Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ömrü bitti heralde .Arkadaşlar istediğiniz zaman sorabilirsiniz.Arada bir up larım.Tercih sonuçlarından sonra tahminlerimizi karşılaştırmayı düşünüyorum.Herkese başarılar diliyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah herkes gönlünden geçen üniversiteye yerleşir.

• Up

• up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • 15900 ile marmara iö gelir mi gelmezse kocaeli var altinda o gelir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sıralamam 20372
    tercih listem
    1-gazi
    2-anadolu
    3-dokuz eylül
    4-akdeniz
    5-kocaeli
    6-selçuk
    7-çukurova
    8-erciyes
    9-uludağ
    10-19 mayıs üni
    11-ktü
    12-yalova
    13-inönü
    14-sakarya
    15-süleyman demirel
    16-kırıkkale

dahası yok bu kadar yazdım en kötü ihtimal mantık çerçevesinde sizce neresi gelir en kötü lütfen sivastayım fikirleriniz önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymusti58 -- 13 Temmuz 2015; 2:15:15 >
  • Kardeşim marmara iö olumsuz duruyor.Kocaeli garanti hayırlı olsun.Başarılar...

• bymusti58 kullanıcısına yanıt
    Hocam kocaeli garanti diyecektim ama akdenizi gördüm.Burda kocaeli ölü tercih oluyor.Yani akdeniz gelmezse kocaeli hiç gelmez.Ama bana göre kocaeline yetecek sıralaman var dolayısıyla akdenizede var.Hangisini önce yazarsan o gelir.Hayırlı olsun kardeşim.

• Tm3 19.763
    İÜ hukuk
    Marmara hukuk
    Dokuz Eylül hukuk 18 k
    Uludağ hukuk 22 k
    Kocaeli hukuk 22.900
    Selçuk hukuk 22.500
    Akdeniz hukuk 23.500
    Sakarya hukuk 26 k
    KTÜ hukuk 28 k hangisi gelir hocam

• modeus M kullanıcısına yanıt
    Hocam uludağ hukuk hayırlı olsun.

• 11741 tm3 ist iö veya marmara iö şansı nedir?

• Marmara iö gelmiş.İst iö 14.400 dü yanlış hatırlamıyosam.Yani 2.700 kişi var aranda gelme ihtimali yüksek.Ama garanti diyemem sürprizlere açık bu sene istanbul.Marmara iö ye garanti denir ama.Aslında ist iö de gelir ama sınırdan kaçırma ihtimali olabilir.Çok küçük bi ihtimal.İkisininde eğitim kaliteleri aynı çok bir fark yok hocam.Hayırlısı olsun inşallah...

• tm 3 sıralamam 35 bin hukuk istiyordum devlette ancak olacak gibi değil yalnız bu sene pek çalışmadan Sınava Girdiğim bir gerçek. Kırıkkale hukuk ikinci öğretim yazıp şansımı mı denemeliyim yoksa seneye iyi bir yeri mi zorlamalıyım. Yorum ve görüşleriniz önemli
    Şimdiden zaman ayıranlara teşekkürler.

• Tm3 siralamam 18.065
    1.dokuz eylul hukuk
    2.anadolu hukuk
    3.kocaeli hukuk
    😯😯

• gokhanuz02 G kullanıcısına yanıt
    Hocam yani buna ben karar veremem. Önce şöyle değerlendir seneye dershane yok.Gerçi dava sonuçlanmadı ama şu duruma göre hesap ediyorum.Evde kendim hazırlanarak daha iyi bir sıralama yapabilirmiyim.Ya da bu sene yazıp tutturmak için şansımı denesemmi?Zaten tutturmak için şansını denedikten sonra sonuçlara göre yerleşememişsen elin mahkum bir daha hazırlanıcaksın.Hee eğer sonuçlar açıklandıktan sonra bi bakarsın senden gerideki adam hukuk okuyor.İçin yanacaksa böyle bir durumda tercih yapman gerekir.Bu kararı bireysel alman gerek.Puan kırılması felan filan düşün ve içinden geleni yap kardeşim.Hakkında hayırlısı olur inşallah...

• busrabb3 B kullanıcısına yanıt
    Bir kere 3. Tercihe kalmazsın 2. Tercihin garanti.İlk tercihe bakacak olursak deü nün sıralaması en çok oynamanın olacağı aralığın hemen gerisinde.Oynama sayılarıda yavaş yavaş düşerek 21.000 lere kadar gelir.Ondan sonra zaten yerinde saymaya başlar.Aranda 700 kişi var.Ben ihtimal veriyorum %60 olarak ama kesin diyemiyorum kritik bir noktadasın.En kötü anadolu kesin ama.Hayırlı olsun başarılar sana da... :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.