Şimdi Ara

TM3 80 Bin için ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs 5 Sıralamam 210bin lys netlerim şuanda iç açıcı değil netlerim nasıl olmalı tecrübeli arkadaşlar önerebilir mi geçen senelerde 200klarda olup yükselten arkadaşlar yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuma yazma öğrensen yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum mezunum okuma yazmayla TM3 türünde 80.000 felan yapılmaz sakın bu laflara itibar edip rehavete kapılma.

Yapabileceğin en güzel hamle kendini matematikte kolay konulara odaklayıp 20 civarı bir net hedeflemek ki yapabilirsin.

Edebiyattanda çıkması muhtemel başlıklara ve yazar eserlere çalışıp 80.000 gibi bir sıralama yakalayabilirsin.

Ama unutma bende geçen yıl 270.000 idim 36 edebiyat 18 mat 13 coğrafya ile 70 obp eşliğinde 156000 e çekebildim.

Öyle üflesen 100.000 desin lafları felan ütopik.

Ben şuan 160.000 ygs 5 35-40 edb 40 a yakın mat (12 15 coğrafya) ile 60 a çekebilir miyim kaygılanıyorum.

Kaygilanmak yerine çalışsam daha iyi olur aslında.

• Malentin kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama yine de moralim bozuldu biraz bu cümlelerden sonra....

Matematikte 10-12

Edebiyat 40-42

Coğrafya 15-16 arasında yapıp en azından 100k rahat olur diye düşünmüştüm ama sanırım yanılmışım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaskia

Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama yine de moralim bozuldu biraz bu cümlelerden sonra....

Matematikte 10-12

Edebiyat 40-42

Coğrafya 15-16 arasında yapıp en azından 100k rahat olur diye düşünmüştüm ama sanırım yanılmışım :(

Dostum 40 edebiyat süper.

Sen biraz matematiğe ağırlık vermelisin inan bana 80.000 olur çalışırsan rahat olur.

40 edebiyat güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malentin

quote:

Orijinalden alıntı: Alaskia

Matematikte 10-12

Edebiyat 40-42

Dostum 40 edebiyat süper.

Sen biraz matematiğe ağırlık vermelisin inan bana 80.000 olur çalışırsan rahat olur.

40 edebiyat güzel.

Ya arkadaslar kafam karisti hic matematik yapmadan 800 binden 83 bine ceken var tm de bu ksdsr iyi siralamadan nasik cekilemiyo

• Hocam benimde kafam karıştı valla puanza puango ve diğer sitelere yazınca çok iyi sıralamalar gösteriyor ama o siteler artık hiç inandırıcı gelmiyor bana en azından lys kısmında....

• Edebiyat 40
    Matematik 15
    Coğrafya 15

Rahat 80k gelir bu netlerle
    Sana yazan diğer arkadaş 36 edebiyat yapmış onu hiçbir şey bilmiyen bir mf de yapıyor onun için kaybetmiş.
    Not:Ayrıca 2016 da 36 edebiyat yapmış buda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fryzzek -- 27 Mayıs 2017; 1:42:19 >
  • 80 bin e ne düşünüyorsunuz hocam ? Benim de tahmini öyle gelecek.

• Mac Demarco kullanıcısına yanıt
    Senin ygs 5 kaç k hocam
  • Fryzzek kullanıcısına yanıt
    Ben 300k yim seneye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malentin

Dostum mezunum okuma yazmayla TM3 türünde 80.000 felan yapılmaz sakın bu laflara itibar edip rehavete kapılma.

Yapabileceğin en güzel hamle kendini matematikte kolay konulara odaklayıp 20 civarı bir net hedeflemek ki yapabilirsin.

Edebiyattanda çıkması muhtemel başlıklara ve yazar eserlere çalışıp 80.000 gibi bir sıralama yakalayabilirsin.

Ama unutma bende geçen yıl 270.000 idim 36 edebiyat 18 mat 13 coğrafya ile 70 obp eşliğinde 156000 e çekebildim.

Öyle üflesen 100.000 desin lafları felan ütopik.

Ben şuan 160.000 ygs 5 35-40 edb 40 a yakın mat (12 15 coğrafya) ile 60 a çekebilir miyim kaygılanıyorum.

Kaygilanmak yerine çalışsam daha iyi olur aslında.

2015 ygs 140 bin

34 mat
    13 geo

34 ede

19 coğ

38 bin falan gelmişti tm1

Anladım hocam.
    Hocam aslında benim hedefim Tm1de 85 bine girip Dokuz Eylülde Deniz İşletmeciliği Yönetimi okumaktı ama denemelerde matematikteki başarısızlığımdan sonra kafamdan çıkarttım o hedefi şimdi tm3te 80bin civarı olsun da gerisini düşünürüm modundayım hatta 100bine bile tavım fakat 160 bin falan yaparsam gerçekten yıkılırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaskia -- 27 Mayıs 2017; 2:20:10 >
  • Alaskia A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı daha iyi gelir inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.