Şimdi Ara

TM sıralama tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fen lisesinde olan bir eşit ağırlıkçıyım. daha hiç coğrafya çalışmadım. tarihe de bakmadım. ama galiba kulak aşinası yapıyorum genellikle. lütfen troll yapmadan cevap verirseniz sevinirim. ortalama netlerdir.
    TYT:
    TÜRKÇE:33-35
    MATEMATİK:36-39
    SOSYAL:17-18
    FEN:10-11
    AYT:
    EDEBİYAT:22-23
    TARİH:8-9
    COĞRAFYA:3-5
    MATEMATİK:35-39 değişiyor zorluğuna göre
    Yani TYT Min 85 üstü geliyor. Maksimum 103 falan.
    AYT ise 68-76 arası değişiyor. AYT minimum 63 gelmişti sene içinde.
    ama hala şöyle bir eksiğim var. katı cisimler olasılık vektörler(az çalıştım) uzayda doğru ve düzlem bakmadım. nerden çalışcam bilmiyorum. doğru düzgün ne döküman ne video var. olasılık için var ama diğerleri için yok. bir de bilmediğim daha doğrusu konuyu çalışmamış dahi olsam derste dinlediklerimle yapıyorum. netlerim bundan böyle. ve genellikle eski sistem denemelerden çok çözdüm hala çözmeli miyim? Alesi çözeyim mi? ve en önemli sorum galatasaray hukuk istiyorum. obp ise 88 tutar mı? tutmaz ise de neresi gelir? veya kaç k sıralama gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence gelir ama obp biraz düşükmüş geri atma ihtimali yok değil
  • tutmama ihtimali çok yüksek hocam, moralini bozmak için demiyorum. aklında alternatif üni ve bölümler de olsun kesinlikle
  • Dostum başarılar ancak şu an biraz zor gözüküyor geçen yıl minimum 525 ile alan bir bölümden bahsediyoruz. Şu son bir ayı iyi geçirirsen neden olmasın, umarım olur dostum

Benim konu için de fikirlerinizi merak ediyorum hocalarımhttps://forum.donanimhaber.com/esit-agirlik-icin-ozdebir-odakli-bolum-siralama-tahmini-fikirlerinize-ihtiyacim-var--133221042
  • Hocam bende sayısalcıyım benim de tyt 100-108 falan msü de 107-108olurdu dil bilgisi çözsem neyse sayısal olduğum için edebiyat yeni başladım ayt 60gibi(Türkçe ve tarih yapıyorum) sizce 105-68 yeter mi veya 105-70 kesin yeter dermiyiz hedef Koç ekonomi ama ilk100olsa iyi olurdu be😀

• Bence ortalama netleriniz Yani 95-70. 1k gibi geliyor bana ortalamaya yakın sınavlarda

• teşekkür ederim cevaplarınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.