Şimdi Ara

tm den vazgeçtim tıp istiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam negatif yorumlara kulak asma, nasıl olsa mesleğin var, gir kazanırsan tıp senindir!

Bu ülkede doktorluktan daha iyi bir meslek var mı ki negatif yorumlar yapılıyor? Adamın illa mezun olduktan sonra türkiye'de çalışacağı ne malum? Yurtdışında çalışamaz mı? Bir 7 yıl sonra ülke belki daha iyi yerde olur? 7 yıl sonrası bugünle kıyaslanmaz!

Oku hocam sen, devam et.
  • merhaba! burada içerinden bağımsız, fikrini beyan eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    eşimle, dostumla konuştum. sizlerin fikirlerini ölçtüm biçtim. olumlu ve olumsuz tüm detayları incelemeye çalıştım. nihayetinde kati bir karar almış bulunmaktayım. kararımın ne olduğunu söylemeyeceğim. hepinize çok teşekkür ederim. umarım verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız.
    saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramedic86 -- 25 Aralık 2017; 15:11:36 >
  • , hocam biraz realist olmak gerekirse çok zor imkansıza yakın. 12 de 29k yaptım. Yani böyle bir temelim vardı ve matematikte de kendimi bildim bileli iyiydim. Mezunken bomboştum tek yapmam gereken ders çalışmaktı ve buna rağmen bi tarafımı yırtarak anca tıp kazandım.

Diyelim imkansızı başardınız ve kazandınız. %70 şehir değiştireceksiniz. Bu yaştan sonra öğrenci yurdunda kalamayacağınıza göre tüm ailenizi kendinizle beraber bilmediğiniz şehirlere sürükleyeceksiniz. Tıp okumak zordur. Günü gününe konuları biriktirmeden kendinizi odanıza kapatıp saatlerce ders mi çalışacaksınız 30 yaşınızda. Tabi bunu yapabilmek için mevcut işinizi bırakmanız gerek. Nasıl geçineceksiniz ? Hem bunun kitap masrafını saymadım henüz. Yani hocam bunun oluru yok. Ben bile 26 yaşımda meslege başlayacağım için aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Ben bile kalmadan bitirebilecek miyim diye kaygılanıyorum tek işim ders çalışmakken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzdaripstudent -- 25 Aralık 2017; 15:21:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.