Şimdi Ara

TM'ler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
6
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu morali bozuk ve şevki kırılmış TM öğrencileri için açmak istedim.Ben MF çıkışlı birisiyim.Ve hatta mezunum YTÜ'de Çevre Müh. okuyorum.Bu sene hayallerimdeki hukuk fakültesi için son 1 ay kala hazırlandım.Ve beklediğim sonucu alamadım.

Görüyorum ki 30K-150K sıralama bandındaki TM'ci
    arkadaşlarım biraz moral bozukluğu içerisinde.Bence çok üzülmemeleri gerekir.Çünkü biliyorsunuz ki YGS ortak bir sınav TM-MF-TS öğrencilerinin hepsi giriyor.MF'ler Türkçe-Matematik-Fenden puanlarının çoğunu alıyor ve buna ek olarak 15-20 net sosyal yapabiliyorlar.Ama biz TM'ciler olarak ya hiç Fen yapamıyoruz ya da süremiz kalırsa en fazla 10-15 net yapabiliyoruz ki bunu yapanlar YGS'deki 5k-10k'daki TM'ciler.Buradan çıkaracağımız sonuç MF'ciler her halükârda TM'cilerden yüksek yapıyor.Yani ilk 50k'da kafadan 30k MF'ci var.

Birde YGS 2015'te Türkçe çok zor.Sosyal zor.Matematik ortalamanın bir tık üstü.Fen ise nispeten en kolaylarıydı.Yani MF öğrencisi biraz olsun Fen'den toparladı.Ama TM'ler avantajlı olduğu yerlerden yine iyi netler çıkaramadı.Buradan hareketle YGS 2015'in biraz MF'cilere yaradığını söylersek haksız çıkmayız.

Doğruluğu bariz olan bu iki çıkarımı birlikte ele alırsak ilk 50k'da 30k-35k MF'ci olduğunu düşünebiliriz.100k'da da 65k-70k- arası MF'ci olduğunu düşünebiliriz.

Özet olarak moral bozmaya gerek yok.Iyi bir çalışma ile 50k'dan 10k gayet yapılabilir bir sıralama.100k'danda 25k-30k da aynı şekilde.
    Katılmayan varsa saygı çerçevesi içerisinde tartışabiliriz.Moral bozmak yok çalışmaya devam arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs5 siralamam 28.500 ilk 2000 hedefliyodum.sansim var mi sizce? Hocam ilk 1000 yapariz diyo. Biraz utopik mi konusuyo acaba beni ki avutuyo bilemedim

• 42+ Mat ve 50+ Edb.'la ben ilk 2binin geleceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: selinto23

Ygs5 siralamam 28.500 ilk 2000 hedefliyodum.sansim var mi sizce? Hocam ilk 1000 yapariz diyo. Biraz utopik mi konusuyo acaba beni ki avutuyo bilemedim
    geçen sene 1milyon100k falandı sıralamam bu sene 65k geldi herşeye inanirim ben
  • Öncelikle teşekkürler bu arada bilginiz varsa http://forum.donanimhaber.com/m_103918452/f_//tm.htm#103918452 burayada bir el atabilirmisiniz
  • Geo falan? Cografya? Of ya bu sinav beni ters köşe yaptı.dersanede 450nin altina dusmuyodum.en sonki sinavda 465 yaptim bunda fen dahi cozemedim. Hayaller bogazici hayatlar sehirdisi gibi olacak sanki

• Ben olabildiğince gerçekçi ve ortalama netlere göre yazdım.Ortalama üstü netlerle çok daha fazla çekilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP 1'LERE TAVSİYELER
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geo'dada onlara ek olarak ortalama netler yapılırsa 20 net gibi.Coğrafyada 20 net gibi yaparsan bence bu sene hedefini rahat gerçekleştirirsin.

• Inşallah ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Cez.Mıs.

Geo'dada onlara ek olarak ortalama netler yapılırsa 20 net gibi.Coğrafyada 20 net gibi yaparsan bence bu sene hedefini rahat gerçekleştirirsin.
    hocam ygs5 400k'dan tm-1 100k veya mümkünse altı hayal mi sizce? iyi bir çalışmayla olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim.. 2010 mf mezunuyum bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 19 Mart 2015; 16:19:14 >
  • Hiç hayal değil hatta gerçekçi.400k sırlamada emin ol 250-300k MF'ci var 10k TS'ci var.Geriye zaten 100k TMci anca kalır.

• Ygs 5 109 k 30k olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cez.Mıs.

Geo'dada onlara ek olarak ortalama netler yapılırsa 20 net gibi.Coğrafyada 20 net gibi yaparsan bence bu sene hedefini rahat gerçekleştirirsin.
    120 üstü net yapardım 87 net geldi 44k oldum sene basında 28 mat netiyle basladım 39a 1i gördüm son 1 hafta kala. 26 geldi 44k oldum en kötü 20k olur onuda çekerim diyordum resmen sıctım umudumu kaybetti beyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kai96 -- 19 Mart 2015; 16:20:03 >
  • 30-35 Mat. 40-45 Edb.'la olur

• kai96 rumuzlu arkadaşım konu tamda seni anlatıyor.üzülmene hiç gerek yok bende hemen hemen seninle aynı sıralamalardayïm.Ama ilk 10k iyi bir çalışmayla içten bile değil

• Hocam hayalim her seyim yıkıldı.138 neti gormus agustos Ayında 100 yapmıs biriydim.Ve simdi aylar onceki netim olan 100e döndüm 33k yaptım.Şok oldum hedefim cok yüksekti 10k bile fazla diyordum emindim ya cunku her seyi yapıyordum hocam ama o Turkce en cok bize vurdu mattan islem hataları falan derken bittim bittim

• 99k, hedef 15k nasıl netler lazım sizce?

• Bence şu an TMler içinde ilk 10k'dasın.Belkide 7-8k.LYS'de bu paralelde gidersen 10k'nın altına emin ol düşmezsin.Üzülmemen gerekir çalışman gerekir

• 35-40 Mat. 42-48 arası Edb. seni rahat kurtarır

• Bircok yere yazdim sana da yazayim.Benim ygs 5 124 k obp 24 ve hedef 25 k.Oluru var midir birde onumde kac k sayisal vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.G -- 19 Mart 2015; 16:40:34 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.