Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

% 0 kardeşim hayırlı olsun.Girersin yani sen böyle diyorsan biz ne yapalım?

ben de öyle düşünüyorum ama 3 bin 4 bin oynar yazanları görünce şüphe ettim.
  • Hadi diyelim o kadar oynama oldu.En fazla oynama 12.000-17.000 arası olucak bence.Seni etkilemez zaten o kadar olmaz.İlk 10.000 in çok etkileneceğini düşünmüyorum.Başarılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainsy

Büyük bir çoğunluk pdr psikoloji isteyenlerin hukuka kayacağını düşünüyor bu yüzden 5 binlik ilerleme olabilir diyorlar. İnşallah yanılıyorlardır.
    Bu sabah gittim dersaneye 25 binim adam bana 35 binlik yeri yazdırmaya kalktı. Bu kadar oynamaz dedim. Oynayacak diye ısrar etti. Bu kadar uçuk tabiki olmaz bana göre. Ön sıralardaki hukuklarda kontenjan azalttılar. 20 bin altında olanlarda arttırdılar. Dengeler gibi gözükse de ön sıralarda kaymalar olacağı için arka sıralarda bundan etkilenip bence 1.5-2 binlik sapmalar yaratacak. İlk 20 bini ve 20 bin üstünü böyle düşündüğümüzde kanıya varıyorum. Ne kadar doğrudur bilemem. Rehberlikçilerden daha iyi yorumladığım kesin :D

Bu arada, Polis akademisinden gönderilenlerdensin sanırım?

hocam pdr psikoloji tutanın zaten geçen yılda hukuku tutuyordu çünkü tm3 tm2 puanları arasından çok fark yok geçen yılda hukuka gidebilecek adam psikolojine gitti 5k lık geçiş olmaz yanlışınız var

• tm3 27bin

kırıkkale mi samsun mu?
  • cantrk95 kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale hayırlı olsun kardeşim...

• niceworkisc N kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten şöyle düşün hukuk tm2 deyken alternatifimi vardı millet yazmadı.Tm3 te de aynı şey olacak puan türü değişmesi sadece sayısalcıları azaltır.Ama bu sene edebiyatın kolay olmsı o azaltmayıda minimum seviyeye getirdi.Yani bizi etkileyen en önemli etken kontenjandır.Başka hesaplar çok girmemek lazım.

• quote:

Kırıkkale hayırlı olsun kardeşim...

ben yazıp yazmama konusunda kararsısız kırıkkale eğitim olarak bayağı iyimiş ama 4 yıl geçer mi orada ?
    Kardeşim okumaya gidiyoruz sonuçta yani eğitim iyi diyorsun 4 sene mecbur geçecek bir şekilde.Yani devam zorunluluğu yoktur büyük ihtimal.Tutturduğuna şükret bence millet bir yere girebilsem diye uğraşıyor.

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    haklısın aslında insanoğlu yetinmeyi pek bilmiyoruz.
    Yok kardeşim estağfurullah.İnşallah rahat edersin gittiğin yerde.

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    cevaplar için eyvallah hocam hakkımızda hayırlısı olsun
    Amin...

• quote:

Hocam zaten şöyle düşün hukuk tm2 deyken alternatifimi vardı millet yazmadı.Tm3 te de aynı şey olacak puan türü değişmesi sadece sayısalcıları azaltır.Ama bu sene edebiyatın kolay olmsı o azaltmayıda minimum seviyeye getirdi.Yani bizi etkileyen en önemli etken kontenjandır.Başka hesaplar çok girmemek lazım.

önceden hukuk neyle kapışıyordu? öğretmenlik mi ekonomimi ulusal ilişkiler vs mi hukuk tek başınaydı şuan hukuk pdr psikoloji kapışacak 3 e bölüncek 2.ci olarakta bayan arkadaşlar genelde hukuk tercih etmiyorlar zaten tamamı pdr veya psikoloji oluyor genelde
  • Yahu ne oynaması ne yukselmesi. Normalde kontenjan mevzuu olmasaydı puan turu tm3 olduğu için sıralamalarında daha geriye gitmesi gerekirdi. Ha ne oldu kontenjanlar ilk 17 k da azaldığı için ilk 17 k da azalmak yerine değişim olmaz. Ama 20k dan sonra kesin geriye gider

• Up

• Up

• Up

• Hocam benim ilk mesajımda erzurum erzincana zor derken ikincisinde erzurum iö garanti,erzincanı zorlar dediniz neden böyle oldu :))

• demasman kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tahminime göre 20.000 üstü yerinde sayar , 25.000 üstü geriye gitmeye başlar ufak ufak.En kötü 20.000 üstü ileriye gitmez hepsi yerinde sayar.Bende en garanti olanı söylemişimdir büyük ihtimal.Hatırlamıyorum ama sıralaman kaçtı?

• quote:

Hocam benim tahminime göre 20.000 üstü yerinde sayar , 25.000 üstü geriye gitmeye başlar ufak ufak.En kötü 20.000 üstü ileriye gitmez hepsi yerinde sayar.Bende en garanti olanı söylemişimdir büyük ihtimal.Hatırlamıyorum ama sıralaman kaçtı?

35 k hocam yanlış anlamayın sizi tabiri caizse bozmak için yazmadım bize yardımcı olmak istediğinizi biliyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.