Bildirim
Tm3 14.5k TERCİH LİSTESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upp! -
Anadolu gelir bence. -
11 12 k lik yerleride bide ilk tercihe 5klik yerleride yaz cunku bu sene ilk 10k da olup tercih yapmayan sayisalcilar bayağı var. Ornegin ben tm3 7k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selçuğu yazmayan biri daha
Ben deu gelir diye düşünüyorum
hocam benim de 14.9 k selçuk u yazmalı mıyım, yazmamalı mıyım bilmiyorum yazmayacaksam nereye gitmeliyim aşırı kararsızım ulan yav
Selçuk'u yazamyacağımı ve nedenlerini bir kaç farklı yere yazdım foruma. Belki onları görmüşsündür. Selçuk'u isteyen kişiler de fazla.
Deu gelirse izmire otobüsle değil, o heyecanla koşarak giderim bu sene her iyimser davrandığımda korkunç sonuçlar elde ettim, o yüzden ben kendimi çukurova'ya hazır ediyorum. -
yaz anadolu'yu geç, kafan rahat olsun. selçuk'a gidip, hukuktan soğumaktansa, anadolu'ya gitmeni tavsiye ederim. ki bana da anadolu gelecek gibi gözüküyor. -
Bende 15.4üm deuyu obp yüzünden kaçırdım 2500 kişi felan atar diyordum 4bin geri attı banqda gelmez ama deu gelse zaten izmirdeyim burdan fakülteye koşarım
Dil 1 bölümünde de 790. oldum. Acaba oradan da tercih yapayım mı? Dil 1'den tercih yapmaya korkuyorum. Ama 790. olmak da yabana atılacak bir sıralama değil. Sizce ne yapmalıyım? -
quote:
Orijinalden alıntı: MaviGözlüBilgeSincap
yaz anadolu'yu geç, kafan rahat olsun. selçuk'a gidip, hukuktan soğumaktansa, anadolu'ya gitmeni tavsiye ederim. ki bana da anadolu gelecek gibi gözüküyor.
dostum zaten anadolu yu istiyorum, tabi kime sorsam sınırdasın diyor, 433 sıra öndeyim geçen yıl ki sıradan
bu sene ileriye oynama olacağını sanmam. En kötü durumda geçen sene ile bu senenin arasında fark olmaz. Ben senin Anadolu'ya gidişine garanti gibi bakıyorum. -
Hocam sana Anadolu kesin gibi deuyu bilmem
Benim tercihlerim şöyle: Sıralamam 10100
Marmara 9450
İstanbul iö 10700
Marmara iö 13000
Sizce hangisi gelir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobspasky1 -- 31 Temmuz 2016; 18:58:10 >
quote:
bu sene ileriye oynama olacağını sanmam. En kötü durumda geçen sene ile bu senenin arasında fark olmaz. Ben senin Anadolu'ya gidişine garanti gibi bakıyorum.
teşekkürler güzide yorumun için hocam, yoksa konya da çıldıracağım -
Selcuk ve Konya iki sevimsiz yer
En başa ikinci öğretimleri yazmışsın birinci öğretimleri de yaz. Düşük ihtimal ama belli olmaz bir şey kaybetmezsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben konyalıyım ama sakın konyayı listeye yazayım deme. gelirse pişman olursun. selçuk'ta daha iyi eğitim, daha iyi eğitim diye sayıklıyorlar ama hukukta eğitim belli bir yere kadar. Onlar oradan mezun olana kadar belki de biz stajı tamamlamış, mesleğe başlamış olacağız. çünkü onlarda mezuniyet süresi ortalama 5.5 yıl. -
quote:
Ben konyalıyım ama sakın konyayı listeye yazayım deme. gelirse pişman olursun. selçuk'ta daha iyi eğitim, daha iyi eğitim diye sayıklıyorlar ama hukukta eğitim belli bir yere kadar. Onlar oradan mezun olana kadar belki de biz stajı tamamlamış, mesleğe başlamış olacağız. çünkü onlarda mezuniyet süresi ortalama 5.5 yıl.
usta eses in ardından neresi kalıyor ki iyi olarak ? ya eses te gelmezse diyorum ki iyi şehir kalmadı zaten, bari iyi eğitim olsun anlayacağın yazmak zorundayım, yol gösteren de yok mezun hayatı olunca, bakalım ne yapacaksam artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar lutfen io leri yazmadan once. 2 degil 5 kez düşünün. veyahut okuyan birine danisin. guzelim yıllarinizi, siralamalarinizi io ile heba etmeyin bilmediginiz tasin altina elinizi sokmayin.
arkadaslar lutfen io leri yazmadan once. 2 degil 5 kez düşünün. veyahut okuyan birine danisin. guzelim yıllarinizi, siralamalarinizi io ile heba etmeyin bilmediginiz tasin altina elinizi sokmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- çözüm dershanesi yorumlar
- hund pauli aufbau kuralları
- izmir deneme kulübü
- dershane mi özel ders mi
- uyku açan kahve
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X