Bildirim
TM programım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Programını olabildiğince esnek yap saat belirleme belirledigin saatte programı uygulayamazsan programi yetistiremedim algısı oluşacak kafanda ve tekrar program yapma isteği duyacaksin zaman kaybı yaşama sınava kadar program yapan tanıdıklarım var -
Çoğu zaman evdeydim hangi saat neyi ne kadar calisacagimi belirlemek için yazdım konu amaçlı değil yani pazartesi üslü sayı çalışacaksam ve bir isim çıktıysa salı günü çalışırım mantığıyla yazdım ders saatleri iyimi hocam?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Programını olabildiğince esnek yap saat belirleme belirledigin saatte programı uygulayamazsan programi yetistiremedim algısı oluşacak kafanda ve tekrar program yapma isteği duyacaksin zaman kaybı yaşama sınava kadar program yapan tanıdıklarım var
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X