Bildirim
tm tercihi yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Hukuk mu yazacaksın psikoloji mi. Dil puanin da iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya ikisini de bulunduracağım tercih listemde, dile öylesine girdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: princessbubblegum
ya ikisini de bulunduracağım tercih listemde, dile öylesine girdim.
Bilgi hukukla basla bence. Sonra özyegin yazbu ikisinden biri gelir zaten. Bilginin ustu zor gibi
Psikoloji icin de koç ve istanbul sehir öneririm. Ama hukuk mu psikoloji mi karar senin. Hukukta kadir has ve istanbul hukuk var ayrica daha asagisini yazmani onermem
ya özel üniversite olayı biraz beni geriyor. sonuçta 100 bindeki adam parayla girecek, ben bi sene çalıştım o kadar. -
64 galiba. -
quote:
ya özel üniversite olayı biraz beni geriyor. sonuçta 100 bindeki adam parayla girecek, ben bi sene çalıştım o kadar.
Kesinlikle yanlis dusunuyorsun. O kisi binlerce lira verecek o egitimi alabilmek icin. Bunu dusunerek bu okullarin bu denli kliteli egitimi ve geleceginden kendini mahrum edersen yazik edersin. Hicbir sekilfe senden para almiyorlar. Ne destekler ne burslar veriyorlar. Bence iyi arastir ozelleri. Hicbir devlet bir özelin saglayacagi basariyi saglayamaz. En bastakiler haric tabi. Onlar da sana olmuyor zaten. En kotu ihtimal istanbul yazarsin. Ama oraya gidersen de uzul bence.
quote:
ya özel üniversite olayı biraz beni geriyor. sonuçta 100 bindeki adam parayla girecek, ben bi sene çalıştım o kadar.
O kişiler oraya gelmek icin binlerce lira verecekler senelerce ve sen kazandigin bursla tek kurus odemeyeceksin ki en kaliteli egitimi alacaksin. Bence kendini mahrum etme oyle kaliteli egitimlerden boyle dusuncelerle. Hicbir devlet bu saydigimiz ozellerin kalitesinde bir egitim veremez. En bastakiler haric tabi.onlar da sana gelmiyor zaten. En kotu istanbul hukuk yazarsin ki bu puana da istanbul hukuka gidersen yazik edersin bence
boğaziçi psikoloji var gelme ihtimali olur belki. sonra istanbul psikoloji yaz özel istiyosan bilgi üni psikoloji yaz bu sırayla yaz. -
bilgi psikoloji istanbuldan daha üstte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X