Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıralamam 2780 özyeğin tam burslu olur mu sizce
  • aytacc kullanıcısına yanıt
    Hocam gelir çünkü ankara ve istanbul un önğnde bulunduğu için ank 170 ist 170 olmak üzere ve diğer ünv lerle birlikte yaklaşık 350-400 arası kontenjan değişikliğinden etkilenmeyecek.Son yıllardaki gibi sıralaması devam eder.Her yıl artar azalır zaten bu gibi er sene yaşanan ufak ilerleme ve gerilemeler doğaldır zaten.Ünv sıralama olarak tehlike altında değil.Hayırlı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Hocam gelir çünkü ankara ve istanbul un önğnde bulunduğu için ank 170 ist 170 olmak üzere ve diğer ünv lerle birlikte yaklaşık 350-400 arası kontenjan değişikliğinden etkilenmeyecek.Son yıllardaki gibi sıralaması devam eder.Her yıl artar azalır zaten bu gibi er sene yaşanan ufak ilerleme ve gerilemeler doğaldır zaten.Ünv sıralama olarak tehlike altında değil.Hayırlı olsun...

Teşekkür ettim cevabın için ama bir de şu var özyeğin'in sıralamaları giderek iyileşiyor açıldığından beri yükselişte bu sene kontenjan problemi olmasa bile 200 300 kişi daha yükselmesi muhtemel zaten ben geçen sene taban sıralamasından 350 kişi öndeyim bana da tutar gibi geliyor ama garanti de diyemiyorum
    Hocam bu dediklerinden başka sıralamayı etkileyen bir durum yok.Gelmeme sebebin nedir peki?Şüphelendiğin bir şey var mı ya da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKomiser -- 13 Temmuz 2015; 15:00:03 >
  • Up

• 24600 sıralamam selçuk iö gelme ihtimali yüksek değil mi?
  • Hakimee kullanıcısına yanıt
    Aranda 3.100 kişilik bir fark var.Kontenjan azalmasının etkisi bu kadar oynatamaz bu ünv yi.O açıdan sıkıntı yok.Bu sene daha çok duymaya başladım selçuk ümv sini demekki ilgi fazla olacak ve buda az da olsa bir ilerleme yartacak.Ama senin sıralaman iyi bu ünv ye göre seni etkileyeceğini düşünmüyorum.Ama selçuk hakkında çıkan son bilgilere göre 900 kişiden 71 i geçmiş diyorlar.Bunu göz önünde bulundur.Sonra pişman olma.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Başarılar...
    Kısacaı girersin :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKomiser -- 13 Temmuz 2015; 15:18:39 >
  • Up

• quote:

Hocam bu dediklerinden başka sıralamayı etkileyen bir durum yok.Gelmeme sebebin nedir peki?Şüphelendiğin bir şey var mı ya da?

Neticede tam bursla aldığı öğrenci kontenjanı 20 yani 2-3 kişi görüş değiştirse bile tutmayabilir diye düşünüyorum. bir de önümdeki bazı özeller de kontenjan azalttı onların etkisi de olabilir bence mesela yeditepe ve bilkent. sence?
  • EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öncelikle.evet o haberleri okudum,kafamı karıştırdı ama bu sıralamalarda en iyisi selçuk diye düşünüyorum gerek kadrosu gerekse üniversite açısından.maalesef çok fazla alternatifim yok erciyes (erciyes hakkında iyi ya da kötü bir yorum bulamadım açıkçası)ve çukurovayı düşünüyordum ilk başta onların sıralaması benim sıralamamdan çok az geride gelme ihtimalleri daha düşük zaten ama ben selçuk üniversitesini daha üste yazdım yanlış mı yaptım bilmiyorum.

Tm3 17k Sence hangisi gelir?

http://i.hizliresim.com/ogLkDR.jpg

Yani kontenjan azalması az olunca bir tahmin yapmakta zorlaşıyor.Ama kontenjanın arttığını ve bu sene orayı isteyenlerin fazlalaştığını düşün.O zaman da artmış olmasına rağmen giremezsin.Kontenjanlardan çok etkilenmezsin sadece bu seneki ilgi yoğunluğuna göre belli olur senin iş onu da önceden tahmin etmek zor ama çok görmedim özyeğin de özyeğin diyen.Sonuçta aynı sıralamaya her devlet fakültesi geliyor.Kolay gelsin kardeşim sana benim söyleyeceklerim bu kadar.İnşallah girersin...

• Hakimee kullanıcısına yanıt
    Hayır bu senin isteğine bağlı tamamen.Yanlış yapmış sayılmazsın ben sadece değerlendirmen için söyledim.Karar verecek olan yine sensin.Başarılar diliyorum.İnşallah istediğin yere girersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKomiser -- 13 Temmuz 2015; 15:35:13 >
  • İlk tercihin hayırlı olsun kardeşim.Sonuçlara bakma bile o kadar diyorum...

• quote:

Hayır bu senin isteğine bağlı tamamen.Yanlış yapmış sayılmazsın ben sadece değerlendirmen için söyledim.Karar verecek olan yine sensin.Başarılar diliyorum.İnşallah istediğin yere girersin...

Hocam Selçuk un kontenjan 100 azaldı ona rağmen gelir mi diyorsun? 5k lik dusus mantıken zor ama işte insan endişeleniyor

Tekrar teşekkürler.inşallah siz de istediğiniz yerde olursunuz:)

• Hocam 100 kişi 5.000 ne yaptın sen istanbul 170 azalttı 8.000-9.000 gerileyecekmi ? Hele marmara hem ist dan hem ank dan etkileniyo.Önünde toplam 450 küsürlük bi azalış var.Hesap etmiyorum bile 😄. Bu kadar olmaz eğer olur gibi geliyosa sebep göster bizde tercihlerimizi ona göre yapalım.Bu kadar oynama senin dediğin gibi mantıksız.Gelir yani senin rahat olman lazım.

• Hocam merhaba. Sıralamam 22700. Sizce çukurova hukukun ihtimali kaç? Gelir mi ? Geçen sene 25100 den kapatmış. Kuşkuluyum biraZ.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.