Şimdi Ara

Tm3 14.5k TERCİH LİSTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    neden?
  • benden 6 yas buyuk tanidigim agliyordu hep ki 1 sene sonra yatay geçis yaptı. yani hele ki hukuk okumak aksamlari. birinci ogretimlere sor istersen okuldan kaçta ciktiklarini. erkeksen hadi bir derece dicem de iskence be kardesim ne guzel siralaman var. yinede sen kalbinden geldigi gibi yaz kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanedanfrkn H kullanıcısına yanıt
    istanbul iö evet biraz geç başlıyor ama marmara iö hemen öğleden sonra başlıyor. 2. öğretimden benim de çekincelerim var ama marmara veya istanbul'da okuma şansını tepmek istemiyorum. zaten bana büyük ihtimal anadolu gelir, küçük bir ihtimal de deü.
  • İkinci öğretimi kötüleyen arkadaşı takma fazla. İkinci öğretim dediğin şey nimettir nimet. Sabahın köründe kalkmazsın bi kere. Hele ki istanbul gibi bi yerde sabah bi yerden bi yere gitmek işkencedir. Zaten mezun olduğun zaman sevsen de sevmesen de sabahın köründe kalkacaksın.
    Tek kötü yanı harç ödersin her dönem. Gerçi yüzde 10luk dilime girersen çok az miktar ödersin de ona da kesin girerim gözüyle bakma harc ödeyeceğini göze al.
    Zaten sabahtan birinci öğretimlerle de derse gidebilirsin merak etme yani ikinci öğretimsin diye illa akşamları derse gideceksin diye bir kural yok. Zaten çoğu birinci öğretimde akşam derse gelir sabahtan iş güç kovalayan ve uykusuna düşkün olan çok insan olduğu için :)

• Hangisi geldi?😀

• OMYZ O kullanıcısına yanıt
    Dokuz Eylül sen nereyi kazandın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviGözlüBilgeSincap

Dokuz Eylül sen nereyi kazandın?

Dostum ben dokuz eylüle 3 sene önce girdim Can'ım sıkıldı yıllardır girmiyordum bu hesabıma gireyim konuları hortlatayım dedim
    Hayırlı olsun dostum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.