözükmüo . tm1 den tercih yapamazmıyım??
    sınav puanı ve başarı sıralarında 179,976 yazıyor.

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

Benım TM 1 sıralamam 23.444 sıralamam ıse
    1 - Ankara Iktısat
    2 - Hacettepe Iktısat
    3 - Ankara Malıye
    4 - Istanbul Ingılızce Iktısat bunlar sadece Tm 1 tercıhlerım tm 2 ve tm 3 de eklenecek sızce bunlar arasında hangısı tutar ?

hacettepe iktisat gelir gibi duruyo gecen sene 27.100'le almış en fazla 2 bin kişi oynar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylant09

Netlerim beklediğimden çok ama çok düşük geldi özellikle lys3 herneyse yapacak bişey yok:)
    Psikoloji?Sosyal Hizmet? Nereler gelir sizce? Psikoloji hayal zatende..

http://img812.imageshack.us/img812/7972/adszyc.jpg

sosyoloji gelir de psikoloji bayağı zor açıkcası. Marmara ve istanbul üniversitelerinin sosyoloji bölümlerini öneririm

• quote:

Yanlış bakmadıysam biri 97 biri 102 binnle alıyo. bence rahat girersin gibi, en fazla ne kadar değişebilir ki sıralama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: balamir han

quote:

Orijinalden alıntı: usher78

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

arkadşlar sınıf öğretmenliğimi yoksa uluslarası ilişkiler mi karar vermedik.Sınıf Öğretmenliğinde atama çok oluyor.Uluslrası ilişkilerde yazdığım yerlerde okunursa gayet iyi bi sonuçç alınır. Birde sınıf öğretmenlerinin ataması hakkıında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Teşekkürler

Sınıf öğretmenliği
    1-çanakkale(i.ö)
    2-Abant İzzet baysal(bolu) (i.ö)
    3-mUĞLA (İ.Ö)
    4-KATÜ (İ.Ö)
    5-TRAKYA(İ.Ö)
    VB..

Uluslarası İlişkiler
    1-gazi(i.ö)
    2-kocaeli
    3-izmir üniversitesi(tam burs)
    4-uludağ (i.ö)
    5-kocaeli (i.ö)

harbiden şu uluslararsı ilşkiler hakında kimseden net cevap alamadım hemen lisan bilmen gerek diyorlar yani lisan ögrenmesem devlet çalışamam mı netten bir çok bakanlıkta iş alanı yazıyor bu bölüm hakkında bir bilgin var mı bunlarda kpss den atanıyor kaçla atanıyor bi de sen belli başlı üni yazmışsın başka üni okusak boş gibi duruyor (lisan şart deme)

sadece duyum ama uluslarası ilişkileri iyi duymadım(odtü bile olsa)ha neden dersen tam bilmiyorum dedigim gibi duyum ama bizim okula bir bankanın genel müdürü ya da yardımcısı gelmisti adam diplomat olmak istiyormus kpssde ya 1. ya 2.olmus bunu degil basklarını almıslar yani torpil sart yoksa gitmeyin dedi ve adam o bölmü okuyup bankacı olmus yani gerisini sen düsün

Bence uluslararasında üniversite+ kendini geliştirmek önemli. İngilizce olmazsa olmaz zaten adı üzerinde ing. bilmezsen nasıl ilişki kurcaksın ki :D devlette iyi biryerlere gelmek icin torpil lazım (diplomat, konsolos vs olmak icin) onun dışında sağlam yabancı dili olan bir kişi özel şirketlerde rahat iş bulabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaanak

Dostum bogazicinden tum bolumler oluyor isletme iktisat psikoloji uai ve siyaset. Ama onlar pek iyi meslek gruplari degil hukukcular da yapabiliyor bunlari.

*Gs okul birincisi 600 civari almis?

quote:

arkadaslar yeditepe hukuk en son 60bin ile kapatmış geçen sene burssuz ben 76 bindeyim ilk sıraya yazmayı planlıyorum gelme sansı nedir?

@Kaanak Galatasaray gelmeyebilir,TOBB hukuk içinde çok iyi deniliyor onu düşünürmüsün? başarı sırası 217 ama okul birinci kontenjanı kaçla kapatmış bulamadım.

@kill4me Yeditepe gelme olasılığı cok düşük ya . ama ne olur ne olmaz belki fazla tercih edilmez bu sene o yüzden kesin bir şey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker2323

quote:

1 - Ankara Iktısat
    2 - Hacettepe Iktısat
    3 - Ankara Malıye

hacettepe iktisat gelir gibi duruyo gecen sene 27.100'le almış en fazla 2 bin kişi oynar bence.

Cok pardon ya ben onu Hacettepe Ingılızce Iktısat yazdım aralarında ıstegım IU Ingılızce Iktısat gelır mı sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocker2323

quote:

1 - Ankara Iktısat
    2 - Hacettepe Iktısat
    3 - Ankara Malıye

Cok pardon ya ben onu Hacettepe Ingılızce Iktısat yazdım aralarında ıstegım IU Ingılızce Iktısat gelır mı sence ?

gecen sene 23.800'le almış sınırdasın yani. %50 şansın var bence Dua et tercih edilmesin o zaman :)

• puanım 440. ben psikoloji istiyordum ama korkarım ki giremiyorum. ne yapmalıyım fikri olan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevzuat

Hukuk yazacaklar varsa sorusunu alabilirim soracak olan olursa bu mesajı alıntı yaparak sorsun.

iki sorum olucak.

İlki başkent hukuk hakkından bilginiz var mı ?

İkincisi hukuk kontenjanlarının bu kadar artması sizce ileride bizi sıkıntıya sokar mı ?
  • Başkent hukuk genel olarak çok rağbet görmez hukuk eğitimi açısından.Bir ankara,gazi,istanbul,9 eylül,marmara seviyesinde değildir.Hakim-savcı çıkarma oranı çok çok düşüktür özel sektöre yönelik bir okul

Dipnot:Eskişehir yolunda 15 dakikada bir servisi geçiyo spesifik olarak tek bildiğim bu

2. soruyu unutmuşum.Mezun sayısı çok önemli değil ya piyasayı belli başlı okullar götürüyo benim gördüğüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mevzuat -- 22 Temmuz 2011; 23:59:57 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.