Şimdi Ara

TM - Sıralama Analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bugün kendi görüşlerime binaen TM sıralama analizi yapacağım.

Sınav öncesi etkenler dahil edilerek düşünülmüştür.

Türkçe: 2019'dan bariz zor bir Türkçe vardı karşımızda. Özellikle eşit ağırlık öğrencileri genel anlamda dil bilgisi ağırlıklı çalıştığı için çok zorlandı. Trolleri görmezden gelelim. Forumumuzun başarılı öğrencilerinden Killing Road bile yanılmıyorsam 33-34'den bahsediyordu. Buradan bir çıkarım yapılabilir.

Sosyal: Geçen sene ile hemen hemen aynı denebilir ancak yapılabilirlik açısından bir tık daha düşük olacaktır. Felsefe hepsi yorum ancak zordu. Din basitti. Tarih ve Coğrafya'da üç bilgi sorusu vardı az buz değil bu. Etkiler.

Matematik: Geçen seneyle görece aynıydı. Çok etkilemez.

Fen: Zor sayılır. Yapanlar için ekstra olur.

AYT Mat: Genel anlamda geçen seneden kolaydı ancak çok çok büyük bir fark yoktu. Ortalama bir eşit ağırlık öğrencisinin yapacağı neti korkunç etkilemez ufak bir negatif etkisi olur.

Edebiyat: Valla dostlar 22-2 yapmışım ben ancak bu sınavda ezber ezber ezber kafasıyla giren ve yorumlama yeteneği düşük olan, paragraflarda zorlanan insanlar muhtemelen büyük sıçmıştır. Sınavın her yeri bilgiyle karışık yorumdu akım sorusu facia, cevabı bilinç akışı olan soru facia. Gerçekten yorumlama yeteneği çok ayrıştırıcı. Bence geçen seneye göre Edebiyat ortalaması düşecektir görürsünüz. Sınav öyle bir sınavdı ki çıkan herkes iyi zannetti ancak şuan herkes o ilk 6 paragraflarda çıkan yanlışlarına bakiyor muhtemelen.

Tarih: Geçen seneye göre bariz zordu. Sınav çıkışında bile her cevabın sonucuna net olarak ulaşılamadı. Ama çok etkilemez o kadarda zor değildi.

Coğrafya:4 kolay 2 çok zor soruydu. 1992'de kurulan İstanbul'da kurulanır Karadeniz olduğunu bilmek açıkçası taşak ister. Engebe sorusunda da takılanlar olacaktır.

Açıkçası şöyle bir genel olarak artı eksi tablosuna döktüğümüzde en kötü 2019 gibi gelir gibi duruyor genel anlamda hadi sizi kirmayim 2019'dan bir tık kötü gelsin. Ama çok çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxically II -- 28 Haziran 2020; 23:5:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok çok iyi anlattın
  • Up faydalanalim

• Bana şunu söyler misin tahmini olarak kimse tam olarak bilemez ama 40.000 tm sıralaması ile 25-30.000 arası hukuk gelir mi?

• İlk 100 ne kadar oynar acba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TYT 65-70 ARASI

AYT 60

OBP 75 ilk 10k hedefliyodum ama gelmiycek.Kaç gelir sizce
  • Hocam tyt 75 yada 81
    Ayt 61
    20 bin aşağısı gelme ihtimali var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK KAYNAK SIRALAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen böyle olsun lütfen 2019'dan kötü gelmesin psikolojim bozuldu laaaannn

• tmehmet42 kullanıcısına yanıt
    Dostum çok farklı etkenler var mesela Türkçeyi yüksek yaptıysan TYTde dehşet bir standart sapma gelir ama 40.000lik sıralamanın 30.000e düşmesi çok zor 35-43 aralığı gelir.

• Dediklerinin doğruluğuna inanmak istiyorum. Ama ayt en iyi ihtimalle geçen seneyle aynı zorlukta tytde ise türkçenin zorluğu +30 dk nın mata olumlu etkisiyle dengelenmiş olmalı. Tahminim geçen seneye göre biraz daha kötü gelir sıralamalar ama bir şey söylemek için erken

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    12-13.000 gelecektir.

• Hocam geçen sene 60.000 sıralama ile puan bu sene nerelerde olur sizce?

• 85-90 Tyt,64 Ayt,88.5 Obp ile tahminen kaç gelir sizce arkadaşlar?
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten yazdım ya aynı ya biraz kötü gelir ama eşit ağırlık için öyle olduk bittik yığılmalık bir hava yok ama sayisalda belli ki fena halde sikiş dönecek.

• bigdatascience B kullanıcısına yanıt
    1-3 K arası şaşırtmaz.

• 80tyt 66 ayt(37.5u mat) obp 86 kaç k gelir? Arkadaşım adına soruyorum

• 3 haneli sıralama şaşırtmaz 2000 üstüne çıkmaz ama.

• 86.25 tyt
    73,75 ayt
    86 obp

• Matematik hariç imzamı atarım matematik bariz kolaydı geçen seneyle arasından fark olacaktır gerisinde (özellikle edebiyat) tamamen haklısın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.