Şimdi Ara

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
15.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker2323

tam burslu dediğin hangi üniversite?

Toros üniversitesi , Mersin , tam burslu , ingilizce iktisat

Kılavuza bakmadım. Hürriyetegitim.com 'daki robota puan ve sırayı girdim oradaki listeden baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

tam burslu dediğin hangi üniversite?

Toros üniversitesi , Mersin , tam burslu , ingilizce iktisat

Kılavuza bakmadım. Hürriyetegitim.com 'daki robota puan ve sırayı girdim oradaki listeden baktım.

Hadi ya ben Torosu devlet üniversitesi zannediyordum eğitimi falan arastır , iş imkanları falan iyiyse tercih et bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orijinalden alıntı: taarruzZ

Siralamam 25.079,kilavuzda dokuz eylul ing. isletme 24.700 gozukuyo,girme ihtimalim nedir arkadaslar?

hukuk pdr gibi bölümlerin kontejyan artısı ile ucu ucuna girersin diye düsünüyorum kardes. Hayırlısı olsun

Teşekkürler.İnşallah daha kötüsü olmaz beklicez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanak

Beyler durum şöyle;

TM2; **Puan:516 **Sıralama:1435

*Okul birinciliğim var. Birincilik kontenjanından GS Hukuk olasılığı ne sizce?

*Sizler nereleri önerirsiniz?

Cevap yok mu beyler?
  • quote:

Hadi ya ben Torosu devlet üniversitesi zannediyordum eğitimi falan arastır , iş imkanları falan iyiyse tercih et bence.

Ben de toros ile başlayan bir dağı biliyorum birde gübre var onu biliyorum. Şimdi öğrendim toros üniversitesini de. Benim ingilizce sıfır eğitim dili ingilizce olacak birde aslında ingilizce olması iyide iktisat sayısal ağırlıklı diyorlar benimde sayısal kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

Ben de toros ile başlayan bir dağı biliyorum birde gübre var onu biliyorum. Şimdi öğrendim toros üniversitesini de. Benim ingilizce sıfır eğitim dili ingilizce olacak birde aslında ingilizce olması iyide iktisat sayısal ağırlıklı diyorlar benimde sayısal kötü

Valla bence cok iyi düşün araştır sana uygun bölüm hangisiyse onu seç, hayatının sonuna kadar o mesleği yapcaksn sonuçta..

• quote:

quote:

Beyler durum şöyle;

Cevap yok mu beyler?

Giremiyorsunuz galatasaray a.
  • quote:

Valla bence cok iyi düşün araştır sana uygun bölüm hangisiyse onu seç, hayatının sonuna kadar o mesleği yapcaksn sonuçta..

Tercih listesinin sonlarına doğru yazmakta fayda var. Eğer oraya yerleşirsek dişimizi sıkar hem sayısal dersleri yapmaya çalışırız hemde ingilizceyi öğrenmeye çalışırız.
  • quote:

quote:

Beyler durum şöyle;

Cevap yok mu beyler?

Gs olmayabilir,okul birincisi kontenjan sırasını söylemedin ki ?
    Ben Boğaziçi İşletme bölümünü öneririrm sana tm1 sıran kaç?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

psikoloji ve rehberlik ve psikolojik danışmanlık ne düsünüyorsunuz?tm3 16000.cyim
    üni adı önemli mi bide parası nasıl?

parasını bilmiyorum ama cok güzel bölümler bence :) üni adınında pek önemli olduğunu sanmıyorum açıkcası ilerde psikolg olduğunda kliniğini açınca gelipte sana hangi üniden mezun olduğunu mu sorcaklar sanki ya da pdr okuyup rehber öğrt olduğunda hangi üni mezunu olduğunun ne önemi olcak ki merak ediyorum? ama gene de adı olan üniversite her zaman bir adım öndedir bnce :D

puanlar bu kadar yüksekse birseyler olmalı arastırıyorum umarım baska cevaplarda gelir (ne olacagıma karar veremedigim icin herseye bakıyorum)

• quote:

quote:

quote:

psikoloji ve rehberlik ve psikolojik danışmanlık ne düsünüyorsunuz?tm3 16000.cyim

parasını bilmiyorum ama cok güzel bölümler bence :) üni adınında pek önemli olduğunu sanmıyorum açıkcası ilerde psikolg olduğunda kliniğini açınca gelipte sana hangi üniden mezun olduğunu mu sorcaklar sanki ya da pdr okuyup rehber öğrt olduğunda hangi üni mezunu olduğunun ne önemi olcak ki merak ediyorum? ama gene de adı olan üniversite her zaman bir adım öndedir bnce :D

puanlar bu kadar yüksekse birseyler olmalı arastırıyorum umarım baska cevaplarda gelir (ne olacagıma karar veremedigim icin herseye bakıyorum)

Ben şu an Ege üniversitesi Pdr ve Uludağ psikoloji arasında sıkışıp kalmış durumdayım hangisini önce yazacağıma karar veremiyorum. başarı sıraları aynı ikisinin de pfff ne kdar sıkıntılıymş bu tercih dönemi ya..
    Sen nereleri düşünüyodun??

•  TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

arkadşlar sınıf öğretmenliğimi yoksa uluslarası ilişkiler mi karar vermedik.Sınıf Öğretmenliğinde atama çok oluyor.Uluslrası ilişkilerde yazdığım yerlerde okunursa gayet iyi bi sonuçç alınır. Birde sınıf öğretmenlerinin ataması hakkıında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Teşekkürler

Sınıf öğretmenliği
    1-çanakkale(i.ö)
    2-Abant İzzet baysal(bolu) (i.ö)
    3-mUĞLA (İ.Ö)
    4-KATÜ (İ.Ö)
    5-TRAKYA(İ.Ö)
    VB..

Uluslarası İlişkiler
    1-gazi(i.ö)
    2-kocaeli
    3-izmir üniversitesi(tam burs)
    4-uludağ (i.ö)
    5-kocaeli (i.ö)

• quote:

quote:

quote:

Beyler durum şöyle;

Cevap yok mu beyler?

Gs olmayabilir,okul birincisi kontenjan sırasını söylemedin ki ?
    Ben Boğaziçi İşletme bölümünü öneririrm sana tm1 sıran kaç?

Dostum bogazicinden tum bolumler oluyor isletme iktisat psikoloji uai ve siyaset. Ama onlar pek iyi meslek gruplari degil hukukcular da yapabiliyor bunlari.

*Gs okul birincisi 600 civari almis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben şu an Ege üniversitesi Pdr ve Uludağ psikoloji arasında sıkışıp kalmış durumdayım hangisini önce yazacağıma karar veremiyorum. başarı sıraları aynı ikisinin de pfff ne kdar sıkıntılıymş bu tercih dönemi ya..
    Sen nereleri düşünüyodun??

düsündügüm biryer su an yok cünkü meslegi tam olarak bilmiyorum(maas,üniversite adının önemi,neden secmeliyim..)arastırıyorum kafama yatarsa ünilere bakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: usher78

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

arkadşlar sınıf öğretmenliğimi yoksa uluslarası ilişkiler mi karar vermedik.Sınıf Öğretmenliğinde atama çok oluyor.Uluslrası ilişkilerde yazdığım yerlerde okunursa gayet iyi bi sonuçç alınır. Birde sınıf öğretmenlerinin ataması hakkıında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Teşekkürler

Sınıf öğretmenliği
    1-çanakkale(i.ö)
    3-mUĞLA (İ.Ö)
    4-KATÜ (İ.Ö)
    5-TRAKYA(İ.Ö)
    VB..

Uluslarası İlişkiler
    1-gazi(i.ö)
    2-kocaeli
    4-uludağ (i.ö)
    5-kocaeli (i.ö)

harbiden şu uluslararsı ilşkiler hakında kimseden net cevap alamadım hemen lisan bilmen gerek diyorlar yani lisan ögrenmesem devlet çalışamam mı netten bir çok bakanlıkta iş alanı yazıyor bu bölüm hakkında bir bilgin var mı bunlarda kpss den atanıyor kaçla atanıyor bi de sen belli başlı üni yazmışsın başka üni okusak boş gibi duruyor (lisan şart deme)

• arkdaslar puanım tm2: 484 bu puanla kac bınıncı olurum? bu puanı alan veya alan bırını bılıyorsanız bı yardım edersenız cok sevınırım,sımdıden saolsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiloglukozidaz

quote:

edebiyatın zor olması bence bize hiçte yaramadı hatta dezavantajımız bile var şöyle ki gecen sene önümüzde birsürü sayısal vrdı bu senee muhtemelen bu sayı azalcak edb yüzünden. bu sayısalcıların coğu tmden iyi yaptkları halde kendi bölümlerini tercih ettiler tıp mühendislik gibi ama bu sene önümüzdekilerin coğu tm'ci olduğu için tm bölümlerinin tercih etceklerdir buda bizim icin dezavantajdır bence, yamuluyomuyum?

Haklılık payın var gibi şimdi şöyle bir düşününce.

Hocam, biraz daha düşününce pek de olayın senin düşündüğün gibi olmadığını fark ettim. Çünkü; önümüzdekilerin çoğu tm'ciyse bu sefer de mf'ciler hukuk gibi bölümlere yerleşemeyecekler demektir. Yani önümüzdeki tmciler seçenekleri azalmamış olacak. Yani edebiyatın zor olması ve mf'cilerin yapamamış olması bizim için avantaj.

• arkadaslar yeditepe hukuk en son 60bin ile kapatmış geçen sene burssuz ben 76 bindeyim ilk sıraya yazmayı planlıyorum gelme sansı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balamir han

quote:

Orijinalden alıntı: usher78

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

Sınıf öğretmenliği
    1-çanakkale(i.ö)
    3-mUĞLA (İ.Ö)
    4-KATÜ (İ.Ö)
    5-TRAKYA(İ.Ö)
    VB..

Uluslarası İlişkiler
    1-gazi(i.ö)
    2-kocaeli
    4-uludağ (i.ö)
    5-kocaeli (i.ö)

harbiden şu uluslararsı ilşkiler hakında kimseden net cevap alamadım hemen lisan bilmen gerek diyorlar yani lisan ögrenmesem devlet çalışamam mı netten bir çok bakanlıkta iş alanı yazıyor bu bölüm hakkında bir bilgin var mı bunlarda kpss den atanıyor kaçla atanıyor bi de sen belli başlı üni yazmışsın başka üni okusak boş gibi duruyor (lisan şart deme)

sadece duyum ama uluslarası ilişkileri iyi duymadım(odtü bile olsa)ha neden dersen tam bilmiyorum dedigim gibi duyum ama bizim okula bir bankanın genel müdürü ya da yardımcısı gelmisti adam diplomat olmak istiyormus kpssde ya 1. ya 2.olmus bunu degil basklarını almıslar yani torpil sart yoksa gitmeyin dedi ve adam o bölmü okuyup bankacı olmus yani gerisini sen düsün

• tm 1 sıralamam 77 bin.alandışı girdim. istanbul yada marmara iktisat 2. ögretim gelme olasılıgı nedir arkadaşlar? sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.