Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 35.300 müş sıralaman.Atatürk iö gelir ya sonuç olarak toplam kontenjanda artış bar az da olsa.Bide hukukun kapışacağı bölümler tm2 ye göre daha iyi.Yani pdr-psikoloji yazacaklarda çok.En sondaki ünv leri olumlu yönde etkileyecektir.Gelir bence sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam 35.300 müş sıralaman.Atatürk iö gelir ya sonuç olarak toplam kontenjanda artış bar az da olsa.Bide hukukun kapışacağı bölümler tm2 ye göre daha iyi.Yani pdr-psikoloji yazacaklarda çok.En sondaki ünv leri olumlu yönde etkileyecektir.Gelir bence sana.

İnşallah hocam çok saolasın :)) Son tercihimde 39800 orası garantidir herhalde tampon olarak

• demasman kullanıcısına yanıt
    Orasını cepte bil zaten son sıralardaki ünv ler ileriye gidemez.Atatürk iö olur gibi.Zaten garanti olarak da bir yer yazmışsın.Bide herkes doğuya gitmez yani onlarıda hesaba kat.Ben aatürk iö gelir diyorum.Bakalım ne olacak sonuç gelince yazarsın bana.Başarılar inşallah istediğin yere girersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Orasını cepte bil zaten son sıralardaki ünv ler ileriye gidemez.Atatürk iö olur gibi.Zaten garanti olarak da bir yer yazmışsın.Bide herkes doğuya gitmez yani onlarıda hesaba kat.Ben aatürk iö gelir diyorum.Bakalım ne olacak sonuç gelince yazarsın bana.Başarılar inşallah istediğin yere girersin...

Çok saolasın kardeşim inşallah sende

• demasman kullanıcısına yanıt
    İnşallah.

• TM-3 puan türünde 15782 sıradayım.
    22 bin civarında kapatan Konya Selçuk kesin gelir mi hocam?
  • SefaBirsen S kullanıcısına yanıt
    Hocam sorman hata hayırlı olsun ...

• Up

• Up

• Up

• Daha önce sormustum, tm3 6086. Ankara icinde 2.tercih icin nereyi önerirsiniz arkadaslar?

• bulgurlar B kullanıcısına yanıt
    Hacettepe sonra gazi geliyo hocam yani baktığımız zaman.Ankara gelme ihtimalide var ama.Umudunu kaybetme ankara olur inşallah ama alternatiflerin bile milletin isteyip gidemediği yerler.Tebrik ederim başarılar...

• Hocam 10522 sıralamam var Hacettepe gelebilir mi açıldığından beri sıralamasın düşürmüş

• Teşekkur ederim arkadasim da simdi 2. siraya kimi yazarsam o kesin gibi olacak ya imkanları iyi arastirmaya calisiyorum. Sizce hacettepe mi gazi mi egitim acisindan?

Bana kalırsa gaziden daha az siyasi olduğu için hacettepe yazardım.Başka belirgin bir fark göremiyorum.Kalite olarak eğitim olarak yakınlar birbirine.Diğer arkadaşların bilgisi varsa yazarlar sana benim bildiklerim bu kadar hocam.

• Berk43 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralama gerilemez tam tersi ilerler.Gelmez diyorum.Alternatiflerine bak derim.

• Tesekkur ederim :)

Önemli değil:)

• Arkadaşlar tm-3 sıralamam 9200.Hacettepe hukuk ihtimali nedir sizce(%)?

• fatihfbsk F kullanıcısına yanıt
    Hocam olmaz gibi ya.%10 ama umutsuz.Yinede iyi üniversiteler var yani olmaması olumsuzluk değil.Başarılar...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.