Gecenelrde bi konu gordum arkadas EA bolumunde Avukatlık mı - mimarlık mı? diyordu ne iş
Bildiğim kadarıyla Mimarlık sadece Say2 de var.
iç mimarlık var onumu kastetti acaba
evet mühendislikleri de tm ye alıcaklar
Mimarlık say2 de. Belki o arkadaş seneye plan yapıyordur.
o konuyu bende gördüm de iç mimarlıktan söz ediyo olabilir di
artık yeni sisteme göre herkes istediği bölümü seçebilicek
quote:
Orjinalden alıntı: black label
artık yeni sisteme göre herkes istediği bölümü seçebilicek
ama 3 yıl fen gormeyen bi insan nasıl yapsın sayılsal 2 yi?
zaten tek bir sınav olmicakmış o sınavada isteyenler giricekmiş
quote:
işte diyorum ya fen gormeyen biri fen bolumunu nasıl yapsın sınavda girse bile !!!
quote:
Orjinalden alıntı: Ich Mache Dich
quote:
işte diyorum ya fen gormeyen biri fen bolumunu nasıl yapsın sınavda girse bile !!!
anaa niye bağırıyon ki şimdi bende bilmiyorum yapabilirsen girersin işte olay bu.
İç mimarlık var, onu söylemiş olabilir.
Olmadı, 2010'dan itibaren geçerli olacak ÖSS, daha doğrusu YGS & LYS sisteminden bahsediyor olabilir. Çünkü, bu sistemde bir TM öğrencisi SAY-2 bölümlerini de yazabiliyor doğrudan.
Bazılarınız fen dersi görmeyen adam (TM'ci) nasıl 2. bölümün (LYS. Fen grubu da LYS-2'de.) fizik-kimya-biyoloji testlerini çözer, demiş. TM'ci adamın normalde çözeceği 2. bölüm (LYS) testleri Türk Dili ve Edebiyatı & Coğrafya testi olan LYS-3 testi ile Matematik & Geometri testi olan LYS-1 testi. Okulda da fen dersleri görmüyor. Ama adam dershaneye gider, özel ders alır, bir şekilde 2. bölüm fen derslerini görür, hâlleder. Bir sayısalcı kadar ayrıntılı ve çok görür mü, bilemeyeceğim. Ama SAY-2'de tercih yapmak isteyen bir TM'ci, elbet 2. bölüm fen derslerini almalı, görmeli, bilmeli, hâlletmeli. Bunu da kitaplarla, dershaneyle, etütlerle veya özel derslerle yapabilir artık.
benim demek istediklerimi anlatmışsın tamamen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme