Şimdi Ara

TM3 HUKUK TERCİH TAHMİNİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara Hukuk olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TM3 13900 Marmara hukuk gelir mi sizce? Özel okul da tercih etmeli miyim? Sizce nereye gitmeliyim kafam çok karıştı.
  • @ToCheb

hocam şimdi bir düşündüm de tüm üniversiteler hukuk kontenjanlarını 100er 150şer düşürdüğüne göre bizim iş sakat ben sadece iü ve marmara olarak düşündüğüm için yanılgıya düşmüştüm kendim de baya demotive oldum ama ne yazık ki en az 2000-3000 oynama olur gibi geliyor bana nedeni de mesela adam yeditepe hukuk yazdıysa altına iü hukuk yazmıştır diyelim yeditepe düşürdüğü için sondan giremeyecek gidip iüde okucak tabii benimki bi fikir ama çok üzgünüm hocam ya

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Güzel bir alıntı yapmışsın Dedikleri bana mantıklı geldi, inşallah fazla bi değişiklik olmaz
  • BerrakSeyarci. kullanıcısına yanıt
    16.7k sıralamam, 18.1k ile almış en son yıldırım b hukuk
  • Kartalsantiago K kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru hocam, giremeyip bir alttaki üni e yerleşebilir. Ama bu 2-3k lık bir etki yaratır mı emin değilim. Umudumuzu kaybetmeyelim biz yine de
  • ToCheb T kullanıcısına yanıt
    Gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yıldırım B. tutar bence size. Benim tm3 6086
    Tm2 5750 sizce Ankara Hukuk tutar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgurlar -- 2 Temmuz 2015; 17:42:44 >
  • Arkadaşlar cok buyuk sikintidayim yardimci olur musunuz?

tm3: 15449

marmara hukuk iö 16600 ile kapamis gecen sene. gelme ihtimali nedir? rehber ogretmenim siralamalar yukselir marmara gelmez diyor.
    o olmazsa eskisehir anadolu hukuk gelir mi? o da 20300 ile kapamis
  • Berk43 B kullanıcısına yanıt
    İstanbul hukuk varken ne gazisi ne marmarası. İstanbul hukuk yaz tek geç hiç uğraşma . 1. öğretim gelmez ama banko 2 ye girersin
  • bulgurlar B kullanıcısına yanıt
    Ankara Hukuk un kont azaldı gelmesi zor gözüküyor hocam, yorumun için teşekkürler
  • Arkadaşlar erzurum iö geçen sene 34 ile almış bu sene kont artışıyla 36 ya gerileyebilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iühukukisteyengenc İ kullanıcısına yanıt
    Marmara zor gözüküyor, ama anadolu gelir
    hocam rehber hocanız sıralamalarla ilgili bilgi verdi mi?bilen birinin görüşüne ihtiyacımız var açıkçası hukuk sıralamaları ne kadar oynar aşağı yukarı öğrenebilir misiniz_
    hocam rehber öğretmenim ankara,istanbul ve marmaradaki kontenjan düşüşleri, hukuğun tm3 e geçmesi faktörleri hukuk sıralamalarını 3-4 bin yukarı bile çekebilir diyor. ama ben çok fazla değişmeyeceğini düşünüyorum şahsen.
    3-4 bin değişmesi yeri yerinden oynatır ya bu biraz abartılı tahmin olmuş 150 kişilik azalmanın bu kadar etkilkemesi mümkün değil ozaman 11 bindeyim ben bu sıralamyla bile giremem marmaraya . ben de sizinle aynı fikirdeyim max 2binlik bir yükseliş olur hatta aşağılara doğru hiç değişme bile olmayabilir benim tahminimce 2013 sıralamasından yukarı olamaz tek bir kişinin görüşü mü bu yoksa genel fikir mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demasman

Arkadaşlar erzurum iö geçen sene 34 ile almış bu sene kont artışıyla 36 ya gerileyebilirmi?

?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam haklısın ayrıca marmara hukuk iö nün kontenjanında 50 kişilik bir artış var bunu gözden kaçırmamak gerek. bence her sene gerileyen hukuk sıralamaları bu sene sabit kalır yada en fazla 700-800 geriler. benim düşüncem bu. aman aman bi değişme olacağını zannetmiyorum hocam. umarım ben de marmara hukuk iö ye girerim. 1050 kişi var geçen seneki sıralamasıyla aramda.
  • Ozel unilerin siralamalari her yil gerilemis bu yil nolur sizce?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.