Bildirim
TM' cilerin fen çalışması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bekir avsar
Kimyaozel2017
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tmyim ben de. Fizik ve kimyada işler nasıl bilmiyorum henüz başlamadım onlara ama biyolojide konu seçerek çalışmak yanlış olur. Her konu birbiriyle bağlantılı. Zaten zor bi ders değil inan değil lan 2 haftada halledersin.
Kimya adası da güzel anlatıyor , hiç incelediniz mi ? -
Bende biyolojide zorlanacağımı sanmıyorum ama fizikte belli konulara bakacağım..
Keşke tyt fen özet şeklinde bir şeyler olsada gözucuyla bitirsek -
kimya özel paralı mı -
quote:
Orijinalden alıntı: tykst2018
kimya özel paralı mı
Maalesef ama 1 2 haftada tyt fullersiniz
Youtube kimya adası ya baya güzel anlatıyor ama -
1 haftada bitiyorsa hemen alayım fazla vaktim yok çünkü -
quote:
1 haftada bitiyorsa hemen alayım fazla vaktim yok çünkü
Sabah detayli konusim hocam ya da pm gel sabah
Niye 2017 hocam? -
Biyoloji için Selin Hoca'nın 15 videoluk TYT Biyo Kampı var. Her video 1 saat, pdfleri mevcut. Pazartesi başlayacağım. Bir ayda bitebilir tyt kimya (adası) ile birlikte.
Bu videoların yanında Palme Biyoloji-Kimya SB de çözmeyi planlıyorum.BİYO KAMPI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 1 Nisan 2018; 2:43:3 > -
Teşekkürler hemen başlayacağım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: chatlck
Niye 2017 hocam?
ben daha önce kimyaadasından calısıyordum not tutuyordum palmeden soru cozemiyordum sonra kimyaözeli aldım 1 hafta-10 günde palme sb yla beraber kimya tyt yi bitirdim :) -
hocam benim sorduğum soruyla senin verdiğin cevabın alakası yok bence kimyaözeli alacağım da 2018 videoları varken neden 2017 yi izliyim? -
günde kaç saat çalıştınız hocam -
quote:
günde kaç saat çalıştınız hocam
dozunu kacırdım biraz hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: chatlck
hocam benim sorduğum soruyla senin verdiğin cevabın alakası yok bence kimyaözeli alacağım da 2018 videoları varken neden 2017 yi izliyim?
2018e kullananlar kalitesiz dedi cünkü hocam. Pdfdeki bilgileri hoca kendi yazmamış galiba -
Bence konu çalışmak için vaktiniz yoksa denemelerde fen sorularının hepsine bakın, yapmaya çalışın daha sonra çözümlerini öğrenin bir şekilde. Bu şekilde bile çok gelişir. Ben sosyal için öyle yapiyorum. Tabi lisedeyken fen derslerinde uyuduysanız bilemiyorum... Biraz bile dinlediyseniz o kadar ayrıntılı konu çalışmanıza gerek yok derim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
diğer fen dersleri için öneriniz var mı ben f-k-b için son 1 ay yeterli olur diye düşünüyorum yeterli olur mu sizce
Benzer içerikler
- bıyıklı-matematik pdf indir
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- ankara en iyi dershane yorumları
- doktorlar kaç saat çalışır
- meteksan savunma maaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X