Şimdi Ara

TM3 HUKUK TERCİH TAHMİNİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iühukukisteyengenc İ kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam hepimiz istediğimiz yerlerde oluruz
  • Ankaradaki hukuk fakülteleri hakkında cevaplarim sizleri.Marmara hakkında son dönemki haberleri okuyun derim.Hukuk hakkinda sorularinizi pm atabilirsiniz.Sadece siralamaya gore değil gidip konuşarak hoca sayisini goz onune alarak tercih yapmaniz sizlerin avanatajinadir.Hukuk olsun çamurdan olsun mantigina kapılmayın.Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ToCheb T kullanıcısına yanıt
    21 k sıralamam selçuk gelir mi?

• Gold_Spear kullanıcısına yanıt
    Gelme ihtimali var hocam, eski yıllar olsa kesin derdim çünkü hep geriliyordu.
    Benim için fikriniz var mı?
  • 24k hangi hukuklar gelir ?

• Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 9 Temmuz 2015; 4:11:09 >
  • ToCheb T kullanıcısına yanıt
    Bence marmara gelir hocam

• Gold_Spear kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam, diğerleri için daha fazla ihtimal veriyorsun o zaman
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    Bildiğim bir örnek yok ne yazıkki.
    Özel üni lerin eğitim ve sosyal ortamı daha iyi olabiliyor. Yazdığın özel ünileri araştırıp incelemeni öneririm
  • Bu tercih işleri biraz sıkıntı ben garanti tam burslu giriyordum çünkü geçen sene tam burslu olarak girenden 4000 sıra öndeydim ama gelin görünki bir açıklandı 50. sıradan burssuz girmişim yani bu iş biraz diğerlerinin tercihine bağlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Bilgi gibi Bilkent gibi örneğin ben Bilgi'de okuyorum bu gibi üniversiteleri neden dikkate almadınız. Mesela Koç'a bile bakın. Bakarken eğitim kadrosuna dikkat edin. Eğitim kadrosu çok önemli ve kariyer odağı nereye dönük onada dikkat edebilirsiniz. Galiba tercihiniz hazırlık okumamaktan yana.

Önceki mesajlara bakıncada anladımki tam burs için sormuşsunuz. Tam burs olayı biraz değişik hocam bazı sene tutuyor bazı sene tutmuyor her sene özel üniversitelerde sıralamalar çok değişkenlik gösteriyor ama siz sadece tam burs yazacağınız için yazın derim. Zaten yukardan aşağı eleye eleye geleceği için sorun olmaz. Tabi sistem eleye eleye gelmekten çıkarılmadıysa.

• hocam ozeldeki tercih isi sikintili cunku mesela tam burslu sadece 8-10 kisi oluyorlar yildan yila degisen buyuk sapmalae olabiliyor. devlet universiteleri cok kisi aldigi icin cok buyuk sapmalar olmuyor onceki yillara gore. yani ozelde 4bin ondeki yere de girebilirsiniz 4bin geride yere giremeyedebilirsiniz ozelin siralamalarini net tahmin etmek guc.

• TM3 7510 bişi geldi ilk tercih ankara ikinci tercih istanbul acaba hangisi olur hacettepe hukuk nasıl
  • Ben rehberlikçimle görüştüm. sıralamalar abartılacak kadar 3k-5k düşmeyecek. kontenjan azalması sadece ilk 20 bini vuracak o da en fazla 1k... 20 den sonrası için de 400-500 kişi falan oynayacak. gönlünüz rahat olsun. tm2 den tm 3 e geçmesi bir şey değiştirmez. sonuç olarak herkesin eline bir sıralama geliyor ve bu sıralamaya göre tercih yapılıyor.
  • iyi ama sistemi tam olarak oturtulmamış.zamanla daha iyi olur.eğitim kadrosu çok iyidir ayrıca
  • LannisterBoy kullanıcısına yanıt
    Suan nasil rahatladim kardesim sagolasn

• Ben bu yil hukuk siralamalarinda kontrnjanlari deegisenler haricinde 1-2 bin gerileme olacak diye dusunuyorum.
    Hayirlisi olsun hepimiz icin.

• LannisterBoy kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocanın dediği gibi olur. Birçok kişi belirsizlik içinde ve sınırda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.