Şimdi Ara

TM olup mezunda dersaneye gitmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce böyle bir durumda kazanılabilir mi iyi bir üniversite ?

• Bende mezun tmyim rahatım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dersaneye gitmiyo musunuz ?
  • Yok hocam gitmiyorum

• soruları nasıl halledeceksiniz ?
  • aynı durumdayız mat ve geo yu özel dersle halletmeyi düşünüyorum temelim zayıf hedef ankarada iyi bir bölüm hadi hayırlısı.
  • hayırlı olsun tabi herkese :/ özel ders imkanı olması güzel tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bejue -- 1 Eylül 2014; 2:13:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumun zeka seviyesi maşallah, çözemediğiniz soruları atın buraya mutlaka birileri görür yardım eder

• arkadaşım için soruyorum ben hocam kendisi foruma kayıtlı değil.
  • Arkadaşın için bu konuyu aciyorsan haftada bir gün de sorularini atabilirsin bence tabi ozel durum varsa bi sey diyemicem ama şöyle dusun zaten bu sene cogu tmci ygsden sonra birakti dershaneyi kendi çalıştı lys edb ve mat icin arkadasin da simdiden lys mat calismali ve lys edb not cikarmali bi konu anlatimli kitaptan ygsden sonra da lys edb kasar yapılabilir bence hicbir engel yok

• konu açmak ayrı her hafta sorularıyla ilgilenmek ayrı hocam :D ben kurtuldum diye seviniyorum sadece gitmemeyi düşünüyo bana fikir sordu ben de burdan fikir alayım dedim. Teşekkürler.
  • Sevap islersin daha ne sana da hayırlısı olsun insallah kasim araliga kadar lys matematik kassin zaten gecen yildan az bucuk biliyodur 1 ay yeter mi bilmem ama 1 ay icinde bence tum lys edb icin not cikarsin simdiden cunku ygsden sonra isler karisir araligin sonuna dogru da ygs denemelerine ve bolum denemelerine agirlik verebilir zaten mezunsa bu seneden büyük bir tecrübesi vardir önemli olan lys ygsden sonra da cikardigi notlardan calisir okur ezberler artik ne yapcaksa

• keşke çalışsa bi de neyse hocam çok sağolun aktarıcam ben kendisine
  • bejue kullanıcısına yanıt
    Hedefine bağlı ben lise 4 de dershaneye gittim istediğim bölüm tutmadı.Mezuna kaldım dershaneye gitmedim pdr kazandım.(Edebiyata bazı nedenlerden dolayı hiç çalışamadım okuldan kalan bilgilerle çözdüm.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.