< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramedic86 -- 21 Aralık 2017; 11:9:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramedic86 -- 21 Aralık 2017; 11:9:45 > |
Pü gençlik bitmiş yazılanlara bak
Abi içinde kalmasın elinden geleni yap hayata 1 kere geliyoruz. Hem efsane olursun |
bunu tam anlayamadım. nasıl 50 oldu? 31 yaşındayım. 32 de kazansam 6 yılda bitirsem 38 yapmıyor mu? |
hayallerinin peşinden git...
|
hocam hiçbir sey icin gec değil. yok atlas'i incelerseniz, yıllar once liseden mezun olup sinava giren ve tekrar okuyan cok kişi var.
bizim bölumde de sizin yaslarınızda iki abi vardı. biri memurdu galiba. iki cocugu vardı. hatta bi cocuğu da gecen sene doğmustu. hem calısıyodu hem de okuyodu. ustelik bizim bolum zordu da. ikisini bir arada goturebiliyordu. siz de gercekten kafanıza koydusanız ve cok istiyosanız basarabilirsiniz. not: amacım size bosa umit vermek değil. sadece cevremde boyle sizin durumunuzda olan kişileri gördüğüm icin ornek vermek istedim. burda sevkinizi kıracak kisilerin yazdıklarını da pek kafaya takmayın bence. |
Hayallerinin peşinden git,bende aöf kamu yönetimi mezunuyum,kendi işimiz vardı zarar ettik piyasa koşulları belli ülkemizde,ben senden 2 yaş büyüğüm bu yıl bir şekilde inşaat müh. Girip 4 yıl sonra kpss ile devlette çalışmayı hedefliyorum,şimdi bazı arkadaşlar bu yaştan sonra okuyup ne yapacaksın diyebillir,ne yapalım hayat bize acımasız davrandı,bizde isterdik 18 yaşında başlayıp 22-23te bitirip hemen hayata atılmak,sen moralini bozma arkadaşım çalışmana devam et.
|
Hocam çok geç
|
İnşallah başarırsın abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bionic. -- 21 Aralık 2017; 12:35:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|