Şimdi Ara

Tm2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mat2 27-28
    Geo 7-8
    Edb 46-47
    Cog 19-20
    yapıyorum bu aralar kafamda Hacettepe hukuk yada Anadolu Üniversitesi hukuk var bu netlerle mümkün müdür? (7-10k arası okullar)
    Eksik varsa neler artmalıdır? Şimdiden herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edebiyatta sirrin nedir.

• Öncelikle edebiyatı oldukça çok severim ve ilgiliyimdir de yıllardır şu an denemelee harici öyle yoğun bir çalışma yapmıyorum açıkcası ama lise1den beri kitap elimden düşmez bu da -şükür- paragraf kısmından hemen hemen hiç hata yapmadan çıkmamı sağlıyor.

Cumhuriyet kısmına kulak doygunluğum var bir de. En büyük hobilerimden biri de sahaf gezmektir. Geçen sene sınavdan iki gün önce Rasim Özdeneren kitabı görmüştüm şansıma sınavda çıktı mesela :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burcuernd

Merhabalar ygs sıralamam 35.200
    Mat2 27-28
    Geo 7-8
    Edb 46-47
    Cog 19-20
    yapıyorum bu aralar kafamda Hacettepe hukuk yada Anadolu Üniversitesi hukuk var bu netlerle mümkün müdür? (7-10k arası okullar)

kardeşim aynı durumdayız fakat tek fark ben sayısalım mf3ten hazırlanıyorum tıp diş olmazsa asla mühendislik vs istemediğimden hukuka yönelicem. aynen benim de ygs5im 35k. senden matematikle geometrim biraz daha iyi fakat sen de beni edebiyat ve coğrafyada geçiyorsun. bu nedenle senle beni hemen hemen eşit düzeylerde düşünürsek ben 1 ay kala netlerimizin biraz daha artacağını göze alırsak ben olur diye düşünüyorum. zaten önümüzde bildiğim kadarıyla 6-7k tm var biraz daha gayretle ilk 10binden çıkmayız bence. matematikle geometriye yüklen derim istediğin yerleri garantilemiş olursun.

• thna1 T kullanıcısına yanıt
    Ivır zıvır konuları hallediyorum şu an parabol karmaşık logaritma işte denklemler gibi.

İntegral hariç sıfırım dediğim bir konu yok 32-33 mat2 neti inanılmaz rahatlatırdı beni ama şu an için olmuyor bakalım 1 ay var daha çabalamaya devam

Geometri tm için pek puan etmediğinden ona ayrıca vakit ayırmıyorum analitik ezberlerim 3-5 o da yeter bana sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcuernd -- 19 Mayıs 2014; 1:16:20 >
  • Benim mat2 şu an daha iyi, haricinde aynıyız. ygs 32bin benim. İstanbul hukuk 1 veya 2. öğretim hedef
  • geçen sene arkadaşım 13binle anadolu hukuğa girdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat 2 ve geom senden yuksek dıger netlerım aynı ygs5 im 38 bın benımde bende hacettepe hukugu dusunuyorum bu arada mat 2 ni yuksetlmelısın bıraz 35 36 yapman lazım dedıgın yerler ıcın tabı okul puanını bılmıyorum okul puanın 50 ustuyse o dedıgın mat netıde yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

mat 2 ve geom senden yuksek dıger netlerım aynı ygs5 im 38 bın benımde bende hacettepe hukugu dusunuyorum bu arada mat 2 ni yuksetlmelısın bıraz 35 36 yapman lazım dedıgın yerler ıcın tabı okul puanını bılmıyorum okul puanın 50 ustuyse o dedıgın mat netıde yeter

Hocam senin netler nasıl?

Ben 45-48 edebiyat
    18-20 coğ
    8-9 geometri
    Dershane denemelerinde 45 üstü matematik yapıyorum ama sınavda 30 üzeri açıkçası hedefim. Çünkü geçen sene girdim çok zordu, her şeye hazırlıklıyım net hedefimi düşük tutuyorum. Obp 51.2 ygs 32k.
    10binde oluruz herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 19 Mayıs 2014; 10:23:56 >
  • dlxattack D kullanıcısına yanıt
    Tam olarak 49 puan geliyor okuldan. Yine de 30+ mat2 netine kaldı işimiz sanırım.

Hacettepe, Ankara'ya göre oldukça düşük puanlı kalıyor sanırım senin netlerin yeter

• bende 50 k dayım.netlerim mat 42-49 arası geo 18-22 edebiyat 45 civarı coğ 17-18.
  • Hacettepe tamam da anadolu hukuk ne 7 si 10 u 17 k.
    Bu netleri sınavda da yap, ordasın.

• çok yakın arkadaşım geçen sene 18.300 ile giremedi onu biliyorum. Kitapçıktan bakıyorum sıralama 13bin küsür olarak görünüyordu, internetten 15k gördüm yani Anadolunun net olarak sırasından emin değilim. Eğer bu netler yetiyorsa sevinçten çıldiriciğim

• quote:

Merhabalar ygs sıralamam 35.200
    Mat2 27-28
    Geo 7-8
    Edb 46-47
    Cog 19-20

ygs sıralamana göre lys mat ve geo netlerin biraz düşük geldi.ama anadolu hukuk olur gibi duruyor.benimde ygs 50 küsür bin.lys mat 42+ geo 18+ edebiyat 43 civarı coğ 18-19
  • yineyeniyenidenn Y kullanıcısına yanıt
    Senin netlerin oldukça iyi. Bir tm için 42 mat2 demek inanılmaz sıralama artışı demek. Açıkçası 4-5 fazladan edebiyat yapsan Ankara'yı zorlarsın bence

• quote:

Senin netlerin oldukça iyi. Bir tm için 42 mat2 demek inanılmaz sıralama artışı demek. Açıkçası 4-5 fazladan edebiyat yapsan Ankara'yı zorlarsın bence

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi 17.600 ile almış geçen sene.bu sene 19-20 bin ile alır gibi.yani en kötü ihtimalle anadolu hukuk olur gibi.
  • yineyeniyenidenn Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için ^^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.