Şimdi Ara

tm ilk 5k için tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır forumu okuyorum ve dün ilk genel tyt/ayt deneme sınavım tödere girdim.
    netlerim
    67 tyt (tr 34 sosyal 13.00(din beni batırdı) mat 20 fen 0)
    40 ayt (edb 13 tarih 7 çoğ 4.75 mat 16,50)
    en büyük sıkıntım süre yetiştirememek türkçeyi 50-55 dakika gibi bi sürede bitirdim ve matematikte okuyamadığım sorular vardı
    hedef boun ut bu arada
    sizce nasıl bir yol izlemeliyim, sene sonuna kadar 75-65 bandına çıkar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebabtrash -- 29 Aralık 2019; 22:57:36 >

• Hedefimiz ve netlerimiz ayni benim tyt 75 80 araliginda ayt 40 45 gibi bence çekebiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi bile olabilir hocam şuan seri tyt genel denemesine düşmediğimiz için ayt kasıyoruz paso bence daha iyisi bile olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam insAllah da oolur ayt çalıştıkça daha iyi olucak eminim sene sonu buraya istedigimizi kazanmis gelicez

• kebabtrash kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap anahtarı yayınlandı mı ?

• cevap anahtarını özelden atarmısın
    inşallah hocam peki fen çalışmaya sizce ne zaman başlanmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duman23 D kullanıcısına yanıt
    okul verdi bize sınav çıkışı
  • attım
    Ayt matematiginizi gelistirmeniz gerektiginden ilk matematik calisip onu yukseltin bence cunku 80 e 60 la ilk 5000 cok rahat geliyor kendi alanimizla bunu rahatca yapabiliriz kendi alaninin konularinin yetişeceğini dusunuyorsan bence kesinlikle fene de bak hele fen temelin varsa cok akillica olur ben kararsizim belki ayt mat bitince baslarim belki baslamam

haklısınız hocam ayt matematikte çok eksiğim var trigodayım daha :( konular rahatlasın en azından kimyayla biyoya bakmak istiyorum
    Hocam gayet iyi bir yerdesiniz. Ayt matematigi bitirip denemelere baslayinca yani en azindan bitince 30 u gorursunuz diye tahkin ediyorum 30u gorup kendinizi garantileyince baslayin deneme ile sene sonunda 35 olur diye tahmin ediyorum cunku 16.30 yaptiginiza gore temeliniz var

sağolun hocam tavsiyeleriniz için. iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.