Şimdi Ara

TM'ler için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
6
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gercekten bende cok kotuyum 138k dan 40-50 k arasina cekebilir miyim imkansiz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

Bircok yere yazdim sana da yazayim.Benim ygs 5 124 k obp 24 ve hedef 25 k.Oluru var midir birde onumde kac k sayisal vardir

Önünde 85k civarı sayısalcı vardır. Sana kaldı 40k TM'ci.Okul puanın seni 5k geriye atar tahminen.Senin TM'ler içinde 10k'ya girmen gerekir.Bu da 45+ Edb. 40+ Mat'a tekabül eder.

• Cez.Mıs. C kullanıcısına yanıt
    hocam bu sene mezunum. tm bölümü öğrencisiyim. geçen sene ygs 5 ten 87k sıralamam vardı lys de 25k ya çekemedim hukuk için . bu sene çok çalışmama rağmen 130k ygs5 sıralamam var. tm3 te samsun psikoloji istiyorum , geçen sene 27k ile kapatmış. acaba bu sene 130k yı 27 k ya çekebilir miyim? moralim sıfır ve hiç umudum kalmadı , çok kötü durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkgorki

Hocam gercekten bende cok kotuyum 138k dan 40-50 k arasina cekebilir miyim imkansiz mi

Hiç imkansız değil aksine gayet ulaşılabilir bir hedef.30+ Mat. 40+ Edb. ile 40k çok rahat yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cez.Mıs.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

Bircok yere yazdim sana da yazayim.Benim ygs 5 124 k obp 24 ve hedef 25 k.Oluru var midir birde onumde kac k sayisal vardir

Önünde 85k civarı sayısalcı vardır. Sana kaldı 40k TM'ci.Okul puanın seni 5k geriye atar tahminen.Senin TM'ler içinde 10k'ya girmen gerekir.Bu da 45+ Edb. 40+ Mat'a tekabül eder.

Edb okeyde matta 40+ imkansi hocam cografyadan 20+ mattab 35 net kurtarmaz mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjkgorki

Hocam gercekten bende cok kotuyum 138k dan 40-50 k arasina cekebilir miyim imkansiz mi

Hiç imkansız değil aksine gayet ulaşılabilir bir hedef.30+ Mat. 40+ Edb. ile 40k çok rahat yapılır.

Hocam obp de 45 gelecek sanirsam buda kotu etkiler mi diger obplere kiysala sizce
  • hocam 130 k sıralamam var mezunum ve cok kötü geçmişti hatta 50-60 bandında beklerken türkçeden felakete uğradım bu sınavda hukuk istiyordum Sdü falan 30 binle kapatmış zaten. geçen sene 23 mat 17 coğrafya 44D Edebiyat yapmıştım bu sene sizce ortalama nekdar yapmam lazım ? OBP 47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 19 Mart 2015; 16:46:34 >
  • Ygs-5 107k okuldan 38 puan gelicek tm3 de ilk 10 bine girmem mümküm mü kaç net yapmam lazım ?

• Ygs5 214bindeyim 50-60bin bandina cekmek cok zor olur mu? Lys de hangisinden ne kadar yapmam gerekiyor? Mf leri isin icinden cikarirsak suan kac bindeyim tmler icinde ?

Edit: okuldan 38-40 puan arasi biseyler gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawyer258 -- 19 Mart 2015; 16:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: me262

hocam bu sene mezunum. tm bölümü öğrencisiyim. geçen sene ygs 5 ten 87k sıralamam vardı lys de 25k ya çekemedim hukuk için . bu sene çok çalışmama rağmen 130k ygs5 sıralamam var. tm3 te samsun psikoloji istiyorum , geçen sene 27k ile kapatmış. acaba bu sene 130k yı 27 k ya çekebilir miyim? moralim sıfır ve hiç umudum kalmadı , çok kötü durumdayım

Dediğim gibi MF'lerin sınavıydı bu.Yazdığım parametrelere göre önünde 80-85k MF ci var.Ortalamadan biraz iyi LYS yaparsan yazın rahat rahat tatilini yaparsın Ortalamadan biraz iyi derken 35+Mat-45+Edb.

• quote:

Bu konuyu morali bozuk ve şevki kırılmış TM öğrencileri için açmak istedim.Ben MF çıkışlı birisiyim.Ve hatta mezunum YTÜ'de Çevre Müh. okuyorum.Bu sene hayallerimdeki hukuk fakültesi için son 1 ay kala hazırlandım.Ve beklediğim sonucu alamadım.

Görüyorum ki 30K-150K sıralama bandındaki TM'ci
    arkadaşlarım biraz moral bozukluğu içerisinde.Bence çok üzülmemeleri gerekir.Çünkü biliyorsunuz ki YGS ortak bir sınav TM-MF-TS öğrencilerinin hepsi giriyor.MF'ler Türkçe-Matematik-Fenden puanlarının çoğunu alıyor ve buna ek olarak 15-20 net sosyal yapabiliyorlar.Ama biz TM'ciler olarak ya hiç Fen yapamıyoruz ya da süremiz kalırsa en fazla 10-15 net yapabiliyoruz ki bunu yapanlar YGS'deki 5k-10k'daki TM'ciler.Buradan çıkaracağımız sonuç MF'ciler her halükârda TM'cilerden yüksek yapıyor.Yani ilk 50k'da kafadan 30k MF'ci var.

Birde YGS 2015'te Türkçe çok zor.Sosyal zor.Matematik ortalamanın bir tık üstü.Fen ise nispeten en kolaylarıydı.Yani MF öğrencisi biraz olsun Fen'den toparladı.Ama TM'ler avantajlı olduğu yerlerden yine iyi netler çıkaramadı.Buradan hareketle YGS 2015'in biraz MF'cilere yaradığını söylersek haksız çıkmayız.

Doğruluğu bariz olan bu iki çıkarımı birlikte ele alırsak ilk 50k'da 30k-35k MF'ci olduğunu düşünebiliriz.100k'da da 65k-70k- arası MF'ci olduğunu düşünebiliriz.

Özet olarak moral bozmaya gerek yok.Iyi bir çalışma ile 50k'dan 10k gayet yapılabilir bir sıralama.100k'danda 25k-30k da aynı şekilde.
    Katılmayan varsa saygı çerçevesi içerisinde tartışabiliriz.Moral bozmak yok çalışmaya devam arkadaşlar.

Hedef boğaziçiydi 23 bin geldi. 3 bine çekme ihtimalim var mı hocam sence

• Aha ayni ben.benziyoruz yani.bende 28k

• quote:

Orijinalden alıntı: selinto23

Aha ayni ben.benziyoruz yani.bende 28k

boğaziçi işletme ve iktisat tm 1 oldugundan zor gibi geliyor da boğaziçi siyasal için uğraşcam olur mu bilmiyorum
  • Benim obp 50

• Arkadaşlar toptan olarak şöyle genelleyeyim

35+ Mat. +43 Edb. yapan biri;

100k'dan 25k'ya
    75k'dan 15k'ya
    50k'dan 10k'ya
    25k'dan 8k'ya çeker

40+ Mat. 46+ Edb. yapan biri;

100k'dan 15k'ya
    75k'dan 10k'ya
    50k'dan 7,5k'ya
    25k'dan 5k'ya rahat çeker

üç aşağı beş yukarı bu böyledir .

• Cez.Mıs. C kullanıcısına yanıt
    Hocam 147k dan 22k olabilir mi?
    Obp 50 puan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deptura -- 19 Mart 2015; 16:59:13 >
  • quote:

Benim obp 50

obp mi 50 yoksa verdiği puan mı 50 bana da 50 p veriyr
  • İstikbalGöklerde kullanıcısına yanıt
    2000 lazım niyeyse umudum yok.of ya.ilk girişin mi senin?

• 260k dan 40k olma ihtimali?:(
  • quote:

2000 lazım niyeyse umudum yok.of ya.ilk girişin mi senin?

evt
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.