Şimdi Ara

TM3 HUKUK TERCİH TAHMİNİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen yıllara göre süleyman demirel üni girerdin bu sene ileri çekilme diyorlar ama yine de ihtimalin var bence
    Benim için ne düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToCheb

Bu yıl her şey karıştı hocam benim de baya sıkıntı ne olur bilemiyorum. Sizin erzurum ve erzincan hukuk şansınız var bana kalırsa çünkü kont. da arttı o ünilerin
    Benim durumum için ne dersiniz

hocam valla sizin durumunuz hakkında ne desem yalan olur hiçbi şey bilmiyorum çünkü şimdi psikolojik olarak baya rahatsızlandım beklediğimden aşırı düşük geldi. doğuda da okumak nası olur bilemeyeceğim pdrnin 4 sene sonra durumu nedir o da problem. 43k'dan gelen sonuca mı yanayım tercihlere mi yanayım ne yapayım anlamadım araftayım şu an…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence Selçuk yazacağına Akdeniz yaz tutarda yeri falan çok iyi

benim sıralamam 10500 Hacettepe gazi Marmara hangileri sence ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.5 k sizce Gazi veya Hacettepe hukuk gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beberoli -- 2 Temmuz 2015; 16:14:39 >
  • ToCheb T kullanıcısına yanıt
    Hocam kazanırsın gibi geliyo o kadar oynamaz herhalde

• Hocalara sorunca da net bir şey diyen yok ki herkes işler karisti bu sene diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerrakSeyarci. kullanıcısına yanıt
    Vakıflarda fazla bir değişiklik olmaz gibi geliyor ama düşme ihtimalini ben sanmıyorum, çok az da olsa artabilir
    Benim için bi fikrin var mı
  • Berk43 B kullanıcısına yanıt
    19.800 geldi usta bana akdeniz istiyorum öncelikle sence gelme şansı var mıdır ? Bide bilgin varsa genel olarak üniversite şehir gece hayatı cafe bar restaurant ev yurt falan bunlardan bahseder misin ?

• hocalar da böyle diyorsa ozaman herkes geçen yıla göre tercih yapacak ve yine çok fazla oynama olmayacak mantıken öyle değil mi hani sanki hiç tm3e geçmemiş gibi
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam,yorumun için teşekkürler
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Herkes yukaridan aşağı yazacak ama genelde eşit ağırlık öğrencilerinin tm3 sırası tm2 sinden yüksek olduğu için kafam karışıyor mesela benim tm3 19.800 tm2 26.800

• Berk43 B kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler, peki Yıldırımın tutma ihtimaline ne diyorsun?
  • beberoli B kullanıcısına yanıt
    Gazinin tutma ihtimali daha yüksek bana kalırsa, hacettepe zor gibi
  • 25794 TM3 Çukurova Hukuk??

• O da zaten en fazla ne kadar oynatabilir ki? Bircok sebeple hukuk secmeyecek olan insanlar da var. Benim fikrimce 2013 basari siralarindan yukari cikmaz ama bilemiyoruz tabii

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    İnşallah arkadaşım

• up
    Bende Marmara istiyorum 16.900benimde inş tutar Olmazsa Yıldırım beyazıt kesin gibi

Tekrar yazar misin siralamani??

• "Peki psikoloji, pdr sıralamalarını nasıl etkiler bu değişiklik?
    Eşit ağırlıkçı öğrencilerin genelde hayali hukuktur. Ardından psikoloji ve pdr gelir. TM3 sıralaması en iyi olanların, genel olarak tercihi hukuk olacaktır. Bu da demek oluyor ki, psikoloji ve pdr sıralamaları gerileyecektir. Ancak bu duruma sevinmeyin. Çünkü eğer ki hukuk TM3’ e alınmasaydı, hukuk için TM2’ den tercih yapılacaktı. Yani öğrenci sayısı aynı. Tercih yapacak öğrenci sayısı aynı olduğu için ve üniversitelerdeki bölümlerin kontenjanları olduğundan dolayı mühim bir değişiklik olmayacaktır.
    En büyük avantajınız, eşit ağırlık dışı öğrencilerin hukuk kazanmasının artık daha zor olmasıdır. "

_
    Yine internetten bir rehbercinin yazdigigindan alinti yaptim herkes ayni fikirde.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.