Şimdi Ara

Tm3'te 45 Edebiyat 30 Mat etkisi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sınav yaklaştı bende stres başladı.Aklıma takıldı bu konu.
    Şimdi ben 49kdaki bir öğrenciyim.Benim planım şuydu.45 edb 30 mat(yanına birde 15 coğ 10 geo) ile ben 12kya girerim diye düşünüyordum(obp :92)
    Ama forumda okuduğum konularda nedense şöyle bir kanıya kapıldım. 45 edebiyat ile 30mat küçümseniyor. Aga ne bileyim bana yeterli geliyor ama bu netlerle artık olmayacağını düşünmeye bile basladım.Çevremdekiler düşük yaptığından belkide bu netler bana yüksek geliyordu.Bu konuda bir arkadaş içimi rahatlatabilir mi ? Ya da 49kdan 12kya girebilmek için hangi netleri yapmalıyım ?

• Geçen sene 55 binden 31 mat, 46 edebiyatla 4-5 bine çektiler. Aşırı bi sınav olmazsa çekersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde anlatmak istediğim bu. Forumda bu netler çok düşük görülüyor.
  • sorularıolankişi S kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bu foruma bakma, forum zamanında iken öküz gibi net çıkaran tmciler vardı, YGS bir açıklandı alayı yok oldu.
    2 senedir aynı manzara.
    Salla geç, sınavda başarılar umarım istediğiniz yer hayırlısıyla olur
  • Normal şartlarda çok rahat girersin ama lys soruları aşırı kolay olmazsa yani senın yaptığın 30 mat 20 bininci kişide olur sende 35 net yapar öyle girersin :)
  • sorularıolankişi S kullanıcısına yanıt
    Hocam obpde çok güzel sınav düzgün olcucu olursa çok rahat çekilir 2 hafta var edebiyatı 50 seviyesine getirin aynı mat netiyle 7-8 bin yapın ben bile 85k dan 10 bine çekeceğimı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yığılmanın da etkisiyle lys sorularının zorluk derecesi her şeyi belirleyecek. 5kya da çekebilir 15kya da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @sydro temennimiz o yönde

@dombiya95 aga sıkıntı şurda artık çalışmak falan istemiyorum sınav gelsinde bitsin havasındayım 2 haftadır sadece deneme çözüyorum o kadar.

görüşleriniz için teşekkürler moralim yerine geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.