Şimdi Ara

TM'ciyim.Edebiyat mat-1 için hangi kitap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Edebiyat için LYS GÜVENDER EDEBİYAT'ı savununanların yanında FEM SİMETRİ yi savunanlarda çok.Kitap çok büyük bir faktor değil ama bir el atarsanız sevinirim(en azından eebiyat konusunda).
    Mat-1 için antrenmanlarla matetmatik-2. kitap(TÜM YGS KONULARINI İÇERMEKTE). bulunuyor.Konu anlatım yerinni tutar mı?Yanına çözümlü bir soru bankası alıp mat1'i böyle kapatmayı düşünüyorum.Matematik için konu anlatımı aldığımda hep hayal kırıklığı çünkü konuyu şöyle bir özetleyip ardında çözümlü örnekler ve bizi sorualrla ba başa bırakıyorlar.Şimdiden teşekkür ederim.

• edebiyata mat2den cıkınca calıstım 50-6 yaptım kasmana gerek yok son 1 ay normal calıs full yaparsın edebiyatı büyütenler matematik yapamayanlar sadece mat calıs benden tavsiye
  • edebiyata hiç kitaptan çalışmadım birey dersanesi bu konuda çok iyiydi föyleri sayesinde bilmediğim yazar yoktu sınavda 46 yaptım ama oda şanssızlıktan oldu yani ben kitap değilde bireye gitmeni öneririm edebiyat için
  • Teşekkür ederim.matematik için çok bir endişem yok.50'de 25-30 benim işimi görür.Giriş yapmak istediğim yerler daha çok TM2 de kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeIV

edebiyata mat2den cıkınca calıstım 50-6 yaptım kasmana gerek yok son 1 ay normal calıs full yaparsın edebiyatı büyütenler matematik yapamayanlar sadece mat calıs benden tavsiye

ciddi misin? matematikte iddaalıyımdır ama mattan daha az korkuyorum edb, coğrafyadan korktuğumdan sonucta matta öyle ya da böyle bi sonuca ulasıyosun ama edbda bilmedin mi sçtın gerçekten kasmaya gerek yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangsterParty -- 30 Haziran 2013; 20:56:38 >
  • kardes bak edeb icin daha erken ama okul acilinca o edebiyat derslerini kopek gibi dinlemeni tavisye ederim cunku metin falan okutacak hoca daha kalici olur. bunun yaninda illa edebyt clscaksan otur cumhuriyete kadar kendi sifrlerini notlarini cukar. ve bence birader bu koca yazi sadece mat-geoya ayir farki gor. kaynak: mat icin fem simetrii bitirdikten sonra fem konu ozetli. mat iki icun fem simetri bitirdikten sonra fem mat 2 soru bankasi. ve eylulde mat1 le alakali sinava kadar sadace deneme cozdugunu dusunebiliyor musun :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kardeşim haklısın aslında.Ancak,Edebiyat dediğimiz olay matematikten daha çok vakit alıyor gibi görünüyor.Bilgelerimi unutmamak için sürekleri test çözeceğim için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Bu yaz ki hedefim mat1-YGS/LYS Türkçe-Edebiyat'tı.Bu şekilde bir rotam var.Ancak dedikleriniz sonucunda gerçekten kararsız kaldım gibi.Çok istekliyim ve asla sıkılmayacağımdan eminim.Ama ne yapacağımdan emin değilim.Bence bu en büyük tehlike.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.