Şimdi Ara

TM3 HUKUK TERCİH TAHMİNİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 5 Temmuz 2015; 23:09:40 >
  • Evet yıldırım istiyordum öncelikle. Sıralamam 16.7k 18.1 ile kapatmış en son
  • @ToCheb

hocam inşallah ya istanbul çok iyi olucak benim için konumu itibariyle..

hacım 205 kişiden kontenjanı 150 ye düşürülmüş zaten kontenjanlar düşmese idi hukukta öyle çok dramatik oynamaların olacağını sanmıyordum fakat 50 kişi düşüş 1500 kişi oynatmaz heralde şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum ikimizin de istanbul hukuk iö de 180 kişi azaltmış ben 1800 kişi öndeyim yaklaşık :D
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    Kocaeli hukuk bence tutar
    Yatay geçişin mümkün olduğunu biliyorum. ösym puanı ile not ort bakılıyordu.
  • Kartalsantiago K kullanıcısına yanıt
    Evet kont. düştü baya İnşallah istediğimiz yerlere sınırdan da olsa yerleşiriz
  • ToCheb T kullanıcısına yanıt
    Usta şimdi universiteyi tercih eden elemanların tm2 sıraları ile tm3 sıralarını bilsek şöyle bi bakar şöyle dusecek böyle çıkacak tahmini yapabilirdik aslında ama şimdi işler çok karışık inan bana şöyle 2bin 3bin kişi öne gelse okullar buna şükür diyecem daha fazla öne gelmesinden korkuyorum ki benim de durum senin gibi antalya ve adana diyorum 19.8 k geldi işte bana da antalya ile aramda 3.7k adana ile aramda 5.3k var ikisi için de emin olamıyorum açıkçası korkuyorum onun için sana da gelir kafanı yorma demek kolaycılık olur. Ama şöyle de bir şey var bu cehennem olası okullar ne kadar dusecek yani atıyorum izmir 18bin küsur ne olacak 13bin 14bin mı olacak öyle olursa ıstanbul da 6 7 bin olur o zaman yani kafama yatmayan şey bu benim bi yandanda istedigim okul olduğu için akdeniz
    hukuga baktım 2012de 15k 2013de 20k 2014de 23.5k ile kapatmış kontenjanlari da değişmemiş hani çoğu okulda bu manzara var bu sene de böyle devam ederse tm3 e geçmesi dolayısıyla öne doğru çıkan sıralamaları biraz olsun frenleyebilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ötedeoyna -- 2 Temmuz 2015; 15:34:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 5 Temmuz 2015; 23:14:15 >
  • Evet ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Yıllardır bi düşüş vardı bu yıl kont. düşmesi ve tm3 e geçmesi ile o kadar ileri çekilir mi diye düşününce kafama benim de yatmıyor. Diğer yandan 10k a kadar olan ünilerde kont düşüşünden dolayı etkilenme daha fazla olur diye düşünüyorum ama 20k a gittikçe bence daha az bi ileri çekilme olabilir.
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    Seni yanlış yönlendirmek istemem ama benim bildiğim ösym puanı ve gano'a bakılıyor. Ama hangisi daha çok etkiler dersen bilmiyorum
  • 35 k ile 2 . öğretim Kırıkkale veya Süleyman demirel falan gelirmi ??
  • arkadaşlar sürekli aramızda yorum yapıyoruz ama işi iyi bilen bir hocaya rehberlikçiye danışan görüşen var mı acaba?? bu alan değişimi kontenjan düşmesi hepimizi gerdi açıkçası sıralamalar iyi de olsa insan düşünüyor acaba diye
  • http://www.genctercih.com/2014-tercihleri-icin-2012-2013-karsilastirmali-bolum-taban-puanlar-kontenjan-basari-siralari/hukuk-bolumleri-icin-2012-2013-basari-sirasi-taban-puan-karsilastirmasi-devlet-ozel-vakif.pdf

2014ü bulamadım ama kontenjan değişimleri gün gibi ortada sürekli bir düşüş var benim fikrim bu seneki çekilmeler bu başarı sıralamalarından yukarı olamaz sizler ne diyorsunuz

• Geçen yıllarda olsa tutma ihtimali var derdim ama şimdi zor gözüküyor dostum
  • hacım çok sıkıntıdayım ya. 32k ile neresi gelir ya hukuk hatta gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 2 Temmuz 2015; 15:56:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    2014 de düşüşler aynı hızda devam etmiş hocam, örneğin yıldırım b 14.5kdan 18.1k a düşmüş geçen yıl. Benim sıralamam 16.7k gelir mi emin olamıyorum
  • 2boas kullanıcısına yanıt
    Bu yıl her şey karıştı hocam benim de baya sıkıntı ne olur bilemiyorum. Sizin erzurum ve erzincan hukuk şansınız var bana kalırsa çünkü kont. da arttı o ünilerin
    Benim durumum için ne dersiniz
  • ToCheb T kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben 10bin aşağısında çok fazla değişim olacağını düşünmüyorum duruma bakıldığında pdr tercihi yapacak çok mat yüksek olup 30-32 edb la tm3 ü yüksek olan alanından tercih yapacak sayısalcılar var bunları hesaba kattığımızda 2bini geçmez gibi geliyor yükselişler. Bana gelir gibi geliyor ama inanın ki kestirmesi zor bi yıl işi bilen bir hocayla görüşen bir arkadaş varsa bilgilendirse ne güzel olur aslında
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Uzman birisinin görüşü daha önemli evet, bizimkiler hep ihtimaller
  • 31bin süleyman demirel tutarmı olmazsa afyon
    afyon kontenjanı 50den 100e çıkarmış

• Arkadaslar sizce maltepe nasil degisir ?
    23200 le almis duser mi artsr mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.