Şimdi Ara

Tm ler buraya adam akıllı ygsyikonuşup, lys için plan yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
6
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle burada yeniyim, her şeyi tam bilmiyorum affola. Ben buranın diğer üyeleri gibi tüm derslerde 30 + yapmadım daha doğrusu yapamadım gönül isterdi yapayım olmadı. YGS den de Allahın izniyle en kötü 60 k bekliyorum inşallah daha kötü gelmez.Hedefim lys de (TM 3) 17 bine çekmek. Lys sıfır ama çabuk öğrenirim ezberimde kuvvetlidir. YGS geçti bir an önce lys ye başlamalı.
    Lys mat ve geo için>simetri
    Edebiyat için güvender diyor herkes
    Coğrafya da zafer harita ağırlıklı görünüyor ki ÖSYM harita üstünde seviyor o büyük ihtimalle alıcam ama değişebilir
    Soru bankalarında kararsızım iki ayda konuların yüzde seksenini bitirsem kafi. Şöyle zeki arkadaşlardan öneri alsam, hem çalışma düzeni olarak hem de soru bankası olarak çok efsane olur.Mezunum bu arada. TM arkadaşlar da varsa onlar da fikirlerini söylesinler, konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edaaaydiin98 -- 17 Mart 2016; 22:38:14 >

• Lys geometri için simetri çok ağır kaçar daha makul bir kitap bakmanı öneririm.
    Edebiyat içinse limit yayınları el kitabı güzel öneririm.
    Hızlı öğrenmeye çok soru bankası çözmeye çalışma mantıklı bir çalışmayla değil 17k 10k ya bile çekebilirsin.

Coğrafya için ise en basit anlatan sade anlatan sıralı öncüllerle anlatan bir kitap seçmeni tavsiye ederim femin ygs coğrafya cep kitabı vardı benim çok işimi gördü İnşallah lys içinde çıkarır
    Çünkü her yerde kafana takılan bir şey olunca açıp bakabilirsin sade basit anlaşılır anlatmış. Güzel nüanslara dikkat çekmiş ygs kitabı lys içinde aynısını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8102B68FA -- 17 Mart 2016; 22:42:59 >
  • Çok mutlu oldum sağol ya , geometriye pek vakit kalacağını sanmıyorum zaten çok az etkiliyor evde var bir daha almayayım dedim banko konulara bakıcam. Önerilerin için çok sağol🙏
  • edaaaydiin98 E kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim ek bir şeyler daha yazdım yukarıda.
  • Lys coğrafyaya hiç çalışmadım ygs bilgisiyle 18 net yapmıştım coğrafyan iyiyse çok zaman kaybetme bu dersle
  • Edebiyat için güvender değil de limit daha iyi olur bu arada hedef ne bölüm olarak?
  • Ya hem güvender hem de limit aldım diyo millet, ikisini de alır mıyım bilmiyorum güvender daha iyidir diye düşündüm ama limit daha mı iyi? Onu alayım o zaman. Hedef hukuk. Ama belli bi üni yok kafamda İstanbul dışı istiyorum Akdeniz olabilir işte o da 17 bin
    Benim de hedef ankara hukuk Ben bugün limit el kitabı ve limit soru bankası siparişi verdim en çok bu ikisini övdüler bakalım nasıl elime ulaşınca bilgilendirmeye çalışırım
  • kafkeff06 kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim, senin YGS iyi galiba
    Rica ederim ygs çok iyi değil tr 30 sos 30 mat 24 ama lys her şeyi değiştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkeff06

Benim de hedef ankara hukuk Ben bugün limit el kitabı ve limit soru bankası siparişi verdim en çok bu ikisini övdüler bakalım nasıl elime ulaşınca bilgilendirmeye çalışırım

kaç tl ikisi ?
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Internette 50 civarı ama işler kitapevinde daha ucuzdur herhalde
  • kafkeff06 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi siteden sipariş verdiniz
  • Bir de coğrafya için öneri nedir arkadaşlar?

Bir de şeyi sorcam esen soru bankası edebiyat iyi mi sizce?
  • ichbinblau kullanıcısına yanıt
    Işlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkeff06

Işlerden
    Hocam,iyi akşamlar...
    Lys edebiyat için limit el kitabı + yayındenizi soru bankası + limit soru bankası.
    Matematik için ise fasiküller + video dersler işinizi görür zannederim.
    Çekilir tm3 adına sıkıntı yapmayın
    .
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiiiiim 🙏 iyi geceler
  • LYS'nin pek bir numarası yok. Ezberleyeceksin, mevzuyu öğreneceksin. YGS'de hiç bilmediğin bir konuyu dahi bakıp akıl yürüterek yapma ihtimalin oluyor ama bu sınav biraz düz adam sınavı. Ezberleyen, inekleyen başaracak.

Coğrafyaya hiç çalışmadan girsen 15 tane yaparsın, eline haritayı alıp biraz bakınsan 18 olur. Geometriyi geçtim, Martın olmuş 18'i, artık uğraşmama değecek bir şey olmadığı için çok çalışmayı düşünmüyorum. Ancak deneme sonuçlarından yapabilme ihtimalim olup da kaçırdığım soruların çözümlerini falan izlerim/sorarım.
    Matematik için de şayet dersaneye falan gitmiyorsan benim gibi, konu anlatım videosu izleyip deli gibi soru çözmek lazım.
    Edebiyat'ı ezberlemekten başka çare yok, nefret ediyorum bilmem ne kitabının yazarı kimdir sorularından ama lanet sistem bizi buna mecbur bırakıyor. Velhasılkelam not alarak çalışmak verimli olabilir.

Görüldüğü gibi çok derin stratejilere falan gerek yok, işin rast gitsin :)

• Beyler ben mat 2 konularını behzat hocadan halledicem ancak trigoyu hangi hocadan dinlememi tavsiye edersiniz yada fasikül mü alsam
  • Jackie Boy kullanıcısına yanıt
    Kartezyenin fasikülünü öneririm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.