Beyler merhabalar konu olaak nerelerdesiniz hedef ne ben mezunum Ygs denemeleim 80-100 arası geliyor Tr 33üstü Sosyal28-33 arası Matematik18-25 Fen0-5 Sosyal konularımda en uzun yüzyıl ve içdış kuvvetler kaldı sadece. Mat1 bitik ama son konularım yok obeb okekdenfelan da soru gidiyor geometri hiç yok ona bakıyorum dik üçgeni bitirdim. Türkçem bitik Edebiyatım geçen seneden bitik 45 yapmıştım ama tekrar başlayacağım temelim duruyor yinede. Mat2 Fonksiyonları bitirdim ötfye kadar olan ygs kısmı yani 2.derecedeni polinomu bitirdim.Hedefim 30 Ayrıca bu netlerle hedefim 15-20k arası sizce durum ne siz neredesiniz realist bir şekilde söylerseniz sevinirim beyler.Kolay gelsin.
..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
TR 32-35 dil bilgim kötü... SOS 32-36 dine ve felsefeye bağlı bazen coğrafya da unuttuklarım olabiliyor Mat:28-31 geometri benzerlik bitecek ardından hızlıca çokgenler yamuk vs diye gideceğim Fen:15-20 değişiyor gerçek ygsde hedef 20-25
fen adına :soru bankası bitirmedim geçen sene sayısaldım (12.sınıfken) gene bu netler geliyordu şimdide
endemik 15'Li çözeceğim fen için kimya ve biyoloji çalışıyorum
fizik sadece son 1 ay sözel yerlere bakacağım kalkıp optiğe elektriğe girmeyeceğim
lys mat:limite tekrar başladım trigonometri bitti 1.5 ay önce falan ama biraz unutmaya başladım türev bitti ama son kısımlarım sağlam değil bu sene temel attım geçen sene sıfırdım sadece eis fasiküllerinden bitirdim