Şimdi Ara

TM'de Şansını Deneyecek Sayısalcıya Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, YGS sonuçlarında beklenmedik biçimde YGS-5 ve YGS-6 sıralamam oldukça iyi gelmiş. Bu sıralamam boşa gitmesin diye, hem de TM'de şansımı denemek istediğimden LYS3'e de gireceğim. Sayısallardan dolayı pek Edebiyat çalışacak zamanım yok, fakat bir kitabın üstünden geçebilirim. 12 Edebiyatı dışında kalanlarına hem genel kültür, hem de edebiyattan aklımda kalanlarla hakimim. Sizden bitirdiğimde edebiyata en çok katkısı olacak kitap önerisini istiyorum. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• hocam geçen sene bende denedim edebiyattan şansımı yaklaşık bi 3-4 gün kadar çalıştım...MF puanlarımdan daha yüksek yaptım EDAM LYS edebiyat'tan çalıştım ben.Bakalım bu senede şansımı deneyeceğim
  • kaanzxd kac net yapmstn edb dan
  • Tekrar seneye sayısaldan hazırlanacağım için sayısalların ea lığa dönmesi,sayısalın boşalması işimide gelir.Bu yùzden sayısalları destekliyorum.Tavsiye edeceğim s.bankası geçen seneki sorulara en çok benzeyen palme,deneme olarak uğur,konu anlatımda gùvender ama çok geniş olduğu için güvender yerine altın yıldız.Vakit ayırabilenlere birey ve altın yıldızın soru bankalarınıda tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.